Skład na sezon 2009 :)
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Skład na sezon 2009 :)
Castagna startuje juz chyba tylko w lidze włoskiej (ewentualnie w druzynie z ligi wloskiej w takim spotkaniu towarzyskim lub indywidualnych turniejach towarzyskich).
- tezetomaniak
- Trener
Piszcz
Knapp
Tomicek
Nieminen
Hefenbrock
Kus
Klimek
To byłby awans
eh marzenia...
Knapp
Tomicek
Nieminen
Hefenbrock
Kus
Klimek
To byłby awans
eh marzenia...
tezetomaniak pisze:Piszcz
Knapp
Tomicek
Nieminen
Hefenbrock
Kus
Klimek
To byłby awans![]()
eh marzenia...
A dlaczego Klimek,przecież wielokrotnie krytykowałeś tego zawodnika,a teraz wstawiasz jego do składu ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
I tylko nie Tomicek, juz w tym roku zalatwil awans w Opolu
Hefe to tez gigantyczna niewiadoma.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
Dlaczego Klimek, tez długo nad tym myślałem. Ale jak nie Klimek, to kto ?
Warto było by miec jakiegos polskiego juniora.
Myśle, ze Hefe by sobie w 2 lidze poradził. Skoro taki Bajerski i Franków moga robic komplety
Warto było by miec jakiegos polskiego juniora.
Myśle, ze Hefe by sobie w 2 lidze poradził. Skoro taki Bajerski i Franków moga robic komplety
- Łoptymista
- Trener
Regdal pisze:tezetomaniak pisze:Piszcz
Knapp
Tomicek
Nieminen
Hefenbrock
Kus
Klimek
To byłby awans![]()
eh marzenia...
A dlaczego Klimek,przecież wielokrotnie krytykowałeś tego zawodnika,a teraz wstawiasz jego do składu ?
A to nie mozna wpisac sobie ex-zawodnika do nibyskladu? Moze trzeba bedzie jeszcze od tego tantiemy placic?
Mi tam sie propozycja tezetomaniaka wydaje stosowna i konsekwentna. Liga, skład i młodziezowiec wszyscy na tym samym poziomie.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
I co sie dzieje?
Jak w jednym z ostatnicj postow wspomnial Gawrzyk, deklaracje co do stadionu sa, sponsorzy ponoc to nie duzy problem...
Czas leci .. Panowie..
Czy orientuje sie ktos jak wyglada kwestia zgloszenia druzyny w tym roku? Uda sie to czy niekoniecznie?
Jak w jednym z ostatnicj postow wspomnial Gawrzyk, deklaracje co do stadionu sa, sponsorzy ponoc to nie duzy problem...
Czas leci .. Panowie..
Czy orientuje sie ktos jak wyglada kwestia zgloszenia druzyny w tym roku? Uda sie to czy niekoniecznie?
Ale najpierw trzeba pokonać wiele przeszkód. Największymi są tor i finanse.
hmm, czyli juz nie tylko tor, tak? Cos mi sie wydaje, ze jest wieeeele przeszkod roznej natury, a tor to byl tylko chwilowo przedstawiany jako glowna przyczyna...
Obecnie, najważniejszym czynnikiem ksztaltującym sklad wydaje sie być decyzja o tym w jakiej formie będą rozgrywki w 2010 roku. Jeżeli przejdzie wersja o I i II lidze tylko to na sezon 2090 trzeba zrobic skład wygrywajacy u siebie czyli oszczędnościowy. Jeżeli zostanie po staremu no to juz nie ma oszczędzania...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ja mam taka propozycje skladu:
Piszcz
Knapp
Drabik / Słaboń
Nieminen / Miesiąc / Hall
Stachyra
Kus
Klimek
Piszcz
Knapp
Drabik / Słaboń
Nieminen / Miesiąc / Hall
Stachyra
Kus
Klimek
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
harry pisze: Jeżeli przejdzie wersja o I i II lidze tylko to na sezon 2090 trzeba zrobic skład wygrywajacy u siebie
Myslisz, ze dozyjemy
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Tfu, tfu, tfu trzy razy splunąć przez lewe ramię, co by nie zapeszyć

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No ale tu nie ma co do zapeszania, przeciez oczywiste jest ze i na sezon 2009 i na 2090 nalezy tworzyc sklad wygrywajacy
A, ze harry jest wizjonerem az na ponad 80 lat do przodu...

Ostatnio zmieniony 22 października 2008, o 14:20 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W roku 2090 kibice beda chodzic w okolicznosciowych koszulkach: "140 lat sportu żużlowego w Lublinie" 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Krystian Klecha - na druga lige zawodnik idealny. Spokojnie po 10 i wiecej punktow powinien robic. To tak tylko chcialem napomknąć o nim, bo widze ze rzadko pojawia sie w zyczeniach kibicow 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
No a wg. mnie po nawet słabym sezonie Mikael Max by poniżej 12 pkt nie spadał.
a realny skład to:
Piszcz
Knapp
Drabik
Hall
Miesiąc
Klimek
Michaluk
a realny skład to:
Piszcz
Knapp
Drabik
Hall
Miesiąc
Klimek
Michaluk

-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
To pora zaczac nakrecanie tematu, po tych super wiesciac ze sportowychfaktow.pl. Nawet jesli bedzie decyzja co do sezonu 2010 z dwiema ligami to uwazam, ze trzeba zrobic sklad, ktory bedzie w czolowce. Sezon w ktorym odjechalibysmy tylko, moze skonczyc sie fatalnie. Po pierwsze slaba frekwencja, zniechecenie sponsorow poprzez niska frekwencje.
Oczywiscie trzeba zbudowac sklad na miare (finansowych) mozliwosci.
Na koniec i ja pobawie sie sklad marzen na sezon 2009 :
Piszcz
Knapp
Miesiac
Slabon
Klecha
Rymel
Max
Klimek
Michaluk
+ jakis zagraniczny dobrze zapowiadajacy sie mlodzian
Z Matejem Kusem nie ma chyba co sie ludzic. Widac, ze Ostrow ponownie bedzie o niego ubiegal. On sam pewnie wybierze 1 lige.
Pozdrawiam
Piszcz
Knapp
Miesiac
Slabon
Klecha
Rymel
Max
Klimek
Michaluk
Z Matejem Kusem nie ma chyba co sie ludzic. Widac, ze Ostrow ponownie bedzie o niego ubiegal. On sam pewnie wybierze 1 lige.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Max to najlepiej niech sie trzyma daleko od Lublina... tylko wypompuje kase z klubu. Sa lepsi od niego na 2 lige.
K.A.M.I.L. pisze:To pora zaczac nakrecanie tematu, po tych super wiesciac ze sportowychfaktow.pl. Nawet jesli bedzie decyzja co do sezonu 2010 z dwiema ligami to uwazam, ze trzeba zrobic sklad, ktory bedzie w czolowce. Sezon w ktorym odjechalibysmy tylko, moze skonczyc sie fatalnie. Po pierwsze slaba frekwencja, zniechecenie sponsorow poprzez niska frekwencje.
Piszcz
Knapp
Miesiac
Slabon
Klecha
Rymel
Max
Klimek
Michaluk
Pozdrawiam
Albo sie pomyliłeś albo dałeś całkowity skład a nie tylko na mecz. Bo raczej 10 zawodników w meczu nie przejdzie

-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Slusznie zauwazyles nie podalem tylko meczowego skladu. Jak wiesz, zaden klub nie buduje skladu tylko i wylacznie w ilosci meczowej bo sa rozne sytuacje, kolidujace terminy, kontuzje, badz zawodnicy tylko na najtrudniejsze mecze.
Odbiegajac troche od tematu, czy ktos wie co dzieje sie wlasnie z Mikaelem Max'em.
Pozdrawiam
Odbiegajac troche od tematu, czy ktos wie co dzieje sie wlasnie z Mikaelem Max'em.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- tezetomaniak
- Trener
owen dobrze mowi, od Maxa z daleka.
Widze tu J. Rempala sie pojawiał, Drabik. Moze jeszcze Śwista ? Dobry napieracz.
Piszcz
Knapp
Miesiąc
Nieminen
Hefenbrock/Smoliński
--- ? (szkoda ze Hansen bedzie seniorem, nadałby sie ;/ )
Klimek
Widze tu J. Rempala sie pojawiał, Drabik. Moze jeszcze Śwista ? Dobry napieracz.
Piszcz
Knapp
Miesiąc
Nieminen
Hefenbrock/Smoliński
--- ? (szkoda ze Hansen bedzie seniorem, nadałby sie ;/ )
Klimek
-
Mateusz111
- Junior
Badzmy realistami. Ani Jacuś R ani Drabik nie beda chcieli jezdzic w II lidze. Zresztą i tak pewnie zostaną w Tarnowie tak jak Miesiac i Dawid w Rzeszowie
ja bym z chęcią widział skład podobny do tego z 2007r tylko zamiast Dawida i Jelenia jakichś obco (tylko takich żeby sobie w kulki nie lecieli
)
ja bym z chęcią widział skład podobny do tego z 2007r tylko zamiast Dawida i Jelenia jakichś obco (tylko takich żeby sobie w kulki nie lecieli