Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#826 Postautor: Gelo » 13 stycznia 2004, o 10:18

juz to przerabialismy ;)) ja zdania nie zmienie dlamnie Knapp to totalny niewypal transferowy naszego klubu a teraz znowu go zakontraktowali ciekawe czym w tym roku bedzie sie tlumaczyl pogadamy w trakcie sezonu jak bedzie na wyjazdach robil po 4 pkt a usiebie po 6
POZDRAWIAM

Przynajmniej jest wesoło - zawsze do usług (to w kwestii zadziornosci ;))
Czy Knapp to niewypał... raczej nie, a już z pewnością nie totalny. Jeździł gorzej niż w Grudziądzu - nie ma wątpliwosci ale weź pod uwagę, jakie były alternatywy dla niego. Gdyby nie on, w składzie byliby Mordel, Stachyra i zapewne Sabek. Niestety ale na ich tle Grzesiek nawet w słabszej formie jest zdecydowanie najlepszy. Zresztą w koncówce sezonu miał przebłyski dogadania się ze sprzętem. Absolutnie nie chcę go tłumaczyć (bron Boże nie jestem z rodziny ;)) ale często tak jest, że zmiana klimatu dla młodego zawodnika po prostu go przerasta. Grzesiek musiał inaczej zorganizować sobie wszystko, mieszkanie, dojazdy itd. Pogubił siez silnikami i było jak było. Trzeba tylko czekać aż wyciągnie wnioski i z pewnością będzie punktował lepiej. A ambicją mógłby obdzielić połowę ligi. Nawet jak jeździ z tyłu, to na takich "wariatów" miło się patrzy. Wolę coś takiego niż styl Rickardssona - start i koniec emocji.

michal

#827 Postautor: michal » 13 stycznia 2004, o 11:58

PRZEMAS pisze:Umowa z "Lolkiem" jednak jeszcze nie została podpisana, ale być może stanie to się już w najbliższy poniedziałek, ponieważ wtedy mają się po raz kolejny spotkać z działaczami Stali Rzeszów - Maciej Kuciapa i Karol Baran.

Jeśli Karol podpisze to zostaniemy na lodzie i co wtedy?? :?

W Rzeszowie nikt się nawet nie łudzi że Baran u nas zostanie więc bez obaw :).
Chyba niektórzy nie doceniają Karola. Pewnie, że nie jest gwiazdą, ale jeździć potrafi, poza tym jest zawodnikiem przyszłościowym, z roku na rok notuje postęp. Na pewno jest lepszy od Knappa, co do tego nie mam wątpliwości.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#828 Postautor: Mars » 13 stycznia 2004, o 15:31

Gawrzyk pisze:A jesteś pewny, że Trumiński będzie robił po 10 punktów w każdym meczu ???? Ja w to szczerze wątpie. Dał popis swych umiejętności w zeszłym sezonie...
A co do tego, czy Knapp to niewypał to ciężko tak to określać bo w sumie nic to naszego klubu nie kosztowało...Seba nie dość, że gorszy to i prezentuje zero walki na torze i na dodatek pewnie droższy...

P.S
Rodzina jak nic 8)

hehe przynajmniej jest wesolo nie powiem ;) ja niemowie ze bedzie robil po 10pkt w meczu ale napewno stac go na wlasnym torze na 7-9pkt jego wada to wyjazdy no musze sie zgodzic ale Knapp na wyjazdach tez przeciez nie blyszczy ,drozszy ??? ja ci powiem ze sie mylisz napewno nie ,zero walki moze i tak ale starty ma opanowane do perfekcji a szybki sprzet pozwalac mu bedzie na dojezdzaniu na wysokich pozycjach i wkoncu jest z Lublina i niech jezdzi tu a co do Knappa to ja sie juz nie wypowiadam dlamnie nie jest lepszy od Seby i jego miejsce jest w Grudziadzu

POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#829 Postautor: Mars » 13 stycznia 2004, o 15:39

Gelo pisze:
juz to przerabialismy ;)) ja zdania nie zmienie dlamnie Knapp to totalny niewypal transferowy naszego klubu a teraz znowu go zakontraktowali ciekawe czym w tym roku bedzie sie tlumaczyl pogadamy w trakcie sezonu jak bedzie na wyjazdach robil po 4 pkt a usiebie po 6
POZDRAWIAM

Przynajmniej jest wesoło - zawsze do usług (to w kwestii zadziornosci ;))
Czy Knapp to niewypał... raczej nie, a już z pewnością nie totalny. Jeździł gorzej niż w Grudziądzu - nie ma wątpliwosci ale weź pod uwagę, jakie były alternatywy dla niego. Gdyby nie on, w składzie byliby Mordel, Stachyra i zapewne Sabek. Niestety ale na ich tle Grzesiek nawet w słabszej formie jest zdecydowanie najlepszy. Zresztą w koncówce sezonu miał przebłyski dogadania się ze sprzętem. Absolutnie nie chcę go tłumaczyć (bron Boże nie jestem z rodziny ;)) ale często tak jest, że zmiana klimatu dla młodego zawodnika po prostu go przerasta. Grzesiek musiał inaczej zorganizować sobie wszystko, mieszkanie, dojazdy itd. Pogubił siez silnikami i było jak było. Trzeba tylko czekać aż wyciągnie wnioski i z pewnością będzie punktował lepiej. A ambicją mógłby obdzielić połowę ligi. Nawet jak jeździ z tyłu, to na takich "wariatów" miło się patrzy. Wolę coś takiego niż styl Rickardssona - start i koniec emocji.

Gollob-Knapp Truminski-Rickardsson i smiech na sali;):)
a tak powaznie to Gelu chyba zabardzo sie rozpedziles;)

Shack
Administrator

#830 Postautor: Shack » 13 stycznia 2004, o 15:39

Mars pisze:hehe przynajmniej jest wesolo nie powiem ;) ja niemowie ze bedzie robil po 10pkt w meczu ale napewno stac go na wlasnym torze na 7-9pkt jego wada to wyjazdy no musze sie zgodzic ale Knapp na wyjazdach tez przeciez nie blyszczy ,drozszy ??? ja ci powiem ze sie mylisz napewno nie ,zero walki moze i tak ale starty ma opanowane do perfekcji a szybki sprzet pozwalac mu bedzie na dojezdzaniu na wysokich pozycjach i wkoncu jest z Lublina i niech jezdzi tu a co do Knappa to ja sie juz nie wypowiadam dlamnie nie jest lepszy od Seby i jego miejsce jest w Grudziadzu

POZDRAWIAM

ośmieszasz sie kolego.....

Trumiński to największy niewypał lubelskiego żużla zaraz po Mordelu...

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#831 Postautor: Mars » 13 stycznia 2004, o 15:43

Shack pisze:
Mars pisze:hehe przynajmniej jest wesolo nie powiem ;) ja niemowie ze bedzie robil po 10pkt w meczu ale napewno stac go na wlasnym torze na 7-9pkt jego wada to wyjazdy no musze sie zgodzic ale Knapp na wyjazdach tez przeciez nie blyszczy ,drozszy ??? ja ci powiem ze sie mylisz napewno nie ,zero walki moze i tak ale starty ma opanowane do perfekcji a szybki sprzet pozwalac mu bedzie na dojezdzaniu na wysokich pozycjach i wkoncu jest z Lublina i niech jezdzi tu a co do Knappa to ja sie juz nie wypowiadam dlamnie nie jest lepszy od Seby i jego miejsce jest w Grudziadzu

POZDRAWIAM

ośmieszasz sie kolego.....

Trumiński to największy niewypał lubelskiego żużla zaraz po Mordelu...

hehe zebys przynajmniej mial troche rozumu to bym pogadal;) prawda boli ale coz nie placz ;) Po Mordelu dobrze sie czujesz???

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#833 Postautor: Mars » 13 stycznia 2004, o 16:06

Gawrzyk pisze:no fakt. duuuzy blad Shack popelnil.
Truminskiemu do Mordela jeszcze daleko.
Watpie zeby osiagnal choc czesc tego co Mordel.

nom tez tak mysle niezla gape strzelil moze sie troszke rozchorowal trzeba mu to wybaczyc zreszta Gawrzyk,Knapp tez raczej nie osiagnie tyle co nasz Jurek :)hihihi

konradeczek_fransik

#835 Postautor: konradeczek_fransik » 13 stycznia 2004, o 16:40

gawrzyk skad wiesz że jeśli chodzi o Barana ze jest dobrze?!! co ma wspólnego z tym cisza hmmmmm hehehe?

co do truminskiego to majac dobre starty gówno da:) najlepsze starty może i ma Jasiu Stachyra a jak jeździ na dystansie?!?!
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#836 Postautor: Gelo » 13 stycznia 2004, o 17:20

Przyznam, że ten wpis przerasta moją inteligencje - zupełnie nie wiem o co chodzi.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#837 Postautor: Mars » 13 stycznia 2004, o 18:45

Gelo pisze:

Przyznam, że ten wpis przerasta moją inteligencje - zupełnie nie wiem o co chodzi.

a myslalem ze ty bedziesz wiedzial jak chcesz to ci moge wyjasnic ;):)

POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#838 Postautor: Gelo » 13 stycznia 2004, o 21:31

Mars pisze:
Gelo pisze:

a myslalem ze ty bedziesz wiedzial jak chcesz to ci moge wyjasnic ;):)

POZDRAWIAM

Nie trzeba. Jak byś nie zauwazyl nie napisalem, że Knapp jest lepszy od Rickardssona ale napisalem, że nie lubie zawodników, ktorzy uciekają ze startu i na tym kończy się widowisko. Ale jeżeli tak bardzo razi Cię to porównanie to wolę Lorama od Rickardssona - teraz lepiej? (Z tego samego powodu nie trawię jazdy Sebastiana)

konradeczek_fransik

#839 Postautor: konradeczek_fransik » 13 stycznia 2004, o 21:31

moze jakis zakladzik że Karol będzie jeździł w STALI co?!?!?! który chętny?!!?
Jak podaje gazeta codzienna "Nowiny" Maciej Kuciapa jak i Karol Baran są bardzo blisko podpisania kontraktu z macierzystym klubem. Szukamy kompromisowych rozwiązań. Po poniedziałkowych rozmowach uważam, że wszystko jest na dobrej drodze, abyśmy wkrótce podpisali umowę na moje starty w Stali" - powiedział Kuciapa. W negocjacjach z Kuciapą zrobiliśmy milowy krok. Jeżeli rozmowy będą toczyć się tak dalej, to na dniach podpiszemy kontrakty" - powiedział prezes Szylar.

"Rozmawiałem również z Karolem Baranem. Przeprosiłem go, że ze względów obiektywnych nie mogliśmy sfinalizować pewnych rzeczy w poniedziałek, postaramy się zrobić to we wtorek, co pozwoli bez przeszkód parafować umowę z tym zawodnikiem" - dodał Szylar.

Wszystko jest na dobrej drodze! Miejmy, że słowa Macieja Kuciapy jak i prezesa Szylara potwierdzą się i lada dzień zostaną prefarowane umowy!

pozdro info może nie pewne może tak gazety lubią klamać ale zakłady przyjmuje czekam!!!!!
gdzie Ci

mody

ktorzy

mi

posty kiedys

wywalali

konradeczek_fransik

#842 Postautor: konradeczek_fransik » 13 stycznia 2004, o 22:06

Ru$eK pisze:Mars to ma jakiś obłęd z Trumińskim. Chyba go opętał.

Pomimo wszystko nie wydaje mi sie zeby Baran został w Rzeszowie, moim zdaniem trafi własnie do naszego klubu i bardzo bym tego chciał, ogółem z tej naszej magicznej trojki to każdy będzie sporym wzmocnieniem.

Ps. Mars ty sie o jazde Grzesia Knappa nie martw! On sobie rade da!

Rusek to zakladzik?!?! jak przyjedziesz do Rzeszowa i jakos sie poznamy o 4 browarki oka?!?! ja jestem pewny ze Karol z Maćkiem zostanie...:) Napisze cos wiecej (moze) jak sie ktory założy:P:D
gdzie Ci

mody

ktorzy

mi

posty kiedys

wywalali

max3
Zawodowiec

#843 Postautor: max3 » 13 stycznia 2004, o 22:26

ja sie moge z toba zalozyc jUZ z KEZMANEM SKRZYNECZKE WYGRLAEM,WIEC SIE MOGE ZALOZYC O 4 BROWARKI.

konradeczek_fransik

#844 Postautor: konradeczek_fransik » 13 stycznia 2004, o 23:47

dobra Max zaklad tak jak wczesniej o 4 browarki, albo niech będzie o 2(co za dużo to nie zdrowow) ja mowie ze karol będzie jeździł na 100% w Rzeszowie!!!!!!! Ty mowisz inaczej świadkowie są no to happy:D :lol:
gdzie Ci

mody

ktorzy

mi

posty kiedys

wywalali

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#845 Postautor: Talib » 14 stycznia 2004, o 08:32

Nie chcę Cię martwić Fransik, ale oto wynik wczorajszych negocjacji Waszych działaczy z Karolem Baranem:

"autor Krzysztof Szyszka 13-01-2004 23:19

Dziś zarząd sekcji prowadził kolejne rozmowy z Karolem Baranem. Niestety, młody rzeszowianin nadal nie podpisał kontraktu ze Stalą. Jutro odbędą się rozmowy z Maćkiem Kuciapą. Miejmy nadzieje, że tym razem umowa zostanie podpisana."

info z waszej strony: http://www.stal.rzeszow.pl/

Ja za to poważnie zaczynam się martwić o wątrobę maxa3, najpierw kratka teraz pewnie dojdą do tego jeszcze 4 browce :lol:. Kto to wytrzyma :lol: ?!

max3
Zawodowiec

#846 Postautor: max3 » 14 stycznia 2004, o 12:04

zaklad dotyczy zarowno Kuciapy jak i Barana tak????

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#847 Postautor: $korzen$ » 14 stycznia 2004, o 12:21

Jedno jest pewne ktos z 3-ki SMith,Baran,Dym zawita w Lublinie 8)
Ktory ? to juz pozostaje kwestia dobrego rozwiazania kilku problemow :twisted:

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#849 Postautor: kuba » 14 stycznia 2004, o 17:45

no i teraz jak podpsał kuciapa to berdzo mozliwe ze i baran z nimi podpisze w którejs wypowiedzi mowił cos ze jeszcze czeka na decyzje maćka

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#850 Postautor: $korzen$ » 14 stycznia 2004, o 17:54

AAA tam to nie bracia Gollobowie :lol: jak Siwek zuci cos kasy Baran napewno podpisze u nas w co wierze !