Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
Re: Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
jednego czy dwoch emerytow typu Drabik to ja widzial bym w skladzie z wielka checia. Drabik swoje by na bank robil w II lidze i by przynajmniej wywiady by byly ciekawe
- Łoptymista
- Trener
Torsen pisze:Na mnie świetne wrażenie zrobił Miesiąc. Coś jak Knapp przed 5 laty, ale chyba więcej umie.
O wlasnie. Tez mi sie podobala jego jazda. Kolega M. jezdzi z sercem. B. pozytywnie wypadl takze N. Kosciuch. Jesli bawimy sie w koncert zyczen to ja poprosze tych dwoch panow do skladu w 2009
Fajnie bylo zobaczyc wreszcie prawdziwy zuzel. Nie wiem co mnie bardziej zaskoczylo: frekwencja na trybunach (balem sie ze bedzie tyle co na MDMP) czy tez kosmiczna rownosc toru. Jak nie w Lublinie;)
Przyznam, że zaskoczyła mnie na plus liczba kibiców na dzisiejszym meczu. Szczerze mówiąc to liczyłam na góra tysiąc. Przypomniały mi się zawody Motor: Oxford z Nielsenem i było wtedy o wiele mniej ludzi, chociaż dzisiaj było równie zimno jak wtedy . Z tym repertuarem na zawodach to nie przesadzajcie, różne są upodobania muzyczne tak jak różna widownia. Wszyscy, którzy przyszli na dzisiejszy mecz udowodnili, że lublinianom zależy na ratowaniu czarnego sportu w Lublinie. Dzięki wszystkim, którzy brali udział w hapeningu i godnie reprezantowali lubelskich fanów żużla.
-
Speedway Fan
- Senior
suchy1613 a co za mecz dzisiaj byl
?
Shack pisze:
1000 osob bedzie sukcesem.
Czyli jednak nie tak trudno o sukces w tym nieprzychylnym miescie. Pare billboardow, ulotek, happening i ponad 2 tysie na trybunach. Chyba niezle jak na dosyc nudny turniej o pietruszke? Przy dobrym skladzie wlaczacym o awans nie ma sie co martwic o frekwencje w Lublinie. Wg mnie nie ma sie co stresowac ze stadionem, na pewno bedzie gdzie jezdzic w przyszlym roku, wiec nie pozostaje nic innego jak tylko zglosic sie do ligi.
Sam turniej nawet calkiem calkiem, wiadomo, emocji nie za wiele, ale Jelen, Kosciuch i Miesiac troche pokazali dobrego zuzla. Ja bym dorzucil do tego wszystkiego jeszcze M. Rempale, a pozytywnie blysneli takze Jaca i Staszek (spodziewalem sie u niego olimpiady).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jestem pod wrażeniem organizacji, frekwencji no i oczywiscie toru. Pozytywnie zaskoczyli mnie szczególnie Kościuch i Miesiąc, ale na drugą lige są poprostu za dobzi i nie sądze żeby chcieli w niej jeździć. Chętnie w Lublinie widziałbym Trojanowskiego - mógłby być liderem a także Grzesia Knappa ewentualnie Drabika. Zawody może nie jakieś bardzo emocjonujące, ale naprawde warto było dzisiaj wybrać się na stadion!
Torsen pisze:Na mnie świetne wrażenie zrobił Miesiąc. Coś jak Knapp przed 5 laty, ale chyba więcej umie.
jak to miło mądrego posłuchać - ja podalem swój sklad na 2009 rok jakis MIESIĄC
Gelo pisze:Stachyra, Piszcz, Knapp, Rymel, Miesiąc, Klimek, Kus.
Na Mateja Kusa kolejny raz "napaleni są" w Ostrowie, w szczególności po wczorajszym dobrym występie Czecha w Memoriale Saitgariejewa, więc może być trudno go zatrzymać.
od 1988 tylko SPEEDWAY
Ge(L)o pisze:1) Gdzie IMPJ Janowski ?
Właśnie ciekawe??, "Skóra" nie robił problemu i przyjechał po GP, a młokosowi Janowskiemu -- sodówka dobiła do głowy,czy jak?
Speedway Fan pisze:suchy1613 a co za mecz dzisiaj byl?
Chyba każdy wie jaki to był mecz, ale te kilkanaście lat temu też był październik, dziadowska pogoda , padł rekord toru w wykonaniu Nielsena i stąd to porównanie. Siedzący w moim towarzystwie również pamiętali ten mecz, no może w przeciwieństwie do Ciebie
Relacja z "Przeglądu Żużlowego" I "Dziennika Wschodniego"
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_lubl ... 1089902858
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /844694357
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
- Chcemy dać kibicom nadzieję, że zapach etanolu i warkot żużlowego silnika z Lublina nie znikną - mówi Czarny.
No to ratujemy !
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35644, ... dycji.html
chlopaki z lubelskiegosportu.pl poprawcie pisownie w swoim logo na stronie, bo jest lubeslkisport.pl (dobrze, ze nie lubuski...). no i jako patron medialny napiszcie cokolwiek o imprezie
pozdrawiam!
carpe diem!
Za Miesiacem przemawia fakt, ze co dwa tygodnie musi popylać 3000 kilosów i to bez gwarancji startów. Mnie by sie nie chcialo.
EDIT: Wybacz Gelu, ale niechcący uciałem Ci zdanie o Drabiku i Rempale. Kliknąłem baran edytuj zamiast cytuj ;p
Speed.
EDIT: Wybacz Gelu, ale niechcący uciałem Ci zdanie o Drabiku i Rempale. Kliknąłem baran edytuj zamiast cytuj ;p
Speed.
ja bym sprobowal takim skladem
1. stachyra
Dawid ma ważny kontrakt w Rzeszowie. W grę wchodzi tylko wypożyczenie. Teraz po spadku pewnie go nigdzie nie puszczą, mimo tego, że wczoraj nie błyszczał.
trening czyni mistrza.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ciekawi mnie jedna sprawa. Czy sponsorzy + kibice pokryli w całości koszty organizacji turnieju ... ?
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Turniej bardzo bardzo fajny (szkoda tylko że tak zimno było)
A i frekwencja niezła
Tor super, dawno takiego nie widziałem
Ogólnie bardzo pozytywnie. Jeleń świetny, oprócz tego bardzo dobry występ Adama Skórnickiego, Jacka Rempały, Sławka Drabika, Norberta Kościucha, Pawła Staszka i Pawła Miesiąca (muszę przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczył). Fajnie taki żużel pooglądać.
I tylko ubolewam, że nie wystąpił Richard Hall oraz Antonio Lindbaeck...

Wszyscy sie zachwycaja torem (ja zreszta tez), ale jego glowna zaleta obecnie jest to, ze jest rowny i sie nie rozsypuje. W dodatku wlasciwie nie wymaga wiekszej kosmetyki w trakcie zawodow, tak bardzo zwiezla ma strukture. Przydaloby sie jednak troche z nim pomajstrowac, by szeroka bardziej chodzila, w koncu w II lidze liczy sie fun z widowiska
A tak bardziej powaznie, rozumiem, ze wczoraj byl przygotowany "ubity", ze wgledu na wczesniejsze opady, no i pewnie zawodnikom nieszczegolnie zalezalo na tym, by bylo pod kolo, woleli po stole gesiego
Pewnie wystarczyloby troche woda podlac i juz zaczelo by sie wiecej dziac (nie tylko Kosciuch by wyprzedzal).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ktoś robił jakieś zdjęcia podczas tego turnieju? (nie licze tych 4? na mmlublin).
Ja zrobilem kilka na prezentacji, a pozniej mi sie juz nie chcialo 
Cooper pisze: Pewnie wystarczyloby troche woda podlac i juz zaczelo by sie wiecej dziac (nie tylko Kosciuch by wyprzedzal).
Właśnie jakby wody w niego wlać to zaraz by się zaczęły robić koleiny
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski