koniuszko pisze:I bardzo dobrze że tak zrobili bo mam dość oglądania curlingu czy innych bilardów czy tenisów
w zamian bedziesz ogladal, skroty spotkan z 2 ligii brazylijskiej w pilke, a takze zawody biathlonu juniorow
koniuszko pisze:I bardzo dobrze że tak zrobili bo mam dość oglądania curlingu czy innych bilardów czy tenisów
kleczes_GKM pisze:koniuszko pisze:I bardzo dobrze że tak zrobili bo mam dość oglądania curlingu czy innych bilardów czy tenisów
w zamian bedziesz ogladal, skroty spotkan z 2 ligii brazylijskiej w pilke, a takze zawody biathlonu juniorow :) no i po raz milionowy Mundiale 74 i 82
bkapusta pisze:kleczes_GKM pisze:...biathlonu juniorow ...
Eeee ja to lubie!
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
.. od Polsatu tak, a C+ nie umożliwia tego swoim klientom, tylko nasyła jakieś kontrolezycho pisze:
to oznacza ze mozna nabyc takie prawa, tylko trzeba chciec
Ru$eK pisze:Wie ktoś czy w tym sezonie także będziemy mogli emocjonowac sie liga angielska w Polsacie Sport?
Ru$eK pisze:Wie ktoś czy w tym sezonie takż�będ�emy mogli emocjonowac sie liga angielska w Polsacie Sport?[/quote[
Koper pisze:Szczegół�y plan transmisji z meczów�kstraligi w 1 częśc��zonu:
[/quote][
Maja pokazywac mecze Bydgoszczy, Ostrowa, Gdanska i Pozania.sting126 pisze:Gdzies mi sie obilo o oczy,ze Polsat rozwaza transmijse z I ligi polskiej.