Treningi
Re: Treningi
z mojego chcenia chyba jednak niewiele wyjdzie - ja w kazdym razie z kazdą minuta trace nadzieje ze bedzie ligowy zuzel
- Łoptymista
- Trener
a ja wierze w cuda
przynajmniej do przyszlego tygodnia
przynajmniej do przyszlego tygodnia
- stefanzdzialek
- Senior
Przepraszam, ale kto miałby się na tym pierwszym treningu pojawić?
Liczycie, że Mark Lemon, Richard Hall, Kai Laukannen i Lars Hansen będą chcieli zrobić sobie przetarcie przed ligą angielską a Maciek Michaluk będzie testował nowy sprzęt?
Liczycie, że Mark Lemon, Richard Hall, Kai Laukannen i Lars Hansen będą chcieli zrobić sobie przetarcie przed ligą angielską a Maciek Michaluk będzie testował nowy sprzęt?
ja bym Polaka chcial z checia zobaczyc na treningu i jakie tam postepy zrobil przez zime, ale chyba nie bedzie mi to dane 
A Tomek Piszcz śmignie sobie na trening do Daugavpils? 
Chociaż on może by pare kółek porobił z Klimkiem.
No i F. musi się przygotować do sezonu bo tor w P. zarastać zaczyna pewnie xD
Chociaż on może by pare kółek porobił z Klimkiem.
No i F. musi się przygotować do sezonu bo tor w P. zarastać zaczyna pewnie xD
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Speedway pisze:No i F. musi się przygotować do sezonu bo tor w P. zarastać zaczyna pewnie xD
a moze jeszcze amatorzy w tym miescie nie pozwalaja na zarastanie toru? Chociaz tam to sa spiecia z prezydentem o ten stadion
Czy ktoś się orientuje czy któryś z naszych zawodników przymierza się do wyjazdu na tor ??
Podobno Michaluk
No i chwała mu za to, niech wreszcie zawarczy motocykl ż�l�y na Zygmuntowskich. To może �pędzi�quot;złe mo�".
Ta cisza na forum przeraża, może Mich�uk coś odczar�e.
Ta cisza na forum przeraża, może Mich�uk coś odczar�e.
janek pisze: może Mich�uk coś odczar�e.
Moze Ciebie wreszcie zaczaruje i przestaniesz pisac polskimi literkami.. nawet sie cytowac tego nie da, bo sie reszta posta "zaraza"
go! pisze:Moze Ciebie wreszcie zaczaruje i przestaniesz pisac polskimi literkami.. nawet sie cytowac tego nie da, bo sie reszta posta "zaraza"
Ja bym go! na Twoim miejscu nie ryzykowal - Shack Ci napisze, zebys nie robil z siebie kretyna przed ludzmi i po co Ci to?
Co do treningu - przylaczam sie do Krakusa i Gela - jak ktos cos bedzie wiedzial co do terminow niech da znac - ja mieszkam zby daleko, zeby samodzielnie monitorowac sytuacje, a po zimowej przerwie to i Polaka bym poszedl w akcji obejrzec - taki jestem zdesperowany.
Edit Widze, ze nastroje na forum minorowe jakies. Jesli nie bedzie zuzla to i dzial o treningach traci aktualnosc jakby.
ąęłóź
mi polskie litery dzialaja, powtarzam po raz kolejny. I smiem twierdzic ze problem lezy w niektorych przegladarkach.
mi polskie litery dzialaja, powtarzam po raz kolejny. I smiem twierdzic ze problem lezy w niektorych przegladarkach.
-
Maciek_LSM
- Kontakt:
Wiadomo kiedy bedzie trening ?
A kto miał by być na tym treningu ?
Ciekawe ilu się dał�quot;wpuśc�&q�t;;?

sting126 pisze:czy w ogole kibicom zalezy na zuzlu w Lublinie i pomocy w jego odbudowie...
A raczej jego przesypywaniu
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
I co z tym przesypywaniem?w końcu to był żart czy prawda?
sting126 pisze:Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Przeciez napisalem wyraznie,ze prawda.
Wczoraj mogłeś sobie wszystko napisać co tylko chciałeś
-
Maciek_LSM
- Kontakt:
Ponoć trening w niedziele Godz. 13 30 oczywiście przy dobrej pogodzie 
Maciek_LSM pisze:Ponoć trening w niedziele Godz. 13 30 oczywiście przy dobrej pogodzie
dziś nie było żadnego treningu. W następnym tygodniu nie są planowane żadne treningi amatorów z tego względu, iż w sobotę jest zapowiedziany przyjazd R.Głoda. Następnie będzie weryfikacja toru. Po (pozytywnej) weryfikacji toru, planowane są od poniedziałku treningi...
Dziś odnośnie treningu... Zamiast niego odbyła się prezentacja KŻ Lublin na murawie stadionu...