Zawody amatorów
Re: Zawody amatorów
Ale kto ma 26 a kto 22 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jak mecz jest u nas to chyba nasze punkty sa pierwsze?? 
A to peszek....w 12 biegu 0- 5 i jest prowadzenie 36 - 35. Stypuła nawija, DJ Charlie More gra,
chłopcy z barachołki odpoczywają.Piknik.
chłopcy z barachołki odpoczywają.Piknik.
13 bieg .PECH. Zając na 1 miejscu - defekt i.. z 3-3 zrobiił�się �- 5. Przegrywamy 37-40
Tylko poprawiam.......zrobiło się 1- 5 .Ludzi z 1000 osób Piwko, grill, ciepło.
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2008, o 20:16 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
14. bieg . 2-4 w d ....39-44
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2008, o 20:10 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
15. bieg .3-3 ostateczny wynik 42- 47 w plecy...smutek,Czarny wkur.......
przekazywał FREDek , z up.pisał ... DJ PEPE
przekazywał FREDek , z up.pisał ... DJ PEPE
Tragedia, to koniec zuzla w Lublinie :>
Wybralem sie raz w zyciu na amatorski zuzel i od razu wtopa
Ale zapach byl ten sam i kielbaska ladnie pachniala wiec kibicujmy nadal Zdzichtexowi :> A Ułana (dla niewtajemniczonych Daniszewski) proponuje sciagnac za rok do drugiej ligi i jeszcze bedzie z niego pozytek 
Wybralem sie raz w zyciu na amatorski zuzel i od razu wtopa
Brzozowski, Daniszewski - trzon zawodowej drużyny na przyszły sezon już jest 
Co jak co ale Brzozowski zasuwał aż w szoku byłem
Kiedyś to jeździł jak jakaś mameja, a teraz starty w amatorach widac że pewności nabrał.
"Bartek" Brzozowski śmigał po orbicie jak Gollob, ale w jednym z biegów wykręcił bączka jak Protasiewicz
Szkoda, że pozostali liderzy Szewczyk, Widera i Zając jeździli wczoraj bez wyrazu
Szkoda, że pozostali liderzy Szewczyk, Widera i Zając jeździli wczoraj bez wyrazu
od 1988 tylko SPEEDWAY
- tezetomaniak
- Trener
jasne... podziękujmy jeszcze prezydentowi, że nie ma żużla w lublinie..... ale bedzie za to motor w ekstraklasie i opera 
Z dobrze poinformowanych żródeł : p. prezydent ma do wykorzystania ok 100 mln euro
[ w tym roku ] na cele gospodarcze. A spożytkował......3% !!!!!!!!!!SKNERUS , czy NIEUDACZNIK.???
Felin czeka...
[ w tym roku ] na cele gospodarcze. A spożytkował......3% !!!!!!!!!!SKNERUS , czy NIEUDACZNIK.???
Felin czeka...
Chciałbym w tym miejscu gorąco podziękować byłemu prezydentowi miasta Lublina, Panu Andrzejowi Pruszkowskiemu za rozkwit lubelskiego sportu (w szczególności żużla), za piękny i nowoczesny stadion, za rewelacyjny stan lubelskich ulic, za tysiące kilometrów ścieżek rowerowych w mieście, za wzrost bezpieczeństwa na ulicach oraz za wyczyszczenie i odnowienie Zalewu Zemborzyckiego.
Osobne pozdrowienia dla senatora Cugowskiego za znalezienie sponsorów dla lubelskiego żużla oraz za ogrom pracy włożony w rozwój tej dyscypliny sportu w Lublinie.
Na koniec chcę serdecznie pogratulować obecnemu prezydentowi miasta Lublina, Panu Adamowi Wasilewskiemu za podążanie szlakiem wyznaczonym przez swojego poprzednika.
Tak dalej trzymać!!!
PS. Dlaczego zawsze wierzę w przedwyborcze obietnice i głosuję na ludzi, którzy obiecują nadejście lepszych czasów dla lubelskiego żużla - a potem nie tylko, że nie realizują swoich przedwyborczych planów, ale w ogóle nic nie robią w tym temacie?!
Osobne pozdrowienia dla senatora Cugowskiego za znalezienie sponsorów dla lubelskiego żużla oraz za ogrom pracy włożony w rozwój tej dyscypliny sportu w Lublinie.
Na koniec chcę serdecznie pogratulować obecnemu prezydentowi miasta Lublina, Panu Adamowi Wasilewskiemu za podążanie szlakiem wyznaczonym przez swojego poprzednika.
Tak dalej trzymać!!!
PS. Dlaczego zawsze wierzę w przedwyborcze obietnice i głosuję na ludzi, którzy obiecują nadejście lepszych czasów dla lubelskiego żużla - a potem nie tylko, że nie realizują swoich przedwyborczych planów, ale w ogóle nic nie robią w tym temacie?!
od 1988 tylko SPEEDWAY
FREDek pisze:Z dobrze poinformowanych żródeł : p. prezydent ma do wykorzystania ok 100 mln euro
Felin czeka...
sorry, ze zadam glupie pytanie ale skad i na jakiej podstawie prezydent ma ok 100 mln euro? bo to troche duzo jak na jedno miasto, niezaleznie czy to z budzetu panstwa czy dotacja z ue
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
MIERZWIN pisze:Chciałbym w tym miejscu gorąco podziękować byłemu prezydentowi miasta Lublina, Panu Andrzejowi Pruszkowskiemu za rozkwit lubelskiego sportu (w szczególności żużla), za piękny i nowoczesny stadion, za rewelacyjny stan lubelskich ulic, za tysiące kilometrów ścieżek rowerowych w mieście, za wzrost bezpieczeństwa na ulicach oraz za wyczyszczenie i odnowienie Zalewu Zemborzyckiego.
Tak dalej trzymać!!!
Jako dumny lubelak rowniez dolaczam sie do gratulacji i pochwal.
Ja bym jeszcze dodal podziekowanie za to, ze po usilnych staraniach, w koncu Lublinowi udalo sie wywalczyc oraganizacje meczu otwarcia ME 2012. Lublin - arena europejskiego futbolu. Ludzie dziekujcie no !
bkapusta pisze:FREDek pisze:Z dobrze poinformowanych żródeł : p. prezydent ma do wykorzystania ok 100 mln euro
Felin czeka...
sorry, ze zadam glupie pytanie ale skad i na jakiej podstawie prezydent ma ok 100 mln euro? bo to troche duzo jak na jedno miasto, niezaleznie czy to z budzetu panstwa czy dotacja z ue
Wiadomość ze spotkania wiceprezydenta , radnych i mieszkańcow dz. Felin dn.27.06.2008 r.
w siedzibie Rady Osiedla godz. 17. Doładna kwota to 115 mln euro , które mogą być wykorzystane :wybudowanie nowych zakładów pracy,lotniska,tzw.półstrefa ekonomiczna,
[ chyba 6 nowych miejsc pracy, m.in Felicity, fabryka puszek itp.,infrastruktura z tym związana ],kolektor,naprawa Drogi Męcz. Majdanka, pętla trolejbusowa, przedszkole dla 300 dzieci itd. Tyle zapamiętałem. Pieniądze z budżetow : miasta,wykonawców i unii.
Wyjaśniam : chodziło mi o niewykorzystane [ a osiągalne ] środki pieniężne.
ps. Słowa wiceprezydenta;" Żużel upadł, bo nie widzileiśmy ludzi , którzy PROFESJONALNIE
ZAJĘLIBY SIE TYM SPORTEM " [ czyt. zarządzaliby ].Amen.DJ PEPE
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2008, o 11:49 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
...nie wierz w te głupoty,obiecywać i odwracać kota ogonem to oni umieją jak nikt!
Nie wiem który vicek był na tym spotkaniu,ale ja nie widziałem żadnego z nich który
który próbowałby PROFESJONALNIE zająć się problem sportu (a żużla to już wogóle) w naszym mieście.
Nie wiem który vicek był na tym spotkaniu,ale ja nie widziałem żadnego z nich który
który próbowałby PROFESJONALNIE zająć się problem sportu (a żużla to już wogóle) w naszym mieście.
-
Smirnek_
- Senior
Pokemon pisze:Jak jest wiadomo. Nie od dzis tez wiadomo, że Prezydent woli boks, kolarstwo i inne ambitne sportyMoze kiedys zaszczyci nas swoja obecnoscia,a na kase dla KŻ licze na sezon 2009
Zdaje sie, ze kolarstwo tez go nie interesuje. Na pikniku TdP sie nie pojawil, a profesjonalnie zorganizowany festyn mogl byc reklama na caly swiat (patrz: Rzeszow).
[quote="Cz@rek"]...nie wierz w te głupoty,obiecywać��racać �t�o�em to oni umieją j� ni�!
� wiem który �cek b� na� spotk�iu,a�ja nie widziałem ża�ego� nich�tór�
�� p�o�łby P��SJ�ALN��jąć�ię��l��p� (a �la to już��l� �naszy���.[/�te][�q�te]
Listę notabli znajdziesz nawet na końcowym przystanku MPK-Feliin i wielui nych
tablicach ogłoszeniowych na tejże dzienicy.
ps. Wyżej cytowane słowa wypowiedział [ w kuluarach- NIEOFICJ�NIE ! ] wiceprezydent
Wojciechowski kilka dni temu w rozmowie prywatnej.
Przepraszam, że umieściłem te dwie sprawy w jednym poście. Fakt - faktem pieniądze uciekają, a żużel..pada.
ps.2. Coś drgnęło! Odsyłam zainteresowanych na łamy " Dziennika Wschodniego "
do artykułu " Ruszyła budowa fabryki puszek "
� wiem który �cek b� na� spotk�iu,a�ja nie widziałem ża�ego� nich�tór�
�� p�o�łby P��SJ�ALN��jąć�ię��l��p� (a �la to już��l� �naszy���.[/�te][�q�te]
Listę notabli znajdziesz nawet na końcowym przystanku MPK-Feliin i wielui nych
tablicach ogłoszeniowych na tejże dzienicy.
ps. Wyżej cytowane słowa wypowiedział [ w kuluarach- NIEOFICJ�NIE ! ] wiceprezydent
Wojciechowski kilka dni temu w rozmowie prywatnej.
Przepraszam, że umieściłem te dwie sprawy w jednym poście. Fakt - faktem pieniądze uciekają, a żużel..pada.
ps.2. Coś drgnęło! Odsyłam zainteresowanych na łamy " Dziennika Wschodniego "
do artykułu " Ruszyła budowa fabryki puszek "
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2008, o 14:32 przez FREDek, łącznie zmieniany 1 raz.
FREDek pisze:Słowa wiceprezydenta;" Żużel upadł, bo nie widzileiśmy ludzi , którzy PROFESJONALNIE ZAJĘLIBY SIE TYM SPORTEM " [ czyt. zarządzaliby ].Amen.DJ PEPE
Miasto tez chyba ma sie ku upadkowi, bo od kilku kadencji nie widze ludzi, ktorzy potrafiliby nim profesjonalnie zarzadzac.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!