Żużlowe różności
-
Smirnek_
- Senior
Re: Różności
Ich ogromną siłą jest to, że skład mają oparty na 3 liderach, którzy są Polakami. Podobnie ma Unia Leszno. Jednak w Lesznie jest jeszcze jeden najpewniejszy zawodnik w naszej lidze i dlatego sądzę, że to byki znowu będą mistrzem 
Rozumiem Stingu, że Twoja wypowiedź była ironiczna? Wygrane u siebie z Gorzowem i na wyjeździe ze słabiutkim Tarnowem jeszcze o niczym nie świadczą. Właściwie dopiero w najbliższej kolejce będzie można zweryfikować prawdziwą siłę falubazów.
zebys sie nie zdziwil 
że do mnie to niby? A czemuż to mam się zdziwić? Jak pojadą krzyżaków na wyjeździe to przyznam Stingowi rację. Nadal jednak twierdzę, że rozdawanie medali po drugiej kolejce trąci ironią.papi pisze:zebys sie nie zdziwil
nie, to bylo do Stinga, bo odebralem jego post jako ironie, a patrzac na sklad Zielonej to dla mnie sa pewniakiem do medalu
Falubazow nie bedzie nawet w I-szej czworce, w ktorej znajda sie Leszno, Czestochowa, Torun i Gorzow (jesli poprawi troche pake juniorska). Falubaz ma za cienkich (jak barszcz
) obco, przynajmniej na chwile obecna. Stingu, musisz troche meczow obejrzec, zeby sie znac

Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
papi pisze:nie, to bylo do Stinga, bo odebralem jego post jako ironie, a patrzac na sklad Zielonej to dla mnie sa pewniakiem do medalu
Na medal - jak najbardziej, szanse mają, ale z tym złotem to Stingolota poniosło deczko
Unia, Apator i Wlokniarz, to sa kandydaci do medalu. Falubaz powinien walczyc o 4 miejsce z Gorzowem, raczej skutecznie.
- Łoptymista
- Trener
odpalilem sobie
http://pl.youtube.com/watch?v=pcBh4R7muU4
i mam dola
ale kiedys bylo fajnie.
mecze, ludzie, emocje
smutno
i mam dola
ale kiedys bylo fajnie.
mecze, ludzie, emocje
smutno
sting126 pisze:Włókniarz na razie ma 2 zawodnikow: Ulamka i Pedersena. Hancock na razie w kratke, Richardson lipa, a na Szczepaniaku raczej wyniku opierac nie mozna. Czewa to na razie wg mnie najwieksza niewiadoma.
Ale maja przewage nad Falubazem w postaci liczniejszego skladu. W przypadku kontuzji, to moze byc pewien ratunek dla Wlokniarza. W Falubazie nie bedzie za bardzio kim zalatac ewentualnej dziury.
No, ale to dopiero poczatek sezonu, moze sie Hancock rozjezdzic, moze sie Lee rozjezdzic, moze Pedersen stracic forme, wszystko jest mozliwe. Jednak dla mnie byloby spora niespodzianka wyzsze miejsce Falubazow od Wlokniarzow
Łoptymista pisze:odpalilem sobie
i mam dola![]()
ale kiedys bylo fajnie.
mecze, ludzie, emocje
smutno
mam takie same odczucia. powiesiłbym za... tego co doprowadzil, że tego nie ma.
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Gelo pisze:Łoptymista pisze:odpalilem sobie
i mam dola![]()
ale kiedys bylo fajnie.
mecze, ludzie, emocje
smutno
mam takie same odczucia. powiesiłbym za... tego co doprowadzil, że tego nie ma.
Teraz to niema już co wieszać trzeba mieć nadzieje ze nowi ludzie zrobią coś lepszego niż to co było 4 lata temu
Sipma Lublin

Niesamowite. Dzisiaj w nocy zmarł jeden z najbardziej zasłużonych ludzi lubelskiego żużla - Ryszard Kowalczyk. A jeszcze przedwczoraj rozmawialiśmy o przyszłości lubelskiego czarnego sportu. Był pełen życia i jak zawsze tryskał energią. Toromistrzem był chyba 23 lata. Wielka szkoda i wielka strata.
Pokój jego duszy.
Pokój jego duszy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
[*]
Re: R�c�
Dzis podczas mecze EL. Lorek oprocz tego, ze jak zwykle naplotl wiele bzdur (skadinad czasem zabawnych), rzucil tez taka ciekawostke, ze niejaki 42-letni Cezary Owizyc sciga sie aktualnie w lidze... finskiej:) Interesuje sie ktos moze liga tego kraju? Moze rownie ciekawe inne nazwiska sie tam przewijaja?:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Re: R���
Cooper pisze:Dzis podczas mecze EL. Lorek oprocz tego, ze jak zwykle naplotl wiele bzdur (skadinad czasem zabawnych), rzucil tez taka ciekawostke, ze niejaki 42-letni Cezary Owizyc sciga sie aktualnie w lidze... finskiej:) Interesuje sie ktos moze liga tego kraju? Moze rownie ciekawe inne nazwiska sie tam przewijaja?:)
wiedzialbys takie rzeczy gdybys sie nie obrazil na ISQ : P
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Smirnek_
- Senior
Re: R��������
Owyizyc jezdzi w lidze finskiej w zespole o pieknej nazwie Paholaiset.
A tu masz potwierdzenie
A tu masz potwierdzenie
Re: R�c�
Cooper pisze:niejaki 42-letni Cezary Owizyc sciga sie aktualnie w lidze... finskiej:)
A co to za ciekawostka
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...