osoby wybierajace sie na wyjazd proszone sa o zabranie paszportow i wykupienie wiz
TŻ Lublin - Stal Gorzów
Re: TŻ Lublin - Stal Gorzów
W zwiazku z tym: http://www.foto.espeedway.pl/main.php?c ... jpg&var2=1
osoby wybierajace sie na wyjazd proszone sa o zabranie paszportow i wykupienie wiz

Wymagania, oczekiwania, urosly w Lublinie do swiatowych rozmiarow bardzo szybko. Obsluga (prawna, medyczna itp) ma byc na najwyzszym poziomie organizacyjnym i merytorycznym, ale kosztowac powinna malo, a najlepiej wcale.
Zawody maja byc swietnie zorganizowane, sprawnie przeprowadzone, przy udziale swiatowej czolowki, z zaangazowaniem najlepszego sprzetu i wszystkich umiejetnosci, bez asekuracji, ale bilet? Bilet 15 zl, bo na tyle mnie stac. Na tyle mnie stac, ale i tego nie dam, jak zobacze, ze w plocie jest dziura i nikt nie patrzy.
Dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. Jak ja juz mam tego k. dosyc.
Zawody maja byc swietnie zorganizowane, sprawnie przeprowadzone, przy udziale swiatowej czolowki, z zaangazowaniem najlepszego sprzetu i wszystkich umiejetnosci, bez asekuracji, ale bilet? Bilet 15 zl, bo na tyle mnie stac. Na tyle mnie stac, ale i tego nie dam, jak zobacze, ze w plocie jest dziura i nikt nie patrzy.
Dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. Jak ja juz mam tego k. dosyc.
Polska...
Najgorsze jest to, ze myslalem ze takie myslenie zniknie najpoziej z pokoleniem naszych rodzicow, ale wyglada na to, ze te nowe sa takie same :/
Najgorsze jest to, ze myslalem ze takie myslenie zniknie najpoziej z pokoleniem naszych rodzicow, ale wyglada na to, ze te nowe sa takie same :/
To może:mikas pisze:Polska...
"Wole swoja Ukraine niz w Lublinie miec druzyne"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Naród wspaniały, tylko ludzie chuje.
Józef Piłsudski
Józef Piłsudski
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
sting126 pisze:mikas pisze:Polska...
Przeciez "nasze pokolenie" uczy sie od pokolenia naszych rodzicow wiec tak latwo raczej nie pojdzie. Chociaz mimo wszystko mozna zaobserwowac pozytywne zmiany w tym wzgledzie, mysle ze za jakis czas sie to zmieni.
Patrząc na Was to chyba pokolenie Waszych rodziców jednak nieźle sie spisało
Informuje, ze zostaly juz tylko 4 miejsca w busie do Rzeszowa na 20 czerwca. Jezeli ktos sie jeszcze wacha to radze sie pospieszyc. Numery kontaktowe sa na poprzedniej stronie tego tematu.
Re: TŻ Lublin - Stal Gorzó�
Zostały już�ylko 2 miejsca do Rzeszowa.
Wyjazd jest oczywiscie 20 czerwca (piatek) o godzinie 12 30. Zbiorka pod galeria orkana na parkingu.
Wyjazd jest oczywiscie 20 czerwca (piatek) o godzinie 12 30. Zbiorka pod galeria orkana na parkingu.
- Łoptymista
- Trener
a nie mozna ruszac spod plazy?
Zostało JEDNO MIEJSCE
BTW panowie temat o sytuacji politycznej w Polsce, i tej obecnej i dawnej, znajduje się w innym dziale.
BTW panowie temat o sytuacji politycznej w Polsce, i tej obecnej i dawnej, znajduje się w innym dziale.
Informuje, ze zwolnilo sie kilka miejsc w busie do Rzeszowa. W tej chwili sa 4 wolne miejsca.
Czterech wysiadło w Nowosielcu, myląc go z Hetmańską? 
Nadal sa 4 wolne miejsca do Rzeszowa. Proponuje osobom ktore sie wachaja szybko sie decydowac, a osobom ktore juz sie zapisaly poszukac znajomych bo w przeciwnym razie trzeba bedzie doplacic do wyjazdu albo nie pojedziemy wcale. Numery znacie.
Jaki jest koszt, bo nie moge znalezc tego posta z informacjami.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Zostały 2 miejsca
Radzio pisze:32zł
Tylko tyle co abonament tv n
I się ogląda w stereo i kolorze , pyfko popija , z domciu nie wychodzi, zbliżenia z toru, wywiady z parkingu,tylko tego metanolku brak, oj brak!!!
FREDek pisze:Radzio pisze:32zł
Tylko tyle co abonament tv n
I się ogląda w stereo i kolorze , pyfko popija , z domciu nie wychodzi, zbliżenia z toru, wywiady z parkingu,tylko tego metanolku brak, oj brak!!!
i sąsiedzi sie wkurzają jak krzyczysz;)
Re: TŻ Lublin - Stal Gorzó�
Do wszystkich wyjezdzajacych: zbiorka jutro o 12.30 NA PARKINGU POD GALERIA ORKANA. Prosimy o punktualne przybycie!!!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Przez całe spotkanie prowadzili gospodarze. Widocznie negatywnie na żużlowców Marmy wpłynęła przerwa po 10. biegu. Od tego momentu goście przejęli inicjatywę, odrobili straty i wygrali spotkanie. Swego zespołu nie zawiódł Tomasz Gollob (13 pkt) i Peter Karlsson (11 pkt). W ekipe Marmy najlepiej zaprezentował się powracający po kontuzji Kenneth Bjerre (11 "oczek").
-
Speedway Fan
- Senior
Musialo byc ciekawie, ze na forum marnych ciupy w strone Lublina leca