Spotkanie Forumowiczów [edycja warszawska]
Re: Spotkanie Forumowiczow[edycja warszawska]
Uwaga, uwaga informuję, że na godzinę 19.00 zarezerwowany jest stolik w Champions. Jak ktoś ma ochotę obejrzeć SWC w miłym towarzystwie Piotra76 i moim to są wolne miejsca.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Spotkanie Forumowiczów [edycja warszawska]
Moze warto aby w tym zrzeszeniu byli przedstawiciele lubelskich kibicow zuzlowych.
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 60230.html
Z lubelskim rodowodem
ZRZESZAJĄ SIĘ W STOLICY
Warszawiacy z lubelskim rodowodem – to robocza nazwa grupy osób, która właśnie powstaje w stolicy. Jej członkowie chcieliby m.in. wspierać działania promocyjne Lublina. Pierwsze spotkanie odbędzie się w drugiej połowie września.
Jedną z inicjatorek nieformalnej grupy jest Iwona Trzeciak, absolwentka prawa UMCS, dyrektor ds. rozwoju w dużej warszawskiej firmie. Ze stolicy Lubelszczyzny wyjechała osiem lat temu. – Znam wiele osób, które pochodzą z Lublina, a mieszkają dziś w stolicy i udało im się osiągnąć jakiś większy lub mniejszy sukces. Chcemy się zrzeszyć. I to nie tylko w celach rozrywkowo-towarzyskich – tłumaczy Trzeciak.
Jednocześnie zaznacza, że lublinian, którzy pracują w stolicy, jest bardzo wielu. – Wystarczy spojrzeć, jaki sznur samochodów w piątkowe wieczory wyjeżdża z Warszawy do Lublina, a w niedzielę lub poniedziałek rano zmierza w przeciwnym kierunku – mówi.
Jednym z celów grupy ma być zatem wspomaganie promocji Koziego Grodu. – Będziemy zachęcać znane nam osoby, żeby przyjeżdżały do Lublina np. na weekend – podkreśla Trzeciak.
Przedstawiciele „warszawiaków...” postanowili zainteresować inicjatywą lubelskie Biuro Promocji Miasta. – Chodzi o wsparcie, patronat, zgodę na wykorzystanie logo miasta etc. Wysłałam w tej sprawie dwa e-maile, na razie bez skutku – mówi Trzeciak.
– Przyznam, że nie znam sprawy, a dyrektor Michał Krawczyk jest na urlopie – wyjaśnia Karolina Zezaniuk z BPM. – Jednak myślę, że istnieją szanse na nawiązanie współpracy. Tym bardziej że w perspektywie działań promocyjnych mamy aktywizowanie ludzi związanych z miastem. Za wcześnie jednak, by mówić o szczegółach – dodaje Zezaniuk.
Inicjatorzy zapraszają zainteresowanych na piewsze spotkanie „warszawiaków...” 20 września do pubu Lolek (centrum Pól Mokotwskich). Początek o godz. 18.
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 60230.html
Koper to zostales wybrany na naszego przedstawiciela 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
bkapusta pisze:Koper to zostales wybrany na naszego przedstawiciela
Nie ma prblemu, ja i tak bywam na roznego rodzaju spotkaniach w Lublinie dotyczacych naszego miasta typu rozmowy o lubelskim Podzamczu, a ostatnio bylem w Trybunale Koronnym na ogloszeniu wynikow konkursu na projekt lotniska w Swidniku. Na tych spotkaniach czesto spotykam jeszcze jednego forumowicza a mianowicie Danniego, tak wiec wspolnie z nim pelnimy juz od dawna funkcje przedstawicieli fanow zuzlowych na roznych inicjatywach zwiazanych z miastem Lublin.
A może czas by już było zorganizować spotkanie forumowiczów -edycje lubelską ? 
Juz kiedys raz zorganizowalem, frekwencja dopisala, ale po roku juz powtorka nie wypalila.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Koper naszym przedstawicielem w stolicy. Jestem jak najbardziej za. Myślę, że nie byłoby problemów z wyborem kolejnych w tym np. spośród warszawiaków z lubelskim rodowodem ?
Koper i suchy, to juz widze mamy parke aktywistow w Warszawie 
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Przede wszystkim nie jestem "warszawiakiem" w przeciwieństwie do Ciebie
Jeżeli chodzi o moją osobę to absolutnie się nie nadaję z wielu względów, ale widzę wielu odpowiednich kandydatów np. sting, mikas, Cooper, Cz@rek,...
Jeżeli chodzi o moją osobę to absolutnie się nie nadaję z wielu względów, ale widzę wielu odpowiednich kandydatów np. sting, mikas, Cooper, Cz@rek,...
A to nie trzeba we Warszawie mieszkać (przynajmniej od poniedziałku do piątku)suchy1613 pisze:widzę wielu odpowiednich kandydatów np. sting, mikas, Cooper, Cz@rek,...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A to nie trzeba we Warszawie mieszkać (przynajmniej od poniedziałku do piątku)![]()
Właśnie kolejna odpowiednia osoba sie odezwała . Pozdrawiam
suchy1613 Ci Twoi kandydaci to chyba bardziej lubelscy jak warszawscy, chyba, ze jakies transfery byly 
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:suchy1613 Ci Twoi kandydaci to chyba bardziej lubelscy jak warszawscy, chyba, ze jakies transfery byly
Transferów nie było
bkapusta odpada, len, cham... Nie nadaje sie 
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
bkapusta pisze:bkapusta odpada, len, cham... Nie nadaje sie
Do roboty zagonic, do teatru wyslac - wyrobi sie, nie skreslaj czlowieka
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Warszawskie Towarzystwo Speedwaya zaprasza wszystkich zainteresowanych sytuacją sportu żużlowego w stolicy na otwarte spotkanie, podczas którego zostanie przedstawiony plan działania stowarzyszenia na rozpoczynający się sezon. Otwarte spotkanie to kolejny krok w kierunku zjednoczenia środowiska żużlowego w stolicy. Zapraszanie skierowane jest do wszystkich osób, które interesują się żużlem i mieszkają w stolicy (oraz okolicach), bez względu na wiek, wykonywaną pracę czy dotychczasowe doświadczenie w sporcie żużlowym.
Spotkanie odbędzie się we wtorek, 24 lutego w restauracji Tien-Tien mieszczącej się przy ulicy Długiej 29 (metro Ratusz-Arsenał). Początek o godzinie 19:00.
W miarę możliwości prosimy o wcześniejsze zgłoszenie chęci uczestnictwa w spotkaniu za pomocą formularza na naszej stronie internetowej w dziale „Dołącz do nas” - zuzel.waw.pl
Spotkanie odbędzie się we wtorek, 24 lutego w restauracji Tien-Tien mieszczącej się przy ulicy Długiej 29 (metro Ratusz-Arsenał). Początek o godzinie 19:00.
W miarę możliwości prosimy o wcześniejsze zgłoszenie chęci uczestnictwa w spotkaniu za pomocą formularza na naszej stronie internetowej w dziale „Dołącz do nas” - zuzel.waw.pl
- tezetomaniak
- Trener
Koper, for fuck's sake ;]
czytaj to co pisza ludzie przed Toba
czytaj to co pisza ludzie przed Toba
jak znajde czas to wpadne na smazony ryz z kurczakiem...
carpe diem!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W piątek (6 marca) odbędzie się kolejne spotkanie wszystkich zainteresowanych reaktywacją sportu żużlowego w Warszawie. W czasie spotkanie będziemy przede wszystkim rozmawiać o organizacji zbliżającej się wystawy poświęconej osobie śp. Władysława Pietrzaka. Wszyscy będą mile widzeni, gdyż każda pomoc będzie przydatna!
Miejsce: Mekong (dawniej Tien-Tien), ul. Długa 29
Początek: 19:00
Serdecznie zapraszamy!!!!
Koper pisze:W piątek (6 marca) odbędzie się kolejne spotkanie wszystkich zainteresowanych reaktywacją sportu żużlowego w Warszawie. W czasie spotkanie będziemy przede wszystkim rozmawiać o organizacji zbliżającej się wystawy poświęconej osobie śp. Władysława Pietrzaka. Wszyscy będą mile widzeni, gdyż każda pomoc będzie przydatna!
Koper, zią, Ty bierzesz udział w tej inicjatywie?
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nie, ja tylko przekazuje zaproszenie
ale jak trzeba jakis happening to slużę radą 
Koper pisze:Nie, ja tylko przekazuje zaproszenieale jak trzeba jakis happening to slużę radą
Nie to tylko ciekawosc bo nie kojarzylem Cie z warszawska edycja forumowiczow
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,