A tak bardziej powaznie (choc kto wie z tym Kolodziejem:)) to najlepiej jakby to byl ktos w jakis sposob zwiazany z Lublinem.
Skład na sezon 2009 :)
Re: Skład na sezon 2009 :)
Wlasnie, byl przezciez nawet menago amatorow
A tak bardziej powaznie (choc kto wie z tym Kolodziejem:)) to najlepiej jakby to byl ktos w jakis sposob zwiazany z Lublinem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja od urodzenia jestem zwiazany z Lublinem. Nadaje sie

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Bedzie p. Ziolkowski lub ktos na jego miejsce to pewnie jakas inna przeszkoda sie pojawi, to nie jest coraz bardziej dziwne tylko jak nie bedzie woli/checi zgloszenia do rogrywek to zawsze jakas nowa przeszkoda sie znajdzie...Cooper pisze:Dal mnie tez sie to wszystko robi coraz bardziej dziwne. Najpierw nie bylo kasy, pozniej byla, ale nie bylo stadionu, pozniej bylo i to i to, to zaczelo jednak brakowac kasy, okazuje sie, ze kasa sie znalazla, tylko nie ma nia kto zarzadzac... Co nastepne?
Dobra, skonczmy ze smeceniem. Na razie nic nie wiadomo, poczkejamy do jakis rozstrzygniec.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
trzeba byc Loptymistami 
Cooper pisze:Dobra, skonczmy ze smeceniem. Na razie nic nie wiadomo, poczkejamy do jakis rozstrzygniec.
No tak, mozemy czekac, ale co z tego ? Bedzie cisza, cisza, cisza.. i w koncu okaze sie, ze nie startujemy. Przy okazji pojawi sie 10 roznych wersji dlaczego tak, a nie inaczej. Cala ta sprawa smierdzi, kazdy z nas na pewno chcialby uslyszec nieco wiecej o samych kulisach tej sprawy od samych glownych zainteresowanych.. ale znajac nasz klub, bedzie tak jak z transferami, nic nie powiemy bo to tylko zaszkodzi
$korzen$ pisze:No tak, mozemy czekac, ale co z tego ?
Mozemy pieprzyc bzdety na forum, poparte tysiacem roznych, niczym nie podpartych teorii spiskowych, ale co z tego?
Spoko, to czekajmy na gwiazdke z nieba, tylko, zeby sie nie skonczylo tak jak ze stadionem.. a ostrzegalem o tym przynajmniej kilka razy.
kilar pisze:Wydaje mi sie, ze z pomoca moglby przyjsc pan Kolodziej
Pan Kolodziej w koncu znalazl dyrektorska fuche, ktorej pewnie nawet z milosci dla zuzla nie odpusci ;]
Gawrzyk pisze:trzeba sie zabrac do roboty
To tez mi troche traci sloganem, bo niby jak przecietny forumowicz ma sie zabrac do roboty?
To troche jak z tekstem, gdy zawodnikowi w lidze nie idzie, a ktos mowi "wsiadz na motor i pokaz"
Koper pisze:Cooper pisze:Dal mnie tez sie to wszystko robi coraz bardziej dziwne. Najpierw nie bylo kasy, pozniej byla, ale nie bylo stadionu, pozniej bylo i to i to, to zaczelo jednak brakowac kasy, okazuje sie, ze kasa sie znalazla, tylko nie ma nia kto zarzadzac... Co nastepne?
Bedzie p. Ziolkowski lub ktos na jego miejsce to pewnie jakas inna przeszkoda sie pojawi, to nie jest coraz bardziej dziwne tylko jak nie bedzie woli/checi zgloszenia do rogrywek to zawsze jakas nowa przeszkoda sie znajdzie...
faktycznie z zewnatrz tak to wyglada. Jesli rzeczywiscie tak jest to po co przez rok byly obietnice ze zrobi sie wszystko by zuzel u nas nie zginal?
Dlaczego nie patrzymy na Krosno????? Oni jada, nie maja dlugów,uzyskali licencje itd....
Dobry wzó�??!!!!Chyba za 200-300, gora 400 tys. zlotych ??!!A wiec??
Dobry wzó�??!!!!Chyba za 200-300, gora 400 tys. zlotych ??!!A wiec??
No i najgorsza druzyna w 2 lidze. Po co komu taka reaktywacja zuzla
?
Chyba w odwrotnej kolejnosci.idzie do klubu, sklada oferte pracy, zapoznaje sie z obowiazkami
Jesli ktos szuka pracownika to podaje taka informacje. Poki co zadnej oficjalnej informacji nie bylo, wiec nikt sie nie bedzie wyglupial.
Albo jedziemy , albo kombinujemy. Albo jest żużel byle jaki , albo wcale. Dwa lata przetrwać,
a potem ruszyć z kopyta.
Już dawno pisałem ----RATUSZ NIE JEST ZAINTERESOWANY REAKTYWACJĄ ŻUŻLA!!!!!!-
zrozumiano?? ani żadnym innym sportem, proste????
DJ PEPE.
p.s,Jest nadzieja, że za budżet 200-300 tys. pojadą Kusy.Tomicki,Sajtfunidowy itp. "wynalazki" .HARRY do roboty!! ON miał nosa do znalezienia tanich , młodych, a potem ..rozwojowych, wa-
lecznych, utalentowanych..
a potem ruszyć z kopyta.
Już dawno pisałem ----RATUSZ NIE JEST ZAINTERESOWANY REAKTYWACJĄ ŻUŻLA!!!!!!-
zrozumiano?? ani żadnym innym sportem, proste????
DJ PEPE.
p.s,Jest nadzieja, że za budżet 200-300 tys. pojadą Kusy.Tomicki,Sajtfunidowy itp. "wynalazki" .HARRY do roboty!! ON miał nosa do znalezienia tanich , młodych, a potem ..rozwojowych, wa-
lecznych, utalentowanych..
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
harry pisze:Jutro tak na prawdę jest już chyba spotkanie ostatniej szansy.
Ciekawe jak te szanse wygladaja dzisiaj ?
MOTOR LUBLIN
Liczysz, ze ktos ci tu poda oficjalne info ? Nie zartuj 
Poniewaz zmienily sie osoby ( co bylo do przewidzenia po ostatnich donosach) w tej sztuce, granej na scenie zycia lubelskiego zuzla, glowne decyzje maja podobno zapasc jutro.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry postaraj sie napisac cos wiecej z góry dzieki.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych