Żużlowe różności
Re: R�c�
Tylko ciekawe co mial na mysli kluby pierwszo i drugiligowe - e-lige i 1 lige czy 1 lige i 2 ale wydaje mi sie ze chodzi mu o pierwsza opcje
Re: Różności
Co by to nie znaczylo jestem "za" - facet ma swietne starty co na II lige w zupelnosci wystarczy. A poza tym jaki wymiar marketingowy - mistrz Polski... mniam mniam jedno "ale" - podobno jest dogadany w I lidze.
Ja mysle ze takimi jobami nie ma sie co przejmowac. Bo w koncu kto je pisze? Chyba tylko ktos kto nie ma pojecia o zuzlu, ma lat jedenascie, a wszelką wiedze czerpie z netu. Gollob to firma nawet gdy to tylko substytut Tomka.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
A dokladniej dwukrotny mistrz Polski:)Gelo pisze: A poza tym jaki wymiar marketingowy - mistrz Polski...
Ja tylko nie rozumiem jednej rzeczy: Jakim prawem bedzie mogl jezdzic skoro nie podpisal nigdzie zadnego kontraktu?
Re: R�����
Moze ma wciaz ważny kontrakt z Unia Tarnow ale nie widza dla niego miejsca w swoim wysoce eksperymentalnym skladzie

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W dzisiejszym LSE jest napisane, że od tego sezonu bę�ie okienko transferowe i wtedy Jacek Gollob będ�e mógł�o�isać kon�akt z klubem.
Czyżby koniec kariery Franko kolanko?? ,koniec koszmaru?? już nie będzie nękać Naszego klubu??
Ale to nieważne zobaczcie jaki ma wypas furę (opis) :
http://moto.allegro.pl/item320743659_mo ... kazja.html
Ale to nieważne zobaczcie jaki ma wypas furę (opis) :
http://moto.allegro.pl/item320743659_mo ... kazja.html
ekhm tego. mowiac krotko jestes troche spozniony.
Co tak dokuczacie Mariuszowi - chlopak sie nawet dopisal do "fanow i przyjaciol lubelskiego zuzla" na naszej-klasie
Marny jest, ale sentymentalny 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Cala strona Rzeszowa dostepna jest rowniez w wersji angielskiej:
http://stal.rzeszow.pl/eng/
Fajna sprawa, nie spotkalem sie wczesniej ze stronką polskiego klubu zuzlowego prowadzoną rowniez w jezyku angielskim.
http://stal.rzeszow.pl/eng/
Fajna sprawa, nie spotkalem sie wczesniej ze stronką polskiego klubu zuzlowego prowadzoną rowniez w jezyku angielskim.
Serdecznie Wam wspólczuję w zaistniałej sytuacji i liczę, że wszystko sie odbuduje na nowo, jednakże mam pytanie.
Czy autor mógłby mi wytlumaczyć o co mu chodziło?
Czy autor mógłby mi wytlumaczyć o co mu chodziło?
Okazaliśmy się gorsi nawet od kibiców kubusia puchatka z Grudziądza, który jak było trzeba to się zebrali i sprzedawali te cholerne cegiełki. A jak owi kibice wyglądają? Może pominę to. W każdym bądź razie o arystokrackie pochodzenia nie da się ich podejrzewać...
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Dyskusje na ten temat były przy okazji każdego meczu TŻ-u w Grudziądzu. Poszukaj, poczytaj.
Pozdr.
Pozdr.
- stefanzdzialek
- Senior
Sorry, ale mam pytanko. Czy wycofanie się Tż z rozgrywek ma bezpośredni związek z brakiem dostępu do galeri zdjęć na stronie TŻ? Jeśli tak to z jakich powodów, a jak nie to czy można i w jaki sposób wejść w te foty?
PS. jeśli coś o tym było już pisane to przeoczyłem, proszę bez wrzut.
PS. jeśli coś o tym było już pisane to przeoczyłem, proszę bez wrzut.
Pewien nie jestem ale ta galeria to nie działa już chyba z rok 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- stefanzdzialek
- Senior
No cóż, w związku z zaistniałą sytuacją, i brakiem aktywności pozostałych forumowiczów, życzę wszystkim Wesołych Świąt. Może po Wielkanocnym obżarstwie ktoś coś jeszcze napisze.
aaaaaaaaaaaale sie najadlem

Rzadko się wypowiadam na forum ale teraz postanowiłam wyrazić swoja opinie bo ciężko mi bardzo jak widzę na różnych stronach internetowych że wszędzie( w tych ośrodkach żużlowych w których żużel jest od lat) trwają przygotowania do sezonu żużlowego.Wszędzie oprócz Lublina...Bo w Lublinie nie będzie żużla w tym roku który nieprzerwanie był prawie 50 lat.Nie jest tak że coś się dzieje bez przyczyny i ktoś ponosi za to odpowiedzialność.Szkoda że osoby które chciały wystartować w tym roku zostały "zablokowane" przez ludzi którzy kierowali tym klubem przez parę ładnych lat i w zasadzie( oprócz barażów z Zieloną Górą) nie odnieśli żadnego sukcesu.No bo czy sukcesem jest awans zespołu z II do I ligi( nie mylić z ekstraklasą)?Poniekąd tak bo jest to jakieś osiągnięcie ale czy tylko na takie było "nas" stać?W pewnym momencie coś się "zepsuło" i trzeba było odejść z twarzą a nie ciągle w tym brnąć.Pan Siwek przestał być prezesem( przypominam że podał się do dymisji) a mimo to dalej działał w tym klubie.Działał jest to słowo na wyrost bo z tego co "mówili na mieście" to właśnie osoba Pana Siwka zniechęcała ewentualnych sponsorów.Zresztą nieważne.Ważne jest to że żużla w tym roku nie zobaczymy w Lublinie i nikt nie przyznał się do błędów.Szkoda.Bo proszę pamiętać że " prawdziwych mężczyzn poznaję sie po tym nie jak zaczynają a jak kończą..."Niech to posłuży za komentarz dla tych wszystkich którzy mają swój wkład w upadek tego co jest w tym sporcie najpiękniejsze a nie dali nam prawdziwym kibicom i sobie przy okazji też możliwości podziwiania tego.Ciężko z tym wszystkim się pogodzić.Pozdrawiam wszystkich którym tak samo jak mnie nie podoba się to że w tym roku zostaliśmy bez naszego ukochanego sportu i drużyny z naszego miasta.
Widocznie slusznie ze czesto sie na forum nie wypowiadasz bo piszesz bzdury. Harry juz dawno zrezygnowal z funkcji prezesa. Nowy klub postanowila zalozyc nowa grupa na czele z panami Kolodziejem i Polakiem, a im raczej nikt juz nie przeszkadzal i nie odstraszal potencjlanych sponsorow. Okazalo sie jednak ze zadanie ich przeroslo i tylko zmarnowali czas ktory mogli wykorzystac inni ludzie. W ostatniej chwili pewna grupa ludzi postanowila powalczyc o zuzel w Lublinie i zglosila sie o pomoc do Harrego, który ma duze doswiadczenie (bez tego o skompletowaniu kadry nie byloby mowy). Niestety okazalo sie ze juz jest za pozno na regeneracje klubu o nazwie Towarzystwo Zuzlowe, a nie bylo mozliwosci stworzenia nowego klubu.
Szkoda ze musze to pisac od nowa, wystarczylo przejrzec odpowiedni temat.
Mysle ze Harry i jego TZ i tak zrobil naprawde duzo w porownaniu z czasami LKZ, kiedy to emocjonowala nas tylko walka z Cemwapem Opole i Wanda Krakow o unikniecie miana czerwonej latarni polskiego zuzla.
Szkoda ze musze to pisac od nowa, wystarczylo przejrzec odpowiedni temat.
Mysle ze Harry i jego TZ i tak zrobil naprawde duzo w porownaniu z czasami LKZ, kiedy to emocjonowala nas tylko walka z Cemwapem Opole i Wanda Krakow o unikniecie miana czerwonej latarni polskiego zuzla.