Żużlowe różności
- tezetomaniak
- Trener
Re: Różności
Taaa, skad wiedzialem, ze Maslanka bedzie pierwszy krzyczal o ograniczeniach...
Trzeba bylo zaplacic Pedalsenowi 3 miliony, Hancockowi 2 i Ulamkowi 1,5 to by sie "rynek unormowal" 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Sratatata. Od 5 lat slyszymy to samo. Jeszcze ze 2 lata i Tomek spokojnie bedzie mogl pojsc na ryby.
masz racje kolego piszczyk jak chce powojowac na 1ligowych torach musi sie wziasc do roboty i zainwestowac w pozadny sprzecik bo inaczej bedzie cienko piszczal 
z barazow z Falubazem, ale tych w Lublinie 
Gawrzyk pisze:Priorytetem dla zawodnika jest powrót do wysokiej formy
jakiej formy? z ktorego roku?
2003 rok. Do momentu kontuzji nadgarstka (jak dobrze pamietam) Tomek byl wtedy na prawde mocny i grozny dla kazdego.
Dlatego tez jeszcze wyzej napisalem, ze od 5 lat slyszymy to samo 
Czy mi sie wydaje czy to jest kevlar Macka Michaluka "jednej ze slaw polskiego zuzla"
http://allegro.pl/item507166775_kevlar_ ... zuzel.html
http://allegro.pl/item507166775_kevlar_ ... zuzel.html
Mi sie bardziej kojarzy z ktoryms ze Stachyrow
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
czaszka pisze:Czy mi sie wydaje czy to jest kevlar Macka Michaluka "jednej ze slaw polskiego zuzla"![]()
Co sie smiejesz:P Zobacz jacy sponsorzy !!
Champion, Daytona, Dunlop..
No oczywiście, ze to kevlar stachyrowy. Wiem gdzie z Krzychem dawaliśmy pieniadze

Oczywiscie taz, ze pozniej jak widze mial jeszcze kilku wlascicieli.
Oczywiscie taz, ze pozniej jak widze mial jeszcze kilku wlascicieli.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Lista robi wrazenie
Wspinaczka sportowa, sumo, szachy - jak nie bedzie zuzla to "bedzie na co chodzic".
Pare tysiecy kibicow znajdzie cos dla siebie - w dyscyplinach "do kibicowania" mozna przebierac
Pan Prezydent moze byc dumny ze sportu w miescie - tyle wyroznien do wreczenia zatem ze sportem u nas jest dobrze.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pan prezydent w swojej broszurce pisze ze naklady z budzetu miasta na sport kwalifikowany wzrosly o 124 procent (z 910 tys w roku 2007 do 2,04 mln zl w roku 2008).
A ile na caly sport w Poznaniu?
A swoja droga - ile klubow i na jakim poziomie ma Poznan? (E-liga: koszykowka, pilka, I liga - zuzel). I jaki ogolnie ma budzet Poznan.
A swoja droga - ile klubow i na jakim poziomie ma Poznan? (E-liga: koszykowka, pilka, I liga - zuzel). I jaki ogolnie ma budzet Poznan.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ogolnie to nie wiem gdzie to zawodostwo w zuzlu skoro tyle kasy placi cale spoleczenstwo
Jedyne co sie zmienilo to zawodnikom sie we lbach poprzewracalo, a kasa na to i tak idzie z podatkow calkiem jak za komuny...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A to juz calkiem inna kwestia. Bo zakladajac, ze np. budzet PSŻ Poznan, zeby powlaczyc o awans, ma miec 4 mln zlotych, a glownym obciazeniem sa kontrakty zawodnicze, i zeby je podpisac, potrzebuje m.in. dodatkowej kasy z miasta, to bez niej mialby 2,6 mln. i albo podpisuje z tanszymi zawodnikami, albo negocjuje z tymi dobrym zeby bylo taniej;] Proste. A tu metody w stylu zastaw sie a postaw;/ Inna troche sytuacja jest w drugiej lidze, gdzie TEORETYCZNIE kluby powinny bardziej inwestowac w mlodziez itd., ale glownie przejadaja kase miejska na kontrakty z jakimis Hadkami i innymi Francami:/ I drugi biegun- e-liga, gdzie walka o mistrzostwo jest z pewnoscia dobra promocja miasta. Cale to "sepienie" kasy z miasta (nie mowie o Lublinie) kojarzy mi sie ze skakaniem wyzej dupy:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Cooper pisze: I jaki ogolnie ma budzet Poznan.
2 530 mln zł
Dwa razy tyle co Lublin.