Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#801 Postautor: Przemas » 10 stycznia 2004, o 13:37

Gawrzyk pisze:
gelu, a pamietasz ubiegłoroczny mecz z WKM na naszym torze? Czy Twoim zdaniem Sebek objeżdżający naszych asów nic wtedy nie pokazał...? Nie jestem gorącym zwolennikiem tego zawodnika, ale fakt jest faktem, ze chłopak jeździć umie i nie róbmy z niego kaleki.

tutaj mial raczej miejsce przypadek, gdzie Seba taki wynik wykrecil dzieki ogromnej mobilizacji. Chcial się jak najlepiej zaprezentować w swoim rodzinnym mieście, miał pare rzeczy do udowodnienia kibicom, trenerowi i stad taki wynik.
to jest naukowo udowodnione, że taki rzeczy wpływają na wynik 8)

Jeśli miałby taką mobilizacie na kazdym meczu to może do nas wrócić!!! :wink:

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#802 Postautor: Przemas » 10 stycznia 2004, o 13:47

Jeszcze 10 dni przyjdzie czekać kibicom bydgoskiej Polonii na decyzje dotyczącą startów BTŻ Polonia w ekstralidze. Po przejęciu większości zoobowiązań wobec żużlowców, władze bydgoskiego stowarzyszenia liczną na przychylną decyzję prezydium GKSŻ.

Autor: Iwo Graczyk, Źródło: Gazeta Wyborcza

Jest chociarz 1% szans szansa żeby jeżdzić w ekstralidze :?: :D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#803 Postautor: Gelo » 10 stycznia 2004, o 13:48

gelu, a pamietasz ubiegłoroczny mecz z WKM na naszym torze? Czy Twoim zdaniem Sebek objeżdżający naszych asów nic wtedy nie pokazał...? Nie jestem gorącym zwolennikiem tego zawodnika, ale fakt jest faktem, ze chłopak jeździć umie i nie róbmy z niego kaleki.

Tak, pamiętam i nie robię wcale z niego kaleki, bo ciągle uważam że ma talent. Sam sobie tylko odpowiedz na pytanie, czy zawodnik, któremu wychodzą dwa mecze w sezonie (u nas i w Rybniku) jest wzmocnieniem na miarę zespołu walczącego o ekstraligę. W większości meczów Seba przywoził po jednym, dwa punkty i to przeważnie jak Jankowski lub inni jego partnerzy nie dojeżdżali do mety. Takie niestety są fakty. Do tego dochodzi jego kontrowersyjne czasem zachowanie, które nie wpływa dobrze na atmosferę. Uważam, że Seba nie ma właściwego dystansu do tego jakim jest zawodnikiem. Za mało pokory a za dużo szumu wokół siebie.

Zulu
Junior

#805 Postautor: Zulu » 10 stycznia 2004, o 15:18

Wypada mi stwierdzić, że Gelo ma rację. Trumiński chyba za wcześnie został okrzyknięty w Lublinie żużlową perełką, bo jak na razie jest... Chciałem napisać - "przeciętnym zawodnikiem", ale po przemyśleniu stwierdzam, że Seba, niestety, nie jest nawet ligowym średniakiem. Może był takim zawodnikiem w drugiej lidze, ale na pierwszą się nie nadaje. Przynajmniej nie do jazdy w drużynie, która myśli o awansie do ekstra. Oczywiście nawet nie zakładam, że Trumiński mieściłby się w Lublinie w pierwszym składzie, ale prawda jest taka, że aby awansować, trzeba wygrywać na wyjeździe, tymczasem Trumek to typowy zawodnik swojego toru, który poza naszym stadionem byłby w istocie mało użyteczny. Przynamniej nie na tyle, aby gwarantować wygrane wyjazdowe. Dobra jazda w Rybniku nie zmienia mojej oceny tego zawodnika, a mecz w Lublinie - w jego przypadku - trudno uznać za mecz na wyjeździe. Moim zdaniem o wiele lepszą kandydaturą na zawodnika rezerwowego w TŻ byłby Paweł Staszek. Prezentuje wprawdzie podobny (niestety) styl jazdy, ale mimo wszystko sprawia wrażenie solidniejszego zawodnika. W drugiej lidze jeżdził zdecydowanie lepiej niż Seba. Zastanawiam się, dlaczego jeszcze nie podpisał umowy z Grudziądzem...

harry
Trener

#806 Postautor: harry » 10 stycznia 2004, o 21:21

Maxx pisze:
Gelo pisze:Z Sebastianem sprawa wygląda tak jak z męską reprezentacją siatkówki. Dziesięć lat temu mówili o nich, że są materiałem na mistrzów świata, że jak będą siezgrywać to och i ach. Tymczasem sukcesów jak nie było tak nie ma, a nikt nie widzi że faceci mają już po trzy dychy na karku. Mało tego - grają coraz gorzej. Z Sebą jest podobnie. Nikt mu przecież nie zamyka drogi do drużyny. Miał wiele szans i z nich nie skorzystał. I kolejne wywiady w TŻ można redagować w ciemno - te same odpowiedzi od pięciu lat. Niestety Maxx - rozumiem sympatię, ale poza treningami i pojedyńczymi wyścigami, Seba niewiele pokazuje

Chyba byliśmy na innych meczach!!!!!
(0,2,3,1,0) to wszystko + 1 bonus=wygrane dzięki Magnusowi z Boysem, Smithem i Aszenbergiem, którzy na początku w ogóle nie wiedzieli co się dzieje na naszym torze. A przegrane z wszystkimi innymi w tym i z Aszem. Osobiście uważam, że szczególnie w drugiej częsci zawodów Seba był cieniem zawodnika i bardzo dziwnie i szybko zapomnał jak sie wygrywa.......

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#807 Postautor: Przemas » 10 stycznia 2004, o 21:37

Umowa z "Lolkiem" jednak jeszcze nie została podpisana, ale być może stanie to się już w najbliższy poniedziałek, ponieważ wtedy mają się po raz kolejny spotkać z działaczami Stali Rzeszów - Maciej Kuciapa i Karol Baran.

Jeśli Karol podpisze to zostaniemy na lodzie i co wtedy?? :?

konradeczek_fransik

#808 Postautor: konradeczek_fransik » 10 stycznia 2004, o 21:58

eh na lodzie co wy byscie chcieli miec 2 zawodnikow na rezerwie?!!? jak Lolek przejdzie do Was to będzie chciał tylko jeździć... a jak podpisze z Wami to kto tu będzie na lodzie... LBN czy Rz-w?ehhhh
macie w 99% najlepszego obco i najlepszego juniora....
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#809 Postautor: kdsz » 10 stycznia 2004, o 23:17

harry pisze:Chyba byliśmy na innych meczach!!!!!
(0,2,3,1,0) to wszystko + 1 bonus=wygrane dzięki Magnusowi z Boysem, Smithem i Aszenbergiem, którzy na początku w ogóle nie wiedzieli co się dzieje na naszym torze. A przegrane z wszystkimi innymi w tym i z Aszem. Osobiście uważam, że szczególnie w drugiej częsci zawodów Seba był cieniem zawodnika i bardzo dziwnie i szybko zapomnał jak sie wygrywa.......

Wydaje mi sie, ze rzeczywiscie mowa o dwoch roznych meczach. Ubiegly rok, to rok 2003...

I jeszcze cos na temat Karola Barana:
LINK

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#811 Postautor: kdsz » 11 stycznia 2004, o 01:20

Gawrzyk pisze:nawet jesli chodzi Ci o ten sezon to tez nie ma sie czym zachwycac.

Zle mnie zrozumiales, ja sie Truminskim w zadnym razie nie zachwycam. Co ja mysle o Sebie? Mysle, ze w najlepszym wypadku nadaje sie na rezerwe [mimo wszystko lepszy od Ojca], natomiast znajac Jego charakterek, nie za bardzo chce mi sie wierzyc, ze grzecznie i potulnie bedzie grzal lawe czekajac na swojÄ… szanse. Zawodnikow psujacych atmosfere w druzynie nalezy po prostu unikac, dlatego tez ja Trumny w Lublinie nie chce

max3
Zawodowiec

#812 Postautor: max3 » 11 stycznia 2004, o 23:04

moze ktos zdradzic kiedy bedziemy wiedzieli czy Baran juz podpisal czy nie,a i sadze ,ze jak nam z Baranem nie wyjdzie to bedziemy mieli Smitha,i mam takie przeczucie ,ze Sledz juz podpisal kontrakt tylko klub czeka na nowego zawodnika ,zeby oglosic konferencje.

harry
Trener

#813 Postautor: harry » 11 stycznia 2004, o 23:41

max3 pisze:moze ktos zdradzic kiedy bedziemy wiedzieli czy Baran juz podpisal czy nie,a i sadze ,ze jak nam z Baranem nie wyjdzie to bedziemy mieli Smitha,i mam takie przeczucie ,ze Sledz juz podpisal kontrakt tylko klub czeka na nowego zawodnika ,zeby oglosic konferencje.

Max3 nie dość, że jesteś totalnie nudny to jeszcze zaczynasz być wkurzający. Wszyscy czekamy na jakieś ruchy kadrowe ale czasami przychodzą takie momenty, że musimy czekać na innych bo od nas już niewiele zależy...

konradeczek_fransik

#814 Postautor: konradeczek_fransik » 12 stycznia 2004, o 02:51

eh wystarczy wejść na strone stali rzeszów lub na przeglad zuzlowy, chodz teraz nie wiadomo jak przeglad bedzie podawał informacje o STALI, gdyż jeden z dziennikarzy(jasiek) który pisał dużo i często wyjechał do krainy kangurków:D max 3 wejdz na forum stali:)
gdzie Ci

mody

ktorzy

mi

posty kiedys

wywalali

max3
Zawodowiec

#815 Postautor: max3 » 12 stycznia 2004, o 14:35

Harry nie denerwuj sie po prostu nie moge doczekac sie nowego zawodnika a sadze ,ze kilka osob z forum posiada informacje pochodzace prosto z klubu,ktorych nie znajdziemy na zadnym portalu ,wiec dlatego zadaje takie pytania.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#816 Postautor: Mars » 12 stycznia 2004, o 17:05

tak sobie czytam co piszecie o Sebie i zle mi sie robi gdy przychodzil donas Knapp myslalem ze bedzie odniego lepszy a tu niemila niespodzianka cieniowal wstretnie i Seba napewno niebylby odniego gorszy w 100% na naszym torze by lepiej punktowal co z tego ze Knapp walczy skoro wogole nie zdobywa punktow Seba chociaz jak wygra start to dojedzie do konca na 1 pozycji ja jestem jak najbardziej za zeby unas podpisal

SEBA wracaj !!!!
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#817 Postautor: Gelo » 12 stycznia 2004, o 17:35

Mars pisze:tak sobie czytam co piszecie o Sebie i zle mi sie robi gdy przychodzil donas Knapp myslalem ze bedzie odniego lepszy a tu niemila niespodzianka cieniowal wstretnie i Seba napewno niebylby odniego gorszy w 100% na naszym torze by lepiej punktowal co z tego ze Knapp walczy skoro wogole nie zdobywa punktow Seba chociaz jak wygra start to dojedzie do konca na 1 pozycji ja jestem jak najbardziej za zeby unas podpisal
SEBA wracaj !!!!

Rodzina czy co?

Shack
Administrator

#818 Postautor: Shack » 12 stycznia 2004, o 18:48

Gelo pisze:
Mars pisze:tak sobie czytam co piszecie o Sebie i zle mi sie robi gdy przychodzil donas Knapp myslalem ze bedzie odniego lepszy a tu niemila niespodzianka cieniowal wstretnie i Seba napewno niebylby odniego gorszy w 100% na naszym torze by lepiej punktowal co z tego ze Knapp walczy skoro wogole nie zdobywa punktow Seba chociaz jak wygra start to dojedzie do konca na 1 pozycji ja jestem jak najbardziej za zeby unas podpisal
SEBA wracaj !!!!

Rodzina czy co?

albo dziewczyna :):):)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#819 Postautor: grzesieck » 12 stycznia 2004, o 20:06

Shack pisze:
Gelo pisze:
SEBA wracaj !!!!

Rodzina czy co?

A moze Sebastian we własnej osobie ukrywający się pod nickiem Mars :P ?
METHANOL ADVENTURE TEAM

konradeczek_fransik

#820 Postautor: konradeczek_fransik » 12 stycznia 2004, o 21:02

do tego typka co rodzina to juz CI odpowiadam

" nie szwagier"

hm Mars jestes lesbijką? nie gadam już z Tobą:D

a do tego trzeeciego stary ZGADŁES wygrałęs dwa kopniaki:D
gdzie Ci

mody

ktorzy

mi

posty kiedys

wywalali

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#821 Postautor: Mars » 12 stycznia 2004, o 21:04

Shack pisze:
Gelo pisze:
SEBA wracaj !!!!

Rodzina czy co?

hehehe musze powiedziec ze niezle mnie rozbawiles dzieki hehehe;;d;d co do gela to naprawde ciekawy ten twoj wpis ale z ciebie zadziorny chlopczyk;) ,Grzesiaczek juz tak nie czaruj;) Fransik przebiles wszystkich hahahaha:))

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#823 Postautor: Mars » 12 stycznia 2004, o 23:47

Gawrzyk pisze:Knapp srednia biegowa 1,62
Trumisnki srednia biegowa 1,13

I wszystko jasne... :twisted:

juz to przerabialismy ;)) ja zdania nie zmienie dlamnie Knapp to totalny niewypal transferowy naszego klubu a teraz znowu go zakontraktowali ciekawe czym w tym roku bedzie sie tlumaczyl pogadamy w trakcie sezonu jak bedzie na wyjazdach robil po 4 pkt a usiebie po 6

POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#824 Postautor: grzesieck » 13 stycznia 2004, o 08:06

Raczej nie pogadamy w trakcie sezonu bo Grzesiek na wyjazdach bedzie robil po 8 pkt, a w Lublinie po 10 :P
METHANOL ADVENTURE TEAM