Zawody amatorów
Re: Zawody amatorów
najlepiej i najuczciwiej jest zaczac od siebie. A nasz prezydent jest asportowy - jego pasja (deklaratywnie) jest karate czy inne judo. Czy to rzeczywiscie jego pasja? na szczescie to pozostaje poza sfera moich dociekan. Zuzlowi nie pomoze i na tym poprzestanmy. Umiesz liczyc - licz na siebie - co polecam przyszłym wladzom klubu.
grzesieck pisze:ebuebuebuebuebuebue
tyle widze w Twoim poscie
Twoja wypowiedz posiada jakiś glebszy sens (wnoszacy cos do dyskusji) czy nabijasz sobie "licznik"...?
Jesli "posiada jakieś��qu�� prosze, rozwij owa wypowiedz, a jeśli nie.�.............. [lepiej się tego ni�zabieraj, bo mnie gotujesz"]!
Grzesiu! Od "x" czasu staram się ukaywać �olidarn�ć-ibiców żużl�ch i �łk�s�ch (legam � mecze żużlowe od 4 roku życ�, a wychowalem �ę i przyjznię z ibica� pikarkimi)�Czasami mam wrażenie, ze wasyl (umyśln� z małej litery)sta� sie pomo�tym, których się zwyczajnie boi K�ice MOT�u potrafią się zorganizować, a My.�?�������
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2008, o 01:15 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Gelo pisze:Umiesz liczyc - licz na siebie - co polecam przyszłym wladzom klubu.[
Czyli docelowo spolka akcyjna i ostre poszukiwanie moznego sponora (sponorow).
Kasa z miasta glownie na szkolke i w ramach promocji na turniej typu Memorial Dadosa i Zwierzchowskiego o puchar prezydenta Lublina itp.
Liczac na znaczny udzial dofinansowania miasta w budzecie druzyny ligowej mozemy po raz kolejny sie przelicyc....
FREDek pisze:grzesieck pisze:ebuebuebuebuebuebue
Chodzi o to, że przez te znaczki niewiele mozna FREDek zobaczyc w Twoim poscie, zwlaszcza tym poprzednim
FREDek pisze:grzesieck pisze:ebuebuebuebuebuebue
Twoja wypowiedz posiada jakiś glebszy sens (wnoszacy cos do dyskusji) czy nabijasz sobie "licznik"...?
Jesli "posiada jakieś��qu�� prosze, rozwij owa wypowiedz, a jeśli nie.�.............. [lepiej się tego ni�zabieraj, bo mnie gotujesz"]!
Grzesiu! Od "x" czasu staram się ukaywać �olidarn�ć-ibiców żużl�ch i �łk�s�ch (legam � mecze żużlowe od 4 roku życ�, a wychowalem �ę i przyjznię z ibica� pikarkimi)�Czasami mam wrażenie, ze wasyl (umyśln� z małej litery)sta� sie pomo�tym, których się zwyczajnie boi K�ice MOT�u potrafią się zorganizować, a My.�?�������
no i nadal czytac sie tego nie da, bo same znaki zapytania...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Choroba wie, o co chodzi... Piszę tak samo, a raz wychodzi dobrze [ czytelnie ],
a raz żle [ znaki zapytania ]
a raz żle [ znaki zapytania ]
-
Smirnek_
- Senior
Po prostu nie uzywaj polskich znakow diakrytycznych i wszystko zawsze bedzie czytelne.
FREDek pisze:Cz@rek pisze:...nie wierz w te głupoty,obiecywać��racać �t�o�em to oni umieją j� ni�!
� wiem który �cek b� na� spotk�iu,a�ja nie widziałem ża�ego� nich�tór�
�� p�o�łby P��SJ�ALN��jąć�ię��l��p� (a �la to już��l� �naszy���.[/�te][�q�te]
Listę notabli znajdziesz nawet na końcowym przystanku MPK-Feliin i wielui nych
tablicach ogłoszeniowych na tejże dzienicy.
ps. Wyżej cytowane słowa wypowiedział [ w kuluarach- NIEOFICJ�NIE ! ] wiceprezydent
Wojciechowski kilka dni temu w rozmowie prywatnej.
Przepraszam, że umieściłem te dwie sprawy w jednym poście. Fakt - faktem pieniądze uciekają, a żużel..pada.
ps.2. Coś drgnęło! Odsyłam zainteresowanych na łamy " Dziennika Wschodniego "
do artykułu " Ruszyła budowa fabryki puszek "
Warto zainteresować władze i nowych wykonawców do finansowania naszej kochanej
dyscypliny sportu
- tezetomaniak
- Trener
nie bedzie żużla na poziomie, gdy ładuje sie kase w piłke ;]
zająłby sie ktoś skryptem forum i zrobił porządek ze znakami ;| amatorszczyzna
zająłby sie ktoś skryptem forum i zrobił porządek ze znakami ;| amatorszczyzna
Pokemon pisze:Wracajac do teamtu: dobrze byloby teraz wygrac w Czestochowie![]()
Sam nie wiem co moznaby w tym kierunku zrobic. Czy ma ktos informacje, ze np. za Szewczyka moglby tam pojechac Jurek Mordel? Nie wiem co teraz Ojciec robi, w jakiej jest formie i czy mialby na czym smigac, no ale szkoda tytulu zgarnietego z przed nosa, bo nie ukrywajmy...mielismy ogromnego pecha w ostatnim spotkaniu...
na poczatku sezonu bylo cos mowione o tym ze Ojciec bedzie jezdzil tylko wtedy jak nie bedzie juz mial kto jezdzic, takie ostatnie kolo ratunkowe. Tymczasem wszyscy zdrowi wiec raczej Ojciec nie da sie namowic.
ktos zna dzisjejszy wynnik z czestochowy?
46:43 dla Zdzichtexu
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Najwiecej dla naszych Dąb Bartek: 13 punktów, dla Częstochowy Dariusz Głębocki 14 punktów.
i które miejsce mają nasi ??? bo chyba za Częstochową dalej, bo gorszy bilans małych punktów, ale nie wiem jakie zasady są.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Zdzichtex w Czestochowie wykrzystał "lubelską taktykę" 
Dzięki zwycięstwu na torze w Częstochowie ekipa Zdzichteksu z 6 dużymi punktami na koncie objęła samodzielnie fotel lidera rozgrywek Drużynowych Mistrzostw Polski Nieprofesjonalnych.
Dzięki zwycięstwu na torze w Częstochowie ekipa Zdzichteksu z 6 dużymi punktami na koncie objęła samodzielnie fotel lidera rozgrywek Drużynowych Mistrzostw Polski Nieprofesjonalnych.
Noo, az wszystkie gazety o tym trabia:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Zdzichy wygrały dzisiaj 56:34 w Lesznie !
Mistrzostwo coraz bliżej 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Fotki z ostatniego meczu ZdzichTEXu:
http://www.leszczynskiebyki.pl/lublinn.php
http://www.leszczynskiebyki.pl/lublinn.php
Cytując naszych piłkarskich spikerów z telewizji (za przeproszeniem) publicznej: "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma".
Niestety nie możemy w tym roku emocjonować się występami ligowymi drużyny "zawodowej", więc chociaż amatorzy starali się tę lukę zapełnić i dostarczyli wielu emocji, a przede wszystkim zdobyli złoty medal Drużynowych Mistrzostw Polski Nieprofesjonalnych.
GRATULACJE!!!
Porównując sobotni występ naszych "amatorów" do występu w meczu z Czewą na naszym torze, widać było sporą różnicę w jeździe - już nie było kaleczenia jazdy (z wyjątkiem "Sterowca"), nareszcie były mijanki na trasie, Szewczyk i obolały "Bartek" Brzozowski jechali jak na liderów przystało (w szczególności drużynowa jazda "Lalka", który po profesorsku rozprowadzał kolegów z pary po torze, mogła przypaść do gustu), poprawnie jeździli Mazur, "Harry" Haranicz i Robak oraz na luzie i bardzo pewnie jeździli Widera i Zając (nawet na zbytnim luzie, bo zanotowali upadki na prowadzeniu). Szkoda tylko, że było bardzo mało widzów.
Mnie osobiście najbardziej przypadła do gustu jazda Zająca.
Patrząc z perspektywy sektoru przy Bystrzycy, wyjścia z wirażu - z charakterystycznie wypuszczonym spod siebie motocyklem, z wyprostowanymi rękami i zadartą głową - w wykonaniu Zająca, bardzo przypominały mi jazdę Adrenalinasa Jonssona
Jeszcze raz gratulacje i podziękowania!!!
Niestety nie możemy w tym roku emocjonować się występami ligowymi drużyny "zawodowej", więc chociaż amatorzy starali się tę lukę zapełnić i dostarczyli wielu emocji, a przede wszystkim zdobyli złoty medal Drużynowych Mistrzostw Polski Nieprofesjonalnych.
GRATULACJE!!!
Porównując sobotni występ naszych "amatorów" do występu w meczu z Czewą na naszym torze, widać było sporą różnicę w jeździe - już nie było kaleczenia jazdy (z wyjątkiem "Sterowca"), nareszcie były mijanki na trasie, Szewczyk i obolały "Bartek" Brzozowski jechali jak na liderów przystało (w szczególności drużynowa jazda "Lalka", który po profesorsku rozprowadzał kolegów z pary po torze, mogła przypaść do gustu), poprawnie jeździli Mazur, "Harry" Haranicz i Robak oraz na luzie i bardzo pewnie jeździli Widera i Zając (nawet na zbytnim luzie, bo zanotowali upadki na prowadzeniu). Szkoda tylko, że było bardzo mało widzów.
Mnie osobiście najbardziej przypadła do gustu jazda Zająca.
Patrząc z perspektywy sektoru przy Bystrzycy, wyjścia z wirażu - z charakterystycznie wypuszczonym spod siebie motocyklem, z wyprostowanymi rękami i zadartą głową - w wykonaniu Zająca, bardzo przypominały mi jazdę Adrenalinasa Jonssona
Jeszcze raz gratulacje i podziękowania!!!
od 1988 tylko SPEEDWAY