Karol Polak
Re: Karol Polak
Karol w barwach Gdanskiego Lotosu ! Tylko patrzec jak upomni sie o niego Unia Leszno.
Niesety fura znow nie ciagnie, eh do sprzetu to Karol nigdy nie mial szczescia.
7. Karol Polak (1,d,
1. Jacobsen, Sperz, Polak, Fajfer (w) 3:3
Fajfer upadł na prowadzeniu i został wykluczony
4. K. Jabłoński, Loman, Jacobsen, Polak (d4) 3:3 (15:9)
Niesety fura znow nie ciagnie, eh do sprzetu to Karol nigdy nie mial szczescia.
7. Karol Polak (1,d,
1. Jacobsen, Sperz, Polak, Fajfer (w) 3:3
Fajfer upadł na prowadzeniu i został wykluczony
4. K. Jabłoński, Loman, Jacobsen, Polak (d4) 3:3 (15:9)
Z tym Lesznem to ja bym się nie śmiał
Już nam zabrali Adamsa, Pavlica i Shieldsa. Karol może być następny 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie ma co sie smiac, dobry fachowiec od PR umialby i taki wystep "sprzedac":
"Karol Polak u progu sezonu potwierdzil dobra forme, punktujac w sparingu o miedzynarodowej obsadzie".

"Karol Polak u progu sezonu potwierdzil dobra forme, punktujac w sparingu o miedzynarodowej obsadzie".
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Hehe to chłopak pokazał klasę
tylko mnie ciekawi dalej za co on chciał ponad 20 tyś od klubu
Żałosny człenio.
Pewnie klub nie miał pienię�y, więc�nwestowal tatuś, �. w remonty, zakup części��.
Niestety, koszty rosły, kl� nie oddawał, stąd�0 ty�. Żużel dro� �ort. [ patrz Piszcz i jego zaległości nie t�k�z punktów ].Tak myślę, ale u nas� �ubie WSZYSTKO jest tajemnicą.[ patrz Krosno�
Niestety, koszty rosły, kl� nie oddawał, stąd�0 ty�. Żużel dro� �ort. [ patrz Piszcz i jego zaległości nie t�k�z punktów ].Tak myślę, ale u nas� �ubie WSZYSTKO jest tajemnicą.[ patrz Krosno�
-
Speedway Fan
- Senior
Jak widac dzisiaj
Karol wczoraj mial problemy ze sprzetem i stad ten defekt :]
Dzisiaj po dwoch startach ma komplet.

Dzisiaj po dwoch startach ma komplet.
-
zenek
kolejny klub Karola
http://espeedway.pl/index.php?co=newsy&id=21763
Baj de lej, ma chłopak wyobraznie
Baj de lej, ma chłopak wyobraznie
-
Smirnek_
- Senior
I chce jeździć w lidze. Brawo 
może się wybije podobnie jak Dawid Stachyra
powodzenia 
zenek pisze:Baj de lej, ma chłopak wyobraznie
Wyobraznia,
a jaka ambicja..
wytrwalosc..
Jaki upor w dazeniu do celu..
Juz widac efekty jego ciezkiej pracy
i wybijajacego sie na tle innych talentu!
Jeszcze nie pojechal w zadnym meczu a juz
awansowal momentalnie z drugiej do extra ligi..
Wszedzie sie na nim poznano i tylko w Lublinie Karol nie zbiera pochlebnych opinii, ale gdzie to miasto zaszlo w branzy zulowej - wszyscy wiedza, wiec nie ma co sie przejmowac zgryzliwymi, falszywymi uwagami.
I JEDZIEMY KAROL DO PRZODU, DO KONCA, PO ZWYCIESTWO !!!
-
Speedway Fan
- Senior
Smiejemy sie z beztalencia Polaka czy Michaluka, a oni przynajmniej cos jezdza w przeciwienstwie do Klimka, ktory cos tego talentu ma.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Odnośnie tego talentu Klimka to mógłbym dyskutować. To co potrafi to wyjeździł przez kilka (czy może to już kilkanaście?) lat spędzonych na żużlu i przy różnej maści motorach. Gdy już zaczął jeździć w lidze to okazało sie, że mijają go najgorsze pierwszoligowego cieniasy. Nie wspominając już o tym, że od długiego czasu nie było widać żadnych postępów.
Pozdr.
Pozdr.
hmm, Karol Poalk moim zdaniem jezdzi dluzej i ma kontakt z roznej masci motorami od Rafala Klimka:) A jednak roznica pomiedzy nimi jest wyrazna.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
zamiast kompletow zyczylbym mu najpierw bonusow.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Cooper pisze:hmm, Karol Poalk moim zdaniem jezdzi dluzej i ma kontakt z roznej masci motorami od Rafala Klimka:) A jednak roznica pomiedzy nimi jest wyrazna.
Masz racje widać bardzo wyraźnie ze Karol ma jakiekolwiek ambicje i chęci do jazdy a Rafał ZEROWE!!.
Sipma Lublin

Caly rok cicho bylo o chlopaku, wiadomo uz dlaczego. Szykowany byl na najwazniejszy mecz seszonu
Ponizej awizowany sklad Rzeszowa na mecz z Tarnowem:

Marma PF Rzeszów:
9. Matej Zagar
10. Roman Povazhny
11. Dawid Stachyra
12. Karol Polak
13. Scott Nicholls
14. Martin Vaculik
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- Moim głównym celem jest szczęśliwie i cało dojechać do końca sezonu,
wie gdzie jego miejsce
MARKO pisze:http://www.czarnysport.pl/news.php?id=465
Chyba kibiców z Lublina nie lubi
To On ma w ogole kibicow ??
-
Speedway Fan
- Senior
zera i defekty i jest zadowolonyKto przygotowuje Ci silniki?
Moimi silnikami zajmuje się pan Marek Kończykowski z Grudziądza. Jestem z nich bardzo zadowolony i będę dalej współpracował z panem Markiem.
Jest czym sie chwalic, ze jezdzi sie od 7 roku zycia i wychodzi to pokracznie
Speedway Fan pisze:zera i defekty i jest zadowolonyKto przygotowuje Ci silniki?
Moimi silnikami zajmuje się pan Marek Kończykowski z Grudziądza. Jestem z nich bardzo zadowolony i będę dalej współpracował z panem Markiem.chyba ze to wszystko bylo markowane.
Jest czym sie chwalic, ze jezdzi sie od 7 roku zycia i wychodzi to pokracznie
Nie ma co sie dziwic ze nie pozdrowił "lubelskich kibiców",bo tacy kibice to moim zadniem nie kibice tylko i wyłacznie wilecy napinacze, jesli kazdy mysli własnie w takim sposob to nie zle.kazdy jest madry przed monitorem ale ciekawe czy jak by wsiadl na ten motor i pokazal cos wogole to by bylo dobrze.chetny jestes do jazdy motorem to zapraszam udostepnie ci swoj motor i zobaczymy co pokazesz.wielcy mi kibice ktorzy nawet nie umieja wesprzec zawodnika,nie kazdy jest dobry w wieku juniora... moje zdanie NAPINACZE WIELCY!! CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA MECZ ŁODZIA ZOBACZYMY CO POKAZECIE KIBICE!!!
>>ŻyCie..To..Jazda<<
-
Speedway Fan
- Senior
O nie jestem napinaczem
czy to nasza wina, ze nie nadaje sie do tego sportu?
sorry ale jak sie tyle lat jezdzi na motorze i ta niby jazda wyglada jak pokraka to co mamy go nosic na rekach ? bo to KArol Ktory Zostal Zuzlowcem?
Dla mnie moze sie wziasc hm za bierki to moze mu w tym lepiej bedzie isc.
kuper nie bij tylko nas
a i ja tez go nie pozdrawiam
czy to nasza wina, ze nie nadaje sie do tego sportu?
sorry ale jak sie tyle lat jezdzi na motorze i ta niby jazda wyglada jak pokraka to co mamy go nosic na rekach ? bo to KArol Ktory Zostal Zuzlowcem?
Dla mnie moze sie wziasc hm za bierki to moze mu w tym lepiej bedzie isc.
kuper nie bij tylko nas
a i ja tez go nie pozdrawiam
Dobra dobra, zobaczymy KIBICE TO POKAZECIE na meczu z Łodzia jak to bedzie wyglodałą...
a Ty skad wiesz kto gdzie sie nadaje?? policja jestes czy jak?? tak samo ty sie nie nadajesz na kibica bo mianem kibica to jest cos wiecej niz tylko takie pisanie!!!
zawdonik nie zawdonik ale wsparcie musi miec, u nas w Lublinie na zuzlu nie ma juz kibicowania jak za czasów 03-04.!!
DO MIANA KIBICA WIELE WAM BRAKUJE!!! NIE MA CO SIE POROWNYWAC DO KIBICOW Z GORZOWA BADZ TARNOWA!! I nawet tego Rzeszowa!!
a Ty skad wiesz kto gdzie sie nadaje?? policja jestes czy jak?? tak samo ty sie nie nadajesz na kibica bo mianem kibica to jest cos wiecej niz tylko takie pisanie!!!
zawdonik nie zawdonik ale wsparcie musi miec, u nas w Lublinie na zuzlu nie ma juz kibicowania jak za czasów 03-04.!!
DO MIANA KIBICA WIELE WAM BRAKUJE!!! NIE MA CO SIE POROWNYWAC DO KIBICOW Z GORZOWA BADZ TARNOWA!! I nawet tego Rzeszowa!!
>>ŻyCie..To..Jazda<<
Ja tam na każde zawody mam szalik i trąbke
jakimś tam kibicem zawsze jestem