Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
Ale po co te kombinacje? Przez tyle lat nie bylo z tym problemu a teraz wielka dyskusja bo w jakims meczu ktos tam nie pojedzie...
Nie zmieniac.
PS. Tarnow i tak przegra :p
Nie zmieniac.
PS. Tarnow i tak przegra :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie wiem kogo ma ostatecznie brakowac ale zgadzam sie z meeshą. Tarnow dostanie po dupie za te kombinacje 
-
Smirnek_
- Senior
Tarnów za to ma jechac bez Alesa Drymla. Sam Kolodziej wygra mecz z Protasiewiczem, Dobruckim i Walaskiem?
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2008, o 18:12 przez Smirnek_, łącznie zmieniany 2 razy.
Woelbert to z tego co wiem w Gnieznie jezdzi 
Mysle jednak ze ktorys z tych nieobecnych sie zjawi na mecz z Unia. A nawet jesli nie to Unia bynajmniej faworytem wielkim nie jest
Mysle jednak ze ktorys z tych nieobecnych sie zjawi na mecz z Unia. A nawet jesli nie to Unia bynajmniej faworytem wielkim nie jest
A jak to w ogole sie stalo, ze Zielonka tak latwo przystala na taki termin, gdzie ledwo montuje sklad? (nie chce mi sie szukac odpowiedzi na ta jakze nurtujaca kwestie). Rozwala mi to sklad w wygrajligezuzlowa.... (tam chyba tez nie da rady zmienic skladu teraz na I kolejke? wie ktos?)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie przystala.
Termin ustalila GKSZ i wybrala wlasnie ten jeden jedyny dzien nie pasujacy Zielonej. Tlumacza to regulaminem, ktory mowi ze mecze zalegle nalezy rozgrywac w najblizsze poniedzialki, nastepnie srody, nastepnie czwartki. Ot, jakis idiotyczny regulamin nowy. Unia o tym wiedziala i dlatego nie zgodzila sie na zaden z czterech(!) terminow proponowanych przez Dowhana.
Dowhan zapowiedzial protest wiec moze jeszcze cos sie zmieni.
P.S. A w wygraj lige chyba jest zasada ze jesli nie jedzie ktos z podstawowego to automatycznie liczą pkt rezerwowego zawodnika, mimo ze w siodemce nie figuruje. Tak mi sie wydaje przynajmniej
Termin ustalila GKSZ i wybrala wlasnie ten jeden jedyny dzien nie pasujacy Zielonej. Tlumacza to regulaminem, ktory mowi ze mecze zalegle nalezy rozgrywac w najblizsze poniedzialki, nastepnie srody, nastepnie czwartki. Ot, jakis idiotyczny regulamin nowy. Unia o tym wiedziala i dlatego nie zgodzila sie na zaden z czterech(!) terminow proponowanych przez Dowhana.
Dowhan zapowiedzial protest wiec moze jeszcze cos sie zmieni.
P.S. A w wygraj lige chyba jest zasada ze jesli nie jedzie ktos z podstawowego to automatycznie liczą pkt rezerwowego zawodnika, mimo ze w siodemce nie figuruje. Tak mi sie wydaje przynajmniej
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2008, o 18:41 przez Speedway, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Smirnek_
- Senior
A czy ktos wie czy iTVP planuje przeprowadzic relacje z ktoregos z pzelozonych meczow?
Ostatnio zmieniony 8 kwietnia 2008, o 18:42 przez Smirnek_, łącznie zmieniany 1 raz.
zasadniczo nie ma sie o co klocic, bo nie ma ze "ja trace", tylko wszyscy traca.
sytuacja jest dalej taka sama dla wszyskich. jesli ktos by chcial teraz dac typ, to wie wiecej, ale typy wszyskie byly do 6.4
ps. nie jestem ostatni, dobry poczatek
sytuacja jest dalej taka sama dla wszyskich. jesli ktos by chcial teraz dac typ, to wie wiecej, ale typy wszyskie byly do 6.4
ps. nie jestem ostatni, dobry poczatek
Pozostaje nam trzymac kciuki za falubaz
o tempora, o mores!!!
o tempora, o mores!!!
- Łoptymista
- Trener
no tez przez moment kibicowalem falubazom...
ale pozniej przypomnialem sobie ze istnieje cos takiego jak obustronny walkower. teraz bede trzymal kciuki za takie rozwiazanie. jedyne sprawiedliwe wyjscie z tej sytuacji
ale pozniej przypomnialem sobie ze istnieje cos takiego jak obustronny walkower. teraz bede trzymal kciuki za takie rozwiazanie. jedyne sprawiedliwe wyjscie z tej sytuacji
sorki ale mam takie pytanie...
przez przypadek w meczu czewa-tarnow dalem -26
czy moglbym zmienic na +26
taki dobobny bład w pisaniu
przez przypadek w meczu czewa-tarnow dalem -26
czy moglbym zmienic na +26
taki dobobny bład w pisaniu
Poprawione.
Dwa mecze na czysto trafione
Dwa mecze na czysto trafione
Tak? To bedziesz mial motywacje do policzenia kolejki
Znajdziesz czas jutro czy ja mam liczyc?
Znajdziesz czas jutro czy ja mam liczyc?
Podliczyłem tym razem ja kolejkę, możliwe, że są jakieś błędy, bo na "szybko" liczyłem. Jakby co to pisać na PW to poprawie :]
Czemu w V kolejce nie jest policzony mecz Rzeszow-Czestochowa
Przeciez dobrze wytypowalem:
meesha pisze:Stal Rzeszow - Wlokniarz Czestochowa - przelozony![]()
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
moze dopisac ze za wytypowanie przelozenia nagrode specjalna, np... ołówek czy cos rownie eksluzywnego
A ja chcialbym zauwazyc ze 11 maja jest tez mecz Stal Gorzow-Marma Rzeszow i powinnismy go rowniez typowac 
Chyba 6 czerwca 
6 czerwca to jest z Czewą, a 11 maja przelozony z 16 mecz z Gorzowem (awansem
)
Hans nie ucz ojca dzieci robic i zmieniaj
a w przyszlosci najpierw czytaj ze zrozumieniem, sprawdz czy masz racje a potem dopiero cwaniakuj

hans dodalbys ten gorzow-rzeszow.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]