Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
Re: Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
Co z Piszczem ? Wole jego niz Michalukow, Klimkow czy innych Rempalow.
- tezetomaniak
- Trener
Koper pisze:Czy ktos to nagral ?
ktoś nagrał
lub na YT: http://www.youtube.com/watch?v=bAH6pKZyxSM
w polowie 1 zdania zacząłem nagrywac, bo juz tracilem nadzieje ze w ogole bedzie i stalem w butach gotowy do wyjscia
p.s kozackie zaproszenie
edit:
PROGNOZA POGODY NA NIEDZIELE

Onet

WP

Gazeta

Interia

Ostatnio zmieniony 18 października 2008, o 11:01 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:bartosch w TVP Lublin:[/color] http://rapidshare.com/files/154861320/bartosch.rar 35,9 MB
cos mi sie nie chce otworzyc...
carpe diem!
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
bartosch pisze:tezetomaniak pisze:bartosch w TVP Lublin:[/color] http://rapidshare.com/files/154861320/bartosch.rar 35,9 MB
cos mi sie nie chce otworzyc...
Dokładnie ja również próbowałem, ale coś nie bardzo...

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mi dziala.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Zapowiedzi co do niedzieli są optymistyczne,więc nie powinno być żle.
PS:Ktoś ma jakieś aktualności co do obsady? Bo co gazeta to inny skład podają,np.dzisiejszy
Kurier podaje aż czterech obcokrajowców!
LISTA STARTOWA TURNIEJU
1. Daniel Jeleniewski, 2. Adam Skórnicki, 3. Paweł Miesiąc, 4. Rafał Trojanowski, 5. Antonio Lindbaeck, 6. Grzegorz Knapp, 7. Sławomir Drabik, 8. Tomasz Rempała, 9. Paweł Staszek, 10. Jacek Rempała, 11. Tomasz Piszcz, 12. Rafał Klimek, 13. Kostja Podżuks, 14. Richard Hall, 15. Andriej Karpov, 16. Kamil Zieliński, 17. Maciej Michaluk.
PS:Ktoś ma jakieś aktualności co do obsady? Bo co gazeta to inny skład podają,np.dzisiejszy
Kurier podaje aż czterech obcokrajowców!
LISTA STARTOWA TURNIEJU
1. Daniel Jeleniewski, 2. Adam Skórnicki, 3. Paweł Miesiąc, 4. Rafał Trojanowski, 5. Antonio Lindbaeck, 6. Grzegorz Knapp, 7. Sławomir Drabik, 8. Tomasz Rempała, 9. Paweł Staszek, 10. Jacek Rempała, 11. Tomasz Piszcz, 12. Rafał Klimek, 13. Kostja Podżuks, 14. Richard Hall, 15. Andriej Karpov, 16. Kamil Zieliński, 17. Maciej Michaluk.
- tezetomaniak
- Trener
i po Janowskim ;/ 
nie wiem jak wy rozwieszacie te plakaty. dzisiaj z owenem zjechalismy pół miasta i rozwieszalismy gdzie sie dało, przy czym nie zastalismy zadnego, juz wiszącego
filmik z bartoschem (TVP Lublin) zaraz bedzie na YT jak wam nie chce sie to otwierac
nie wiem jak wy rozwieszacie te plakaty. dzisiaj z owenem zjechalismy pół miasta i rozwieszalismy gdzie sie dało, przy czym nie zastalismy zadnego, juz wiszącego
filmik z bartoschem (TVP Lublin) zaraz bedzie na YT jak wam nie chce sie to otwierac
no dokladnie tak
plakaty sa na slawinku, kolo leclerca ,na raclawickich, na hempla, na 3 maja, na lipowej... no i ogolnie w zadnym z tych miejsc nie widac bylo nawet 1 plakatu 
a no i jeszcze na czechowie pare jest ;]
a no i jeszcze na czechowie pare jest ;]
Gawrzyk pisze:kurde.
ten padajacy do chwile deszcz jest dosc martwiacy. jak tak dalej pojdzie to moze byc w niedziele problem..
nie dosc ze pada to jeszcze hyc.
Jesli wolno sie wylamac to ja nie mam nic przeciwko przelozeniu tych zawodow na poniedzialek
Moze jaki rekord toru sie trafi jak niejakiemu Nielsenowi w '92 w powtorce poniedzialkowej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie wylamywac mi sie tu prosze - wole niedziele bez rekordu toru
W poniedzialki przyzwoici ludzie pracuje i tylko bumelanty maja wolne
I tylko szkoda, ze pracujac place podatki na takiego Wasyla, ktory nie ma czasu ani pochylic sie nad lubelskim speedwayem, ani nawet - jak dobrze zrozumialem - odebrac zaproszenia na zawody 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Cooper pisze:Aha, bylem wczoraj w barku po plakaty, jeszcze calkiem spooooro zostalo, zachecam do odbierania.
a powiesiles je gdzies ? czy leza na biorku ?
W poniedzialki przyzwoici ludzie pracuje
A to ci nieprzyzwoici nie maja prawa obejrzec zawodow
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- tezetomaniak
- Trener
nie uzywajcie slowa "poniedzialek" w tym temacie, bo jeszcze ktos pomysli ze to na serio 
jeśli komus sie nie otwiera plik nagrany z tvp lublin, gdzie bartosch mowil o happeningu i turnieju to moze obejrzec to na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=bAH6pKZyxSM
jeśli komus sie nie otwiera plik nagrany z tvp lublin, gdzie bartosch mowil o happeningu i turnieju to moze obejrzec to na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=bAH6pKZyxSM
Jak nie bedzie ????!!! 
owen1989 pisze:Cooper pisze:Aha, bylem wczoraj w barku po plakaty, jeszcze calkiem spooooro zostalo, zachecam do odbierania.
a powiesiles je gdzies ? czy leza na biorku ?
Leza na biórku i wlasnie dorysowuje Jeleniowi boczne kolka
P.S. Szacun dla osoby ktora oplakatowala rejony Kozubszczyzny itd. Nie latwo tam dotrzec,apalkaty sa zauwazalne.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dzisiaj bylem w Skrzynicach, na takim zadupiu, ze psy dupami szczekaly. Jade sobie grzecznie wiejska droga, a tu nagle plakat na tablicy ogloszeniowej <wow> - szacun dla tego kto tam dotarl;]
oficjalna obsade podalem pare postow wyzej. jak zaznaczylem w miejsce michaluka moze pojawic sie zastepujacy go zawodnik, a wtedy maciek bedzie rezerwowym.
carpe diem!
http://www.speedyshare.com/466992598.html
dwie opcje do wyboru. Troszkę późno, ale późno mnie o to poproszono. Wersja nr 2. moim skromnym zdaniem lepsza, bo oczyściłem z dźwięków otoczenia itd. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły do zgrania, to dziś do 16:3o jestem do Waszej dyspozycji.
dwie opcje do wyboru. Troszkę późno, ale późno mnie o to poproszono. Wersja nr 2. moim skromnym zdaniem lepsza, bo oczyściłem z dźwięków otoczenia itd. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły do zgrania, to dziś do 16:3o jestem do Waszej dyspozycji.
Ostatnio zmieniony 18 października 2008, o 14:47 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.