Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
Ale tu nawet nie ma co polemizowac, bo chodzilo mi o to, ze p. jacka zabraklo tak ogolnie, a jego wspoldzialanie z Czarnym byloby jak najbardziej wskazane (jeszcze gdy wszyscy wierzyli w inicjatywe Czarnego). Wiadomo, ze samemu Ziolkowskiemu byloby bardzo ciezko, ciezej niz Czarnemu, jednak nie da sie ukryc ze przydalby sie w tym trudnym momencie w lUblinie, skoro przydal sie w Rzeszoffie
Ale fakt, zabraklo przede wszystkim prawdziwego, wiarygodnego lidera, ktory podniosl by ten sztandar z napisem zuzel i poprowadzil tlumy:D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Łoptymista pisze:Osmiele sie polemizowac
Nam zabraklo kogos z jajami. Kogos kto powie ja robie zuzel w Lublinie i stanie na pierwszej linii. Liczylem ze takim kims stanie sie Z. Czarny, [...]
Co do Jacka Z. to jest to na pewno fachura, ale nie wiem czy ma on taka sile sprawcza aby wskrzesic zuzel w Lublinie.
Wiesz.. Ja mysle ze Jacek moglby byc kims takim w rodzaju aniola stroza. Jak sie jego ma za soba to i smialkom pokroju Z. Czarnego jaja by moze stwardnialy. Tu Cooper ma chyba racje..
meesha pisze:Ogolnie rzecz biorac to im dluzej mysle o tym wszystkim (kondycja speedway'a w Polsce i na swiecie) tym bardziej dochodze do wniosku, ze sport ten w obecnym ksztalcie nie ma sensu.
Przeciez od dawna mowie ze przyszlosc to Speedway Malaysia
Straszne kaleczniaki te zoltki, ale jakie ambitne
A kazdy jeden jak Jagus
http://speedwaymalaysia.blogspot.com/
Gawrzyk pisze:
oby wojciechowskiemu sie udalo..
trzeba czlowieka z wizja i jasno okreslonym celem. a nie takim lawirowaniem - a moze sie uda, moze ten pomoze, moze tamten
I chyba sam sobie odpowiedziales;)
Gawrzyk pisze:z. czarny mialby wieksza pewnosc, bo turniej go nauczyl ze to nie przelewki i drugi raz za podobne bledy mozna niezle beknac. ale tez nie traktujmy j.ziolkowskiego jako antidotum na wszelkie zlo...
Nie, nie, nie o to mi chodzilo. Nie chcialem Z. Jacka robic "antidotum", po prostu wydaje mi sie ze duzo problemow prezesostwo mialo by "z bani" jakby go pozyskali. I jakas rade, odpowiedz w kazdej sytuacji. A tak, to w co lapy wlozyc najpierw?
Grzesio "Big Head" Knapp ostatecznie powrócił do Grudziądza!!!
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2008/12/06/grudziadz-kontraktuje-nowych-zawodnikow
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2008/12/06/grudziadz-kontraktuje-nowych-zawodnikow
od 1988 tylko SPEEDWAY
Staszek i Puzon do wzięcia
tylko, że u nas nadal cisza...
"Życie to jazda"
Gawrzyk pisze:dzialania trwaja..
A czas ucieka, zawodnicy podpisuja kontrakty, zeby tylko bylo komu jechac jak wystartujemy...
----- FORZA JUVE -----
jakie dzialania zuzla nie bedzie trzeba sie pogodzic z tym faktem ze mamy dzialaczy kulawych
Davv pisze:jakie dzialania zuzla nie bedzie trzeba sie pogodzic z tym faktem ze mamy dzialaczy kulawych
Jakich działaczy? Mamy tylko przypadkowych ludzi, którzy sami przyznają, że jedynym działaczem z Lublina jest Pan Ziółkowski.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
A mi sie obiło o uszy że jednak pojedziemy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Speedway Fan
- Senior
W amatorach

A właśnie jezeli chodzi o amatorów to wcale z kolei nie jestem tego taki pewien.

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
I dobrze ze pojedziemy, tym bardziej ze caly czas sa rozne ruchy w sprawie stadionu i zdaje sie ze najwygodniej byloby dla miasta aby zrobic tylko pilkarski a zuzel sobie zupelnie olac. Wszak deklaracje zastepcy prezydenta Lublina i marszalka wojewodzdztwa sa takie ze jak ruszymy w lidze to i pieniadze sie znajda na dotacje dla klubu, a mam nadzieje ze i cos ze stadionem dla zuzla w koncu ruszy.
Czy ktoś zorientowany w temacie może powiedzieć, kiedy będzie przedstawiona oficjalna informacja na temat przyszłości lubelskiego żużla?
od 1988 tylko SPEEDWAY
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
W marcu. Poda ta informacje Szymanski.
Decyzje odnosnie rejestracji stowarzyszenia? To akurat raczej formalnosc, ale tez powstanie stowarzyszenia o niczym przeciez nie przesadza.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Boobi pisze:Staszek i Puzon do wzięciatylko, że u nas nadal cisza...
A może postawimy u Nas na Piszcza,Trumińskiego, Klimka , a kto jeszcze? to się zobaczy, kto zostanie
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Cooper pisze:Decyzje odnosnie rejestracji stowarzyszenia? To akurat raczej formalnosc, ale tez powstanie stowarzyszenia o niczym przeciez nie przesadza.
Jak sie nie myle to trwa walka z czasem aby nowe stowarzyszenie moglo wystapic z wnioskiem o dotacje z miasta i urzedu marszalkowskiego, ten termin uplywa chyba 22 grudnia, co prawda powstanie stowarzyszenia o niczym nie przesadza ale jednoczesnie jest to warunek aby ubiegac sie o taka dotacje. Terminy z PZM/GKSZ juz dawno minely ale jesli sie zglosimy do ligi to mysle ze niezaleznie od stanowiska pana Skrzydlewskiego z Lodzi to Lublin dostanie pozwolenie na start w lidze pod warunkiem wypelnienia warunkow licencyjnych.