Do adminów
Re: Do adminów
A ja to niby co mam? :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
chodzilo mi o zdjecie z prezentacji : P
jeszcze dugard jest wolny jakby co...
jeszcze dugard jest wolny jakby co...
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:chodzilo mi o zdjecie z prezentacji : P
Mowisz i masz chociaz nie wiem po co :p
I chyba przesadzlem troche z korekta barw
PS. Dugard z "szachownica"? Nie wydaje mnie sie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A np. mecz Motor - Yawal z '92? Przeciez jezdzil wtedy Dugard... a szachownicy chyba dopiero od '93 nie bylo
METHANOL ADVENTURE TEAM
W '92 był "Sakpoltrans Caro" (patrz np. zdjęcie J.H. Nielsena, w dziele Speedwaya "Obco w Polsce"). No chyba, że na samym początku sezonu były jeszcze "szachownice" ewentualnie Dugard pojechał w jakimś meczu w zastępczym plastronie. Nie pamiętam aż tak dobrze
A dowiem się co to za akcja

A dowiem się co to za akcja
hmm w '93 juz byl CPN, wiec rzeczywiscie wychodzi na to, ze Sakpoltrans byl w '92
a zadna akcja, ale fajne byly plastrony w szachownice, moze sie przyjmie i niedlugo w avatarach bedzie jeszcze Birski, Glogowski, Mordel, Jucha, Stenka, Kepa, Muszynski, Pawelec, Sledz, Szewczyk czy wspomniany wczesniej Jorgensen : )
edit:
juz sie wylamalem ale nadal jest to 'wspomnien czar' ; )
a zadna akcja, ale fajne byly plastrony w szachownice, moze sie przyjmie i niedlugo w avatarach bedzie jeszcze Birski, Glogowski, Mordel, Jucha, Stenka, Kepa, Muszynski, Pawelec, Sledz, Szewczyk czy wspomniany wczesniej Jorgensen : )
edit:
juz sie wylamalem ale nadal jest to 'wspomnien czar' ; )
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:fajne byly plastrony w szachownice, moze sie przyjmie i niedlugo w avatarach bedzie jeszcze Birski, Glogowski, Mordel, Jucha, Stenka, Kepa, Muszynski, Pawelec, Sledz, Szewczyk czy wspomniany wczesniej Jorgensen : )
Trzeba było tak od razu
- tezetomaniak
- Trener
mam pytanko male: czy ktorys z adminow w ogole ma pojecie co to sa krzaki i jak je wywalic z forum 
witam, kilku moich znajomych założyła już trochę czasu temu konta ale nadal nie zostały aktywowane, więc proszę adminów o zrobienie tego, z góry dzięki
Dac mu moda!!!Tomas120 pisze:gdzie jest sa bany za ostatnie 8 postow nie zwiazanych z tematem !!!co to ma byc kto dalej zuci beretam z antenka!!!
JAK SIE NAZYWA TEMAT??NO WLASNIE!!!
A tak powaznie to rzeczywiscie czasami sie tu odbywa niezla sodomia i gomoria, takze jakby jakis nabor byl na modow to ja skladam CV;]
Manitou pisze:Dac mu moda!!!Tomas120 pisze:gdzie jest sa bany za ostatnie 8 postow nie zwiazanych z tematem !!!co to ma byc kto dalej zuci beretam z antenka!!!
JAK SIE NAZYWA TEMAT??NO WLASNIE!!!
A tak powaznie to rzeczywiscie czasami sie tu odbywa niezla sodomia i gomoria, takze jakby jakis nabor byl na modow to ja skladam CV;]
Chyba nabor na orgiomistrzow
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
To ja "suchy1613".Witam wszystkich pod nowym nickiem za sprawą Michała, który podjął za mnie męską decyzję
Trochę tp przykre, kiedy dokładnie po 2 letnim pobycie na tym forum zaczyna się od zera, ale cóż "c'est lavie"
Pozdrawiam wszystkich...
Pozdrawiam wszystkich...
Wydaje mi sie, ze mozna zmienic nick pozostajac z dotychczasowym "bagazem postow", tylko trzeba sie do ktoregos z adminow usmiechnac 
Widocznie kiepsko się uśmiecham 
Czego blokujecie temat z Pila ? Idzie brechta, bo kazdy cos tam od siebie dopisuje. Przeciez sie nic nie dzieje, ze kilka postow bedzie OT. Mniej sztywnosci proponuje
Chyba, ze ktos poczuwa sie jakby mial niewiadomo jaka wladze 
no takie smieszne te wasze zarty w temacie z pila, ze musialem zamknac, bo mnie juz brzuch ze smiechu bolal
METHANOL ADVENTURE TEAM
To jak Cie brzuch bolal, to idzie sie spac, a nie na forum zamyka temat.
Jak chcesz sobie popisać i dodać tym samym kilka postów to są odpowiednie tematy w dziel INNE. Tego typu dyskusje w temacie meczu są naprawdę bez sensu. Tym bardziej w takim czasie po spotkaniu.
Ja tam w ilosc postow nie celuje, do szczescia jest mi to absolutnie niepotrzebne. Ale troche luzu i tak przydaloby sie, zeby nuda nie wialo pomiedzy meczami.
Swoja droga - zbliza nam sie 7 [wow!] rocznica uruchomienia tego grajdolka - bedzie jakis festyn? 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- tezetomaniak
- Trener
czy przed nowymi wyborami zostanie przywrócony jataman ? 
Gawrzyk pisze:bkapusta pisze:Swoja droga - zbliza nam sie 7 [wow!] rocznica uruchomienia tego grajdolka - bedzie jakis festyn?
tak. jak co tydzien - Johnys, Czeko, Fashion, 68 itp itd
Admini stawiają?
\m/