Skład na sezon 2009 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Skład na sezon 2009 :)

#326 Postautor: Cooper » 21 listopada 2008, o 14:01

A ja tam mysle, ze bedzie dobrze. W koncu spiewala juz o tym Krystyna Pronko:

"Jestes lekiem na cale zlo (Zdzichu)"
Krystyna Pronko feat. Cooper 8)

Gdy mikrofon trzymasz w swojej dloni
opowiadasz slowa mile uszom mym.
Mowisz, ze nikogo sie nie boisz
dajcie stadion - reszte wtedy damy my, caly Ty.

Liscie z drzew spadaja - nadszedl czas
by nastepny wazny zrobic krok.
Chociaz miasto krzyczy: "spieprzaj dziadu!"
Ty druzyne zglosic chcesz juz za rok.

Ref. by Krystyna:
Jestes lekiem na cale zlo
i nadzieja na przyszly rok
Jestes gwiazda w ciemnosci
Mistrzem swiata w radosci
Oto caly Ty, nie wyjety Ty.

Jestes lekiem na cale zlo
i nadzieja na przyszly rok
Jestes alfa omega, hymnem, koleda
oto caly Ty, nie wyjety Ty, Ty, Ty.

Gdy glupota z bieda wokol otaczaja
robisz zuzel i mamy czarny cyrk
W oczach ognie znow sie rozpalaja
i znowu mamy po co zyc!

Ref. again

8) 8) 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

harry
Trener

#327 Postautor: harry » 21 listopada 2008, o 16:20

Jutro tak na prawdę jest już chyba spotkanie ostatniej szansy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#328 Postautor: Torsen » 21 listopada 2008, o 17:06

A kto sie z kim spotyka, czytaj, w czyich rekach jest wykorzystanie lub wypuszczenie tej ostatniej szansy?

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#329 Postautor: WBA » 21 listopada 2008, o 22:40

Torsen pisze:A kto sie z kim spotyka, czytaj, w czyich rekach jest wykorzystanie lub wypuszczenie tej ostatniej szansy?

chcialbym wierzyc, ze to spotkanie dotyczyc bedzie powaznego wejscia w sponsoring przyszlego klubu, a brac bedzie udzial niejaki Harry, pewien redaktor z lokalnej gazety codziennej :) i byc moze, - sam prezes Zdzichtexu). A spotkaja sie z kims z branzy "odziezowej" , kto zaproponowal konkretna (ponoc) oferte.

p.s. ale to takie moje pobozne zyczenia.
nic

harry
Trener

#330 Postautor: harry » 21 listopada 2008, o 23:11

Ale z tego co ja sie orientuje to problemem nie sa pieniadze tylko brak rak do pracy (odpowiednich).
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Boobi
Senior

#331 Postautor: Boobi » 21 listopada 2008, o 23:18

o matko... jak nie urok to sracz***
"Życie to jazda"

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#332 Postautor: Cz@rek » 21 listopada 2008, o 23:19

A czy "odpowiednie" ręce do pracy nie znalazły by sie gdyby była kasa :?: 8)

harry
Trener

#333 Postautor: harry » 21 listopada 2008, o 23:37

No jakoś bardzo ciezko to idzie.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#334 Postautor: mikas » 22 listopada 2008, o 01:21

Kurwa ja juz moge sie nawet nauczyc wypelniania tych wnioskow do roznych urzedow jesli to taki wielki problem (Gawrzyk na poczatku mi moze pomoze? ;) ) ale nie robmy "zagadnienia" z tego ze nie ma komu wypelnic kilku wnioskow czy tym podobnych. Jesli to ma byc przeszkodą zebysmy wystartowali w lidze (a tak mozna wnioskowac z poprzednich roznych wypowiedzi na forum) to faktycznie moze nie odwalac amatorki. Ale bez przesady, takimi sprawami ktorymi teoretycznie mial sie zajmowac Jacek Ziolkowski to moze sie zajac kazdy srednio rozgarniety czlowiek, jesli poswieci kilka godzin zeby sie tego przyuczyc.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#335 Postautor: boxing » 22 listopada 2008, o 01:25

harry pisze:Ale z tego co ja sie orientuje to problemem nie sa pieniadze tylko brak rak do pracy (odpowiednich).

Harry - sorry, ale w to co napisales nie da sie uwierzyc! Albo jest kasa na lige, albo nie.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

harry
Trener

#336 Postautor: harry » 22 listopada 2008, o 09:22

mikas pisze:Kurwa ja juz moge sie nawet nauczyc wypelniania tych wnioskow do roznych urzedow jesli to taki wielki problem (Gawrzyk na poczatku mi moze pomoze? ;) ) ale nie robmy "zagadnienia" z tego ze nie ma komu wypelnic kilku wnioskow czy tym podobnych. Jesli to ma byc przeszkodą zebysmy wystartowali w lidze (a tak mozna wnioskowac z poprzednich roznych wypowiedzi na forum) to faktycznie moze nie odwalac amatorki. Ale bez przesady, takimi sprawami ktorymi teoretycznie mial sie zajmowac Jacek Ziolkowski to moze sie zajac kazdy srednio rozgarniety czlowiek, jesli poswieci kilka godzin zeby sie tego przyuczyc.[

Kuzwa! To nie sa moje pomysly. Tu nie chodzi o wypelnianie tych czy innych kwitow. Zdzicho uwaza ze bez Jacka sobie nie poradzi i tyle. Jednoczesnie twierdzi ze pieniadze sa. Ja po szybkim bilansie tez twierdze ze moze byc realne odjechanie sezonu bez problemow. Czy Jacek jest tu jakims kluczem czy tylko pretekstem do wycofania sie z zuzla tego juz nie wiem. To pytanie czy pretensje nie do mnie.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#338 Postautor: mikas » 22 listopada 2008, o 10:33

Harry ale ja nie mam do Ciebie zadnych pretensji. Dokladnie zdaje sobie sprawe ze Ty nie masz z tymi sprawami nic wspolnego a dzielisz sie tu na forum jedynie swoja wiedza i spostrzezeniami. Odbieram ta cala sytuacje dokladnie tak jak Ty. Ten moj powyzszy post nawet w najmniejszym stopniu nie byl skierowany do Twojej osoby.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#339 Postautor: $korzen$ » 22 listopada 2008, o 11:38

Ale dziwicie sie Zdzichowi ? Nie dosc, ze facet wyciaga pomocna reke, zalatwia kase (znajac zycie sporo dolozy rowniez z wlasnej, prywatnej kieszenii) i mimo to, sam ma nad tym wszystkim tyrac ? Facet ma swoj prywatny biznes, a co za tym idzie wystarczajaco spraw i problemow na glowie z tym zwiazanych.. dojdzie jeszcze zuzel.. wcale sie nie dziwie, ze zaczyna byc widoczna irytacja. Gdzie reszta zarzadu KZ, gdzie tych "kilkanascie" osob pilnie dzialajacych nad reaktywacja zuzla w Lublinie ?
Na pewno trzeba doceniac deklaracje pomocy ze strony Mikasa, ale to jest dramat, zeby ludzie z forum pomagali w (przynajmniej w zamysle) profesjonalnym klubie. No bez jaj.

Czarek
Trener

#340 Postautor: Czarek » 22 listopada 2008, o 12:23

Dla mnie to jakas bzdura. Jesli jest kasa to w Polsce na pewno znajdzie sie ktos kto pokieruje klubem zuzlowym.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#341 Postautor: Cooper » 22 listopada 2008, o 14:05

Gawrzyk pisze:z. czarny z zapleczem nie da rady? a zarzad kż to co? figuranci?

Widze, ze zaczynamy poruszac bardzo ciekawa kwestie. A czy jest pewnosc co do tego, ze zarzad amatorskiego klubu chce nadstawiac tylki za zuzel zawodowy?

Dal mnie tez sie to wszystko robi coraz bardziej dziwne. Najpierw nie bylo kasy, pozniej byla, ale nie bylo stadionu, pozniej bylo i to i to, to zaczelo jednak brakowac kasy, okazuje sie, ze kasa sie znalazla, tylko nie ma nia kto zarzadzac... Co nastepne?

No i dalej nic nie wiadomo czemu Ziolkowski Jacek do Lublina nie wroci.

Koper
Trener
Kontakt:

#342 Postautor: Koper » 22 listopada 2008, o 14:17

Mam wrazenie graniczace z przekonaniem ze dla wiekszosci (nie wszystkich) czlonkow klubu w tym zarzadu KZ Lublin bardziej liczy sie obrona tytulu amatorskiego w kadlubowej lidze niz start druzyny w rozgrywkach ligi zawodowej i to tez niemaly problem skoro prezes nie ma w swoim pomysle wsparcia w ludziach z klubu ktorym zarzadza...

Cooper pisze: Dal mnie tez sie to wszystko robi coraz bardziej dziwne. Najpierw nie bylo kasy, pozniej byla, ale nie bylo stadionu, pozniej bylo i to i to, to zaczelo jednak brakowac kasy, okazuje sie, ze kasa sie znalazla, tylko nie ma nia kto zarzadzac... Co nastepne?

No i dalej nic nie wiadomo czemu Ziolkowski Jacek do Lublina nie wroci.

Zgadza sie, jesli jest rzeczywiscie kasa, jesli tak wazny jest pan jacek to mysle ze odpowiednie wynagrodzenie z tej kasy ktora jest moglaby przekonac p. Jacka Ziolkowskiego do pracy w lubelskim klubie, tym bardziej ze watpie ze w Rzeszowie (jesli w ogole ta zdecydowal sie dalej pracowac) ma na sezon 2009 zagwarantowane wynagrodzenie na takim poziomie na jakim mial za czasow gdy sposnorem byla Marma.

Koper
Trener
Kontakt:

#344 Postautor: Koper » 22 listopada 2008, o 14:28

Mozna (nalezy) zastosowac to samo co zrobil Rzeszow, mieli sponsora Marme potrzebowali kogos takiego jak p. Jacek Ziolkowski to go sciagneli proponujac odpowiednie wynagrodzenie, to teraz my majac sposnora (sponsorow) mozemy pojsc ta sama droga i sciaganac kogos takiego jak p. Jacek Ziolkowski proponujac odpowiednie wynagordzenie za prace. I mozna pytac GKSZ czy nas wpuszcza po terminie do ligi.

meesha
Trener
Kontakt:

#345 Postautor: meesha » 22 listopada 2008, o 14:40

A co tam u Bogusia Kasinskiego :?: :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#346 Postautor: Cooper » 22 listopada 2008, o 14:41

Gawrzyk pisze:ale po co dociekac z jakiego powodu sie nie zdecydowal?
nie zdecydowal i tyle. a czy to chodzi o kase, lige, warunki pracy to rzecz drugorzedna. trzeba sie skupic kto za niego, skoro teraz to warunek konieczny do wykonania wstrzymujacy sponsorow itp itd...

Jak to po co? Skoro Czarny twierdzi, ze bez Jacka nie da rady, to trzeba zrobic wszystko by Ziolkowskiego sprowadzic. Wtedy rozumiem wszystkei warunki beda spelnione i zuzel bedzie. A kto ma sie skupic kto za niego? Moze ankiete na forum mamy zrobic?

Koper
Trener
Kontakt:

#348 Postautor: Koper » 22 listopada 2008, o 14:49

meesha pisze:A co tam u Bogusia Kasinskiego :?: :lol:
Nie oglada czasami swiata w kratke? 8)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#349 Postautor: Cooper » 22 listopada 2008, o 14:58

Gawrzyk pisze:dlatego zamiast skupiac sie na gadaniu bez sensu i pozytku, lepiej wziac sie do dzialania i poszukac zastepstwa. tutaj nie ma osoby niezastapionej.

Ale ja to wiem i Ty wiesz. Tyle, ze czytam, ze Zdzich sie bez Jacka boi startowac.
Pytanie teraz, kto ma szukac i gdzie, tego zastepstwa? Wbrew pozorom "w Polsce" wcale nie ma zbyt wielu fachowcow w tej materii, a jak pokazuje przyklad Bogusia K. latwo natknac sie na mine.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#350 Postautor: kilar » 22 listopada 2008, o 15:00

Wydaje mi sie, ze z pomoca moglby przyjsc pan Kolodziej 8)