Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
Re: Imprezy zuzlowe przy Al. Zygmuntowskich w 2008 r.
nie bluznij ;]
hehehe dobre kminy =P
i zatykac uszy 
see no evil, hear no evil, speak no evil?

METHANOL ADVENTURE TEAM
tak jak myślałem walka toczyła się między polakami, dosyć dobrze zaprezentował się także rumun Toma=) reszta to nadawałaby się do ligi amatorów =) szkoda mi było trochę Dawida przez upadek i Trumińskiego, gdy mu motocykl zdefektował
zdziwieniem było dla mnie taka spora liczba kibiców na turnieju, nie spodziewałem się tego
i dodam wygrał mój ulubieniec Piszczo 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Zawody nudne, ale to było do przewidzenia. Chociaż pare biegów mogło się podobać. Najbardziej 5 bieg z udziałem Piszcza, Trumińskiego, Knappa i Stachyry. Również bieg w którym Klimek mądrze blokował Trumińskiego, nie wiem tylko o co miał pretensje Sebastian. Przecież Rafał był przed nim i miał prawo tak pojechać.
Jednak organizacyjnie zawody uważam za naprawdę udane. Widzów było mało wg mnie coś koło 400-600 osób.
Pozdrawiam
Jednak organizacyjnie zawody uważam za naprawdę udane. Widzów było mało wg mnie coś koło 400-600 osób.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Zawody zorganizowane bardzo fajnie. Muzyka byla, prezentacja tez fajnie wyszla (nie jak kiedys, gdzie czesto sie zdazalo, by na piechote szli zawodnicy) i spiker nie gadal glupot
aaa i przede wszystkim maszyna startowa sie nie psula
Jesli chodzi o zawody, to bylo widac, ze Klimek - mimo braku jazdy - jest kilka lat przed Michalukiem. Stachyra waleczny, fajna sylwetka na motorze ----> brac go za rok, jesli bedzie chcial tu przyjsc. Piszcz/Knapp ciezko powiedziec, bo w tym roku to praktycznie nic nie pokazuja. A Truminski to juz w ogole...
Jesli chodzi o zawody, to bylo widac, ze Klimek - mimo braku jazdy - jest kilka lat przed Michalukiem. Stachyra waleczny, fajna sylwetka na motorze ----> brac go za rok, jesli bedzie chcial tu przyjsc. Piszcz/Knapp ciezko powiedziec, bo w tym roku to praktycznie nic nie pokazuja. A Truminski to juz w ogole...
- tezetomaniak
- Trener
przed zawodami było wiadomo ze beda nudy bo nazwiska nie powalały no ale przepraszam.. to jest żużel ? zabrałem na zawody kumpla ktory był pierwszy raz na profesjonalnym speedwayu i na tym razie sie skonczy. moge zrozumiec ze ktos zapomniał jak sie pokonuje łuki ale zamykania gazu na prostej nie potrafie przyjąć. licencje w tych krajach przyznaje sie chyba na zasadzie losowania. gdyby nie Polacy to z większym zainteresowaniem można było obserwować bystrzyce.
Ciekawy jestem co ta frekwencja oznacza dla przyszłości żużla
Jeszcze ci ludzie oklaskujący Trumińskiego.......
rozumiem ze to co leciało z głośników to było to co dało zassac rano z internetu..... padaka.
ale ogólnie fajnie że jakiś żużel był w końcu ;]
Ciekawy jestem co ta frekwencja oznacza dla przyszłości żużla
Jeszcze ci ludzie oklaskujący Trumińskiego.......
rozumiem ze to co leciało z głośników to było to co dało zassac rano z internetu..... padaka.
ale ogólnie fajnie że jakiś żużel był w końcu ;]
tezetomaniak pisze:przed zawodami było wiadomo ze beda nudy (........) zabrałem na zawody kumpla ktory był pierwszy raz na profesjonalnym speedwayu i na tym razie sie skonczy.
- tezetomaniak
- Trener
był na amatorach więc teraz chciał iść na profesjonalny.
5 bieg (jedyny godny uwagi + upadek Stachyry) nie jest rewelacyjny bo kręcony przez kogoś kto był 1 raz na żużlu
http://www.forumzuzlowe.com/macec5.MOV (56,1 MB)
najlepiej zapisac jako element docelowy bo przy zainstalowanym QT otwiera sie w przeglądarce
or
http://rapidshare.com/files/132680003/macec5.MOV
edit: teraz powinien działac
eh dopiero teraz widze jak blisko było zeby Knapp wjechał w Stachyre ;/
5 bieg (jedyny godny uwagi + upadek Stachyry) nie jest rewelacyjny bo kręcony przez kogoś kto był 1 raz na żużlu
http://www.forumzuzlowe.com/macec5.MOV (56,1 MB)
najlepiej zapisac jako element docelowy bo przy zainstalowanym QT otwiera sie w przeglądarce
or
http://rapidshare.com/files/132680003/macec5.MOV
edit: teraz powinien działac
eh dopiero teraz widze jak blisko było zeby Knapp wjechał w Stachyre ;/
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008, o 22:46 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 6 razy.
-
Smirnek_
- Senior
Nie działa
EDIT: Nom już OK
EDIT: Nom już OK
Stachyrę brac ? Chyba na wypożyczenie...
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2008, o 23:12 przez GRISZA, łącznie zmieniany 1 raz.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Brzozowski z Mordelem boki zrywali przy piwku przy tej profanacji żużla
Ale browar był, zapaszek był, speedway jak się patrzy
Aha, no i dobrze, że Trumiński na podium się nie załapał. I ładnie go Klimek przymknął. Klasa.
Ale browar był, zapaszek był, speedway jak się patrzy
Aha, no i dobrze, że Trumiński na podium się nie załapał. I ładnie go Klimek przymknął. Klasa.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Lublin nie rezygnuje z turnieju
Adam Skórnicki (aktualny mistrz Polski), Maciej Janowski (mistrz kraju juniorów), Daniel Jeleniewski, Grzegorz Knapp, Paweł Staszek, Dawid Stachyra, Maciej Kuciapa, Paweł Miesiąc, Rafał Trojanowski, Piotr Świderski, Janusz Kołodziej, Tomasz Chrzanowski, Tomasz Jędrzejak, Tomasz Gapiński, Wiesław Jaguś, oraz obcokrajowcy: Antonio Lindbaeck, Richard Hall i Matej Kus.
Jezeli sposrod tych zawodnikow ma skladac sie ewentualna kadra na przyszly sezon to mielibysmy z pewnoscia druzyne na awans. Oby tylko pogoda dopisala.
Pozdrawiam
Adam Skórnicki (aktualny mistrz Polski), Maciej Janowski (mistrz kraju juniorów), Daniel Jeleniewski, Grzegorz Knapp, Paweł Staszek, Dawid Stachyra, Maciej Kuciapa, Paweł Miesiąc, Rafał Trojanowski, Piotr Świderski, Janusz Kołodziej, Tomasz Chrzanowski, Tomasz Jędrzejak, Tomasz Gapiński, Wiesław Jaguś, oraz obcokrajowcy: Antonio Lindbaeck, Richard Hall i Matej Kus.
Jezeli sposrod tych zawodnikow ma skladac sie ewentualna kadra na przyszly sezon to mielibysmy z pewnoscia druzyne na awans. Oby tylko pogoda dopisala.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Zdzicho Czarny pisze:Szkoda, ze nie ma zadnych wyborow w tym roku, bo pewnie mielibysmy turnieje zuzlowe w kazda niedziele.
O dziwo gazeta nazwala mijajacy sezon "niezwykle udanym dla lublinian". Powinni raczej napisac "dla lubelskich amatorow", bo ja na ten przyklad, jako lublinianin, nie zalicze tego sezonu do niezwykle udanych.
- tezetomaniak
- Trener
z tej stawki na jazde w naszej ewentualnej drużynie przystali by co najwyżej Hall, Knapp, moze Miesiąc.
Stachyra - nie sądze, w 1 lidze moze wymiatać spokojnie.
Reszta to oczywista oczywistość
Stachyra - nie sądze, w 1 lidze moze wymiatać spokojnie.
Reszta to oczywista oczywistość
-
Smirnek_
- Senior
A dlaczego? Znasz mozliwosci finansowe tego naszego nowego klubu? Kazdy zawodnik by sie zgodzil jezdzic. Oczywiscie najwazniejsza sprawa sa pieniadze.
- tezetomaniak
- Trener
Adam Skórnicki (aktualny mistrz Polski) I liga albo Ekstra
Maciej Janowski - WTS
Daniel Jeleniewski - z ekstraligi do 2 ?
Paweł Staszek - Nie sciągneliśmy go nawet będąc w 1 lidze... zreszta on umie jechać tylko w Grudziądzu
Dawid Stachyra - spokojnie moze znalesc zatrudnienie w 1 lidze i robic tam po 10 pkt.. po co mu 2 liga do szczescia ?
Maciej Kuciapa - robi swoje w 1 lidze, krok w tył go chyba nie interesuje
Piotr Świderski - po tym co robi w 1 lidze i Anglii na pewno ma oferty z ekstraligi, a jak nie to 1.
Janusz Kołodziej - równie dobrze mozemy sciągnąć Crumpa
Tomasz Chrzanowski - do 2 ligi nie poszedl nawet za Wybrzeżem
Tomasz Jędrzejak - podobnie jak w przypadku Kołodzieja
Tomasz Gapiński - nawet jeśli nie zostanie w Czewie to i tak znajdzie klub albo w elidze albo w 1
Wiesław Jaguś -
Antonio Lindbeack - jest w gazie, wrocila mu chęc do zycia i chce sie rozwijac.. na pewno nie w 2 lidze.
Fajnie byłoby zobaczyc smigającego Kusa, ale chyba mu dobrze na Ukrainie
no i jakie jest prawdopodobieństwo ze nasz nowy klub (o ile bedzie) zaoferuje tym żużlowcom dużo większe stawki niż kluby ekstra- i 1 - ligowe ? przy takich samych stawkach wiadomo ze idzie sie do lepszego klubu
nie liczyłbym tez na powtórke z rozrywki, czyli robienie "lubelskiego" składu.. to sie nie sprawdziło ;/
Maciej Janowski - WTS
Daniel Jeleniewski - z ekstraligi do 2 ?
Paweł Staszek - Nie sciągneliśmy go nawet będąc w 1 lidze... zreszta on umie jechać tylko w Grudziądzu
Dawid Stachyra - spokojnie moze znalesc zatrudnienie w 1 lidze i robic tam po 10 pkt.. po co mu 2 liga do szczescia ?
Maciej Kuciapa - robi swoje w 1 lidze, krok w tył go chyba nie interesuje
Piotr Świderski - po tym co robi w 1 lidze i Anglii na pewno ma oferty z ekstraligi, a jak nie to 1.
Janusz Kołodziej - równie dobrze mozemy sciągnąć Crumpa
Tomasz Chrzanowski - do 2 ligi nie poszedl nawet za Wybrzeżem
Tomasz Jędrzejak - podobnie jak w przypadku Kołodzieja
Tomasz Gapiński - nawet jeśli nie zostanie w Czewie to i tak znajdzie klub albo w elidze albo w 1
Wiesław Jaguś -
Antonio Lindbeack - jest w gazie, wrocila mu chęc do zycia i chce sie rozwijac.. na pewno nie w 2 lidze.
Fajnie byłoby zobaczyc smigającego Kusa, ale chyba mu dobrze na Ukrainie
no i jakie jest prawdopodobieństwo ze nasz nowy klub (o ile bedzie) zaoferuje tym żużlowcom dużo większe stawki niż kluby ekstra- i 1 - ligowe ? przy takich samych stawkach wiadomo ze idzie sie do lepszego klubu
nie liczyłbym tez na powtórke z rozrywki, czyli robienie "lubelskiego" składu.. to sie nie sprawdziło ;/
Ale nie wiem czemu wszyscy sie uparli, z ejak klub orgaznizuje turniej na jesieni to musi to byc od razu casting zawodnikow na przyszly sezon. W tym wypadku moze byc jedynie ciekawe jak na tle Jagusiów i Swidrow zaprezentuje sie taki Knapp czy inny Hall. Ale to chyba niezbyt trudne do przewidzenia. Turniej jest raczej dla samego turnieju, mozna co najwyzej sie ludzic, zapali sie jakies swiatelko w miescie, ze zuzel jeszcze nie zginal calkiem. Ludzi pewnie za wiele nie przyjdzie, no chyba, ze pogoda zaskoczy. Ale dobrze, ze bedzie, ja tylko proponowalbym go jakos nazwac, zawsze to ma znaczenie marketingowe. Niech bedzie memorial, albo turniej sponsora, ale niech sie nazywa.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
bla bla bla, w wywiadzie mozna wszystko powiedziec, a szczegolnie dziennikarze moga wszystko napisac
Ja tu nie widze za wielkich celow castingowych, bo wiadomo np. ze taki Knapp czy Hall na druga lige by sie przydali, a Jagus, Swider czy nawet Kuciapszczak to za wysokie progi dla II-ligowego klubu.
A wlasnie, co z polaczeniem lig, bo jakos nie pamietam czy cos ustalono w koncu?
A wlasnie, co z polaczeniem lig, bo jakos nie pamietam czy cos ustalono w koncu?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]