Zawody amatorów
Re: Zawody amatorów
rozgrywki 2008 rozgrywane będą systemem mecz i rewanż a nie jak to miało miejsce w ubiegłym sezonie 2007 tzw. Czwórmecz. Finał MPPKN - w Lublinie. Powstaje strona AKŻ Lublin.
na stronie glownej czytamy m.in.
" Amatorski Klub Żużlowy w Lublinie stara się o lepszy dostęp do toru żużlowego" To znaczy ze co? Ze chca zawody w niedziele rozgrywac czy w druga strone jezdzic?
Ja nie lapie.. chociaz.. Lublin w amatorstwie to zawsze byl dobry
Nawet teraz v-ce miszczowie..
Sie dowcip przypomina, jak maz zonie wyrzuca:
- Ty to taka niezdara jestes, ze jakby mistrzostwa byly na
najwieksza niezdare to bys pewnie drugie miejsce zajela..
- Ale dlaczego drugie?
- Bo taka niezdara z ciebie!

" Amatorski Klub Żużlowy w Lublinie stara się o lepszy dostęp do toru żużlowego" To znaczy ze co? Ze chca zawody w niedziele rozgrywac czy w druga strone jezdzic?
Ja nie lapie.. chociaz.. Lublin w amatorstwie to zawsze byl dobry
Sie dowcip przypomina, jak maz zonie wyrzuca:
- Ty to taka niezdara jestes, ze jakby mistrzostwa byly na
najwieksza niezdare to bys pewnie drugie miejsce zajela..
- Ale dlaczego drugie?
- Bo taka niezdara z ciebie!
- stefanzdzialek
- Senior
Nie ma co najeżdzać na amatorów, niech sobie kaleczą. i organizują te swoje prymitywne imprezy. Ważne, że TŻ profesjonalnie podchodzi do tematu i prawdopodobnie w sezonie 2008 będziemy mogli oglądać żużel przez duże "Ż"
stefanzdzialek pisze:Nie ma co najeżdzać na amatorów, niech sobie kaleczą. i organizują te swoje prymitywne imprezy. Ważne, że TŻ profesjonalnie podchodzi do tematu i prawdopodobnie w sezonie 2008 będziemy mogli oglądać żużel przez duże "Ż"
Skąd to prawdopodobieństwo?
[quote="stefanzdzialek"]Nie ma co najeżdzać�a amatorów�niech sobie kaleczą. �organizują te�woje prymitywne imprezy. Ważne, że TŻ �ofe�onalnie podchodzi do tematu i prawdopodobnie w sezonie 2008 będziemy �gli oglądać żuże�pr�z�uże "Ż&qu�;[/quote�
wiesz coś czego my nie wiemy???
wiesz coś czego my nie wiemy???
Ostatnio zmieniony 7 marca 2008, o 16:53 przez marcinza, łącznie zmieniany 1 raz.
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
niedlugo, to trzeba bedzie miec dyplom krytpologa, zeby odszyfrowac niektore "tutejsze" posty z kratkami etc. 
stefanzdzialek pisze:Nie ma co najezdzac na amatorów,
Ja nie najezdzam...Nawet ich lubie
tak mi sie jakos skojarzylo
Tylko nie rozumiem kto im broni dostepu do toru i na czym rozszerzenie owego mialo by polegac
chyba chodzi im o darmowy dostep do toru, bo do tej pory chyba musieli placic za swoje treningi(ktore jak w jednym z wywiadow moiwl Karol P. oplacali je jego rodzice)
- stefanzdzialek
- Senior
Prawdopodobieństwo wynika z rachunku prawdopodobieństwa: albo wystartują albo nie.
A z profesjonalizmem to tak jakoś mi się wyjechało. Starają się chłopy, nie?
stefanzdzialek pisze:Prawdopodobieństwo wynika z rachunku prawdopodobieństwa: albo wystartują albo nie.
No własnie za to głowy obciac sobie nie dam, że sie starają.
Czy ma ktos jakies informacje kiedy rusza liga amatorow? bo nie chce mi sie czytac calego tematu zeby sprawdzic
Podobno pierwszy mecz planowany jest w Lublinie na 17 maja.
Wiadomo cos czy "Ojciec" bedzie startował w tym sezonie w AKŻ?? Chetnie bym go jeszcze zobaczyl w akcji, podejrzewam ze nie tylko ja 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Radzio pisze:Będzie startował:)
To fajnie. Wiec AKŻ ma niejako lokomotywe medialna
Ludzie moga byc chetni zobaczyc jeszcze Jurka w akcji
Pozostaje nam czekac do 17 maja
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
w takim razie to ogladanie meczy AKŻ bedzie teraz największą przyjemnoscią 
bedzie wieksza frekwencja niz na ś.p. TŻ w sezonie 2007
bedzie wieksza frekwencja niz na ś.p. TŻ w sezonie 2007
Jezeli jeszcze bedzie jezdzil Jurek Mordel to tak bedzie 
Wiadomo juz ze w lidze amatorow wystapi 5 zespolow. Lublin, swietochlowice, bydgoszcz, leszno i czestochowa. system rozgrywek mecz i rewanz. 1 kolejka ligi 10 maj najprawdopodobniej w Świetochlowicach.
a co do startow Jurka Mordela to sam Jurek jak mowil na jednym z zebran akz, ze nie odmowi jazdy w meczu, ale zeby go brac do skladu tylko i wylacznie wtedy gdy nie bedzie mial kto jechac...
Terminarz zostanie zatwierdzony na poczatku kwietnia.
a co do startow Jurka Mordela to sam Jurek jak mowil na jednym z zebran akz, ze nie odmowi jazdy w meczu, ale zeby go brac do skladu tylko i wylacznie wtedy gdy nie bedzie mial kto jechac...
Terminarz zostanie zatwierdzony na poczatku kwietnia.
Gawrzyk pisze:a jak z treningami?
przewidziane sa jakies w okresie światecznym i tuż po?
poki co snieg lezy na torze to moze byc problem. po swietach planowana jest weryfikacja lubelskiego toru, a ten wymaga kilku poprawek natury kosmetycznej:)
pozdrawiam!
carpe diem!
Gawrzyk pisze:a jak z treningami?
przewidziane sa jakies w okresie światecznym i tuż po?
co do treningów to Rafał powiedział jasno...
Jeżeli przejmiemy szkółkę i będziemy szkolić to treningi będą 2 razy w tygodniu. Najchętniej środa-piątek ok 16.00. Ale to narazie teoria bo nie wiadomo jak ze szkółką. Jeżeli natomiast bez szkółki, to sami amatorzy będą trenować raz w tygodniu.
Klimek 
Gawrzyk pisze:jaki rafal.nie znam czlowieka
ja znam, a skoro tak powiedzial to tak bedzie.
carpe diem!