Zawody amatorów
Re: Zawody amatorów
Deszcz padał przed zawodami i trochę szwankował ciągnik, który prowadził Jeleniewski senior. Ogólnie zawody bardzo dobre, emocje, kilka upadków. Na trybunach pojawili się Daniel Jeleniewski, Tomek Piszcz, Dawid Stachyra, Robert Jucha, Marek Muszyński, Polak, Michaluk, Berej i jeszcze ktoś ale nie pamiętam:) a ja wygrałem czapkę i smycz

Wrzuciłem 2 filmiki z meczu, trochę słabej jakości bo kręcone telefonem
http://youtube.com/watch?v=M1KVMkvbed0
http://youtube.com/watch?v=As_yjonMI94
smycze, czapeczki, koszulki ;] nawet fan klub juz znak zmienil i czlonkowie nosza nowe koszulki
))))))))))))))) jaja jak berety ;]
Boże broń nie mam nic do Zdzicha, szacunek za to co robi, ale boje sie ze na trybunach w przyszlym roku uslysze: Zdzichtex Lublin ! Zdzichtex Lublin !
Dramat.
Boże broń nie mam nic do Zdzicha, szacunek za to co robi, ale boje sie ze na trybunach w przyszlym roku uslysze: Zdzichtex Lublin ! Zdzichtex Lublin !
Dramat.
Nie usłyszysz, już moja w tym głowa;]
A poza tym jak słyszałeś "teżet Lublin teżet" to jakoś nie narzekałeś...
Nie dramatyzuj
A poza tym jak słyszałeś "teżet Lublin teżet" to jakoś nie narzekałeś...
Nie dramatyzuj
Ja tam słyszałem tylko "każet Lublin każet".
Więc jeszcze nie ma powodów do dramatyzowania
Więc jeszcze nie ma powodów do dramatyzowania
-
Mateusz111
- Junior
Nie usłyszysz, już moja w tym głowa;]
A ja słyszałem jak dzieci po meczu śpiewały:
-Kto wygrał mecz?
-Każet
-Kto?
-Każet
-Kto?
-Każet Każet Każet
przyjmie sie
niby tak, co nie zmienia faktu ze Kibicow w Lublinie ma tylko Motor, i montex jak odbiera mistrza.
Trzeba też odnotować dwukrotną awarię maszyny startowej (po generalnym remoncie
),
ale w sumie impreza udana a kibiców napewno było ponad 1000 może nawet 1500.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
KŻ Motor Lublin - to konsekwentnie moim zdaniem najlepsza nazwa pod jaką powinnismy zglosic druzyne do rozgrywek ligowych.
nie tylko Twoim
tylko trzeba zmienić barwy klubowe Kż-u bo aktualne trochę nie pasują 
"Życie to jazda"
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Barw to już w ogole nie wyobrażam sobie innych niż żółto-biało-niebieskie. Juz za czasow LKŻ probowano kombinowac z barwami wprowadzajac czerwono-zielone ale to nie przetrwalo czasu i kibice na trybunach byli wierni barwom Motoru czyli wlasnie zolto-bialo-niebieskim, takie tez byly oficjalne barwy TŻ Lublin, szkoda ze juz przy TŻ nie udało się też na stałe wprowadzić oficjalnie nazwy Motor, chociaz proby takie były (plastrony z nazwa Motor).
Wez juz Shacku nie piernicz za przeproszeniem glupot. To ze sobie jedna czy dwie osoby paradowaly w czapce czy koszulce Zdzichtexa, ktore zreszta z tego co wiem dostaly i nosily jeszcze zanim upadł Tż to nie powod zebys pisal takie pierdoly o zmianie "znaku" itp.
Ja wiem, ze lubisz sobie czesto cos wyolbrzymic i rzadko przepuszczasz okazje zeby sie kogos doczepic jak tylko masz ku temu sposobnosc, ale moglbys czasami sie powstrzymac przed pisaniem swoich "zlotych mysli" nie popartych zadnymi racjonalnymi przeslankami.
Ja wiem, ze lubisz sobie czesto cos wyolbrzymic i rzadko przepuszczasz okazje zeby sie kogos doczepic jak tylko masz ku temu sposobnosc, ale moglbys czasami sie powstrzymac przed pisaniem swoich "zlotych mysli" nie popartych zadnymi racjonalnymi przeslankami.
fafel16 pisze:Wrzuciłem 2 filmiki z meczu, trochę słabej jakości bo kręcone telefonem
Hehe jakim to telefonem nagrywałeś ?? w pierwszym filmiku to takie odgłosy jakby piorun walił w stadion hehe
rozgryzłeś mnie mikasku, jako jedyny poznałes drugie dno mojego posta ;] gratulacje
ale mikas ma racje. przeciez to byly zawody amatorskiego klubu, ktory jak dotad nie mial nic wspolnego z profesjonalnym zuzlem. Co jest w tym zlego, ze ktos sobie zalozyl jakas czapke czy koszulke? Najwieksza jak dotad zdrada "Motoru" nastapila gdy zalozono TZ.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cz@rek pisze:Trzeba też odnotować dwukrotną awarię maszyny startowej (po generalnym remoncie),
Potencjał jest w kibicach.
Widać, że brakuje zawodowego żużla.
myślę, że było ok 800-1000 osób. Przekładając to na przyszły 2go ligowy sezon przy średnim sezonie sportowym 1 700 osob może pojawiać się średnio na zawodach. Jeśli drużyna walczyła by o awans to 2000-2500 spokojnie by chodziło.
Co do samych zawodów to mile się zaskoczyłem. Było sporo walki co podobało się ludziom. Szkoda, że częstotliwość zawodów jest dość mizerna.
A na dodatek ten "ktos" chodził w tej koszulce na mecze juz w ubieglym sezonieCooper pisze:ale mikas ma racje. przeciez to byly zawody amatorskiego klubu, ktory jak dotad nie mial nic wspolnego z profesjonalnym zuzlem. Co jest w tym zlego, ze ktos sobie zalozyl jakas czapke czy koszulke?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
obsesje macie, wytnijcie z mojego posta fragment o fan klubie, bo jakies stare rzeczy zaczynacie wyciagac.
Wrocimy do tego tematu w przyszlym roku po pierwszym meczu.
Jak wytniemy fragment o FanKlubie to z tego posta nic nie zostanie więc kto tu ma obsesjeShack pisze:obsesje macie, wytnijcie z mojego posta fragment o fan klubie, bo jakies stare rzeczy zaczynacie wyciagac.
Nie watpie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- tezetomaniak
- Trener
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
tezetomaniak pisze:tylko TŻ eooooo![]()
kiedy nastepne zawody ?
TZ-tu� chyba juz sie nie doczekasz nastepnych zawodow...
fafel16 pisze:http://www.zdzichtex-team.pl/
Boze.. Przeciez na to sie nie da patrzec dluzej niz 30 sekund
Kto te kolory podobieral i tak to wszystko wykontrastowal zajebiscie az oczy bola?
Ja tam wiekszych roznic nie zauwazylem, mecz z ponad godzinnym opoznieniem, maszyna startowa jak zawsze, ale to tak pol zartem pol serio
Brawo i ogromny szacun dla Zdzislawa Czarnego za to co robi, widac, ze facetowi na prawde zalezy zeby ten lubelski speedway jakos odbudowac. Droga bedzie ciezka, znajac te nasze lubelskie realia na problemach ze stadionem na pewno sie nie skonczy, no ale musimy trzymac kciuki i wiezyc, ze lata 2002-03-04 powroca szybciej niz nam sie wydaje, z lepszym finalowym skutkiem oczywiscie. Juz dzisiaj wiadomo, ze spokojnie bedzie mozna sciagnac do Lublina Piszcza, Knappa, Dawida.. takze bedzie na kim sklad budowac.
Btw. co sie dzieje z Piszczem ? Dostal podobno dobre fury pod tylek, a jedzie dramatycznie.. wogole jak go wczoraj na stadionie zobaczylem to czlowiek nie do poznania. Regdal moze zabierzesz glos
?
Btw. co sie dzieje z Piszczem ? Dostal podobno dobre fury pod tylek, a jedzie dramatycznie.. wogole jak go wczoraj na stadionie zobaczylem to czlowiek nie do poznania. Regdal moze zabierzesz glos
- tezetomaniak
- Trener
Koper pisze:tezetomaniak pisze:tylko TŻ eooooo![]()
kiedy nastepne zawody ?
TZ-tu� chyba juz sie nie doczekasz nastepnych zawodow...
TŻ, KŻ, LKŻ, TTŻ, wszystko byle nie Motor.
temat brzmi "zawody amatorów". myślalem ze nie musze już tego pisac