Sezon 2008 - Lublin w II lidze
-
Speedway Fan
- Senior
Re: Sezon 2008 - Lublin w II lidze
René Bach (Dania) - 7.06.1990
Lars Hansen (Dania) - brak danych
listopad 1987 bodajże - więc ostatnio rok juniorski
Kiedy i czy w ogóle będą inne informacje podane? Bo, mimo że najważniejsza kwestia została wyjaśniona to znaków zapytania jest jeszcze baaardzo dużo.Ja swoje zrobilem.
istred pisze:... znaków zapytania jest jeszcze baaardzo dużo.
Jedziemy - to jest najważniejsze, wszelkie NIEZBĘDNE informacje pewnie będą się pojawiały sukcesywnie.
Swoją drogą, to jak widać po Harrym, jak się raz wdepnęło w to bagienko to ciężko się wydostać, nawet mimo najszczerszych chęci.
Zaraz,zaraz nie tak prędko,ruch jest teraz chyba po stronie GKSŻ,i czy możemy dalej
startować pod szyldem TZ to już chyba ich decyzja,a ta o ile się nie mylę jeszcze nie zapadła.
Na dziś niezależnie od decyzji i tak trzeba bardzo podziekować Harremu,za to że mu się chciało chcieć...
startować pod szyldem TZ to już chyba ich decyzja,a ta o ile się nie mylę jeszcze nie zapadła.
Na dziś niezależnie od decyzji i tak trzeba bardzo podziekować Harremu,za to że mu się chciało chcieć...
Pytanie czy zakontraktowani zawodnicy (w większoś� bardzo mło�i) są p�ygotowani logistycznie na przyjazdy do dalekiego Lublina. W tamtym sezonie też mi�iśmy t�h stranieri od groma, a jak przychodziło co � czego to jechać nie b�o komu.�ajnie byłoby zoba�yć nowe twa�e przy Zygmuntowskich na wiosnę. Laukkane�i Lemon z przyjazdami pewnie sobie poradzą (o ile będą mieli pla�n�, ale czy dziadki prezentują sportową formę nawet na�iarę �szej drugiej l�i... Śmiem wątpić.
Dlate� skład�owi�en być opart�na tych trzech�apowiadanych Polakach (bynajmniej nie na Karolu) - Stachyra i dwóch tajemniczych będącyc�już wedle info z �l�lin.com�o słowie z naszymi działaczami.�ara juniorska Klime� Kus. I do przodu !
Dlate� skład�owi�en być opart�na tych trzech�apowiadanych Polakach (bynajmniej nie na Karolu) - Stachyra i dwóch tajemniczych będącyc�już wedle info z �l�lin.com�o słowie z naszymi działaczami.�ara juniorska Klime� Kus. I do przodu !
Ge(L)o co do Twojego podpisu :
Kiedy czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie. Przyjdzie i to zrobi.
To chyba nie aktualne w kontekście 3 muszkieterów .... powinno być:
Kiedy czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie. Przyjdzie i zrobi bałagan i gówno zrobi
Swoją drogą Poranek kojota to zajebisty film
Kiedy czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie. Przyjdzie i to zrobi.
To chyba nie aktualne w kontekście 3 muszkieterów .... powinno być:
Kiedy czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest ktoś, kto o tym nie wie. Przyjdzie i zrobi bałagan i gówno zrobi
Swoją drogą Poranek kojota to zajebisty film
zamiast 500 + program Beryl +
:roll: Były, są i będą. Harry odpowie na 10 pytań to pojawi się 10 kolejnych. I tak w koło Macieju...
Chodzi mi o taki zasadnicze pytania.
Przede wszystkim kto będzie kierował klubem - dlatego też cytowałem fragment. Ale też co z zadłużeniem? Jaki budżet i na czym oparty? Kto będzie trenerem? Czy Lemon i Laukanen to zawodnicy, którzy z założenia mają występować w każdym meczu, czy tylko posiłki na najsilniejszych? I przede wszystkim jaka jest koncepcja na dalsze funkcjonowanie klubu?
Pytania zawsze będą, ale już nie takie podstawowe.
oooo Boze a cos Ty taki dociekliwy ? Wszystkiego sie pewnie dowiesz wraz z uplywem czasu. Najwazniejsze, ze zuzel jak widac nie upadl. Ta cisza naprawde byla denerwujaca, ale na szczescie udalo sie jeszcze cos zrobic. I dobrze.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Troche więcej danych o naszych nowych zawodnikach:
Mark Lemon (ur. 12 lutego 1973)
Kai Laukkanen (ur. 8 kwietnia 1975)
Richard Hall (ur. 23 sierpnia 1984)
Niklas Larsson (ur. 31 marca 1989)
Kalle Katajisto - brak danych
Rene Bach - (ur. 7 czerwca 1990)
Jaroslaw Poluchowicz - (ur. 27 października 1986)
Jeżeli ktoś posiada datę urodzenia Kalle Katajisto niech napisze w tym temacie.
Pozdrawiam
Mark Lemon (ur. 12 lutego 1973)

Kai Laukkanen (ur. 8 kwietnia 1975)

Richard Hall (ur. 23 sierpnia 1984)

Niklas Larsson (ur. 31 marca 1989)
Kalle Katajisto - brak danych
Rene Bach - (ur. 7 czerwca 1990)

Jaroslaw Poluchowicz - (ur. 27 października 1986)
Jeżeli ktoś posiada datę urodzenia Kalle Katajisto niech napisze w tym temacie.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
Speedway Fan
- Senior
Kalle Katajisto (Finlandia) - 24.04.1991
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
istred pisze::roll: Były, są i będą. Harry odpowie na 10 pytań to pojawi się 10 kolejnych. I tak w koło Macieju...
Chodzi mi o taki zasadnicze pytania.
Przede wszystkim kto będzie kierował klubem - dlatego też cytowałem fragment. Ale też co z zadłużeniem? Jaki budżet i na czym oparty? Kto będzie trenerem? Czy Lemon i Laukanen to zawodnicy, którzy z założenia mają występować w każdym meczu, czy tylko posiłki na najsilniejszych? I przede wszystkim jaka jest koncepcja na dalsze funkcjonowanie klubu?
Pytania zawsze będą, ale już nie takie podstawowe.
Nie chcę wybiegać przed orkiestrę. Nie ja to teraz ciągnę i nie mi o tym gadać. Trzeba podziękować przede wszystkim teraz Andrzejowi Tarkowskiemu, bo nagle powstał jak Feniks z popiołu i wziął sprawy w swoje ręce. Do tego Andrzej Kwiek i Krzysiek Kołodziej.
W tym tygodniu wytworzyła się taka sytuacja, ze jeszcze mało co wiadomo było w kluczowych kwestiach a trzeba było robić skład, bo centrala nie zgodziła się na przedłużenie dla nas okresu transferowego. Oni ( TKK) mają dużo serca i zapału ale technicznie to jeszcze nie. I stąd rekord świata.
Nie mniej jeszcze nie jest pewne nawet czy dostaniemy zgodę na jazdę jako TŻ. No i budżet na pewno oparty będzie na mieście a ono samo nie ma budżetu. Długi zawodników ciągle są negocjowane. A koncepcji dalszego funkcjonowania klubu jest ciągle kilka. Po prostu zabrakło czasu na dokładne przemyślenia.
Na razie jest więcej pytań niż odpowiedzi
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Widze że na pozycji równającego tor też zmiana
Wszystkie nowe kontrakty są jednoroczne?
Z Kalle trzeba podpisać co najmniej na 5 lat!!!! Temu miastu potrzebny jest perspektywiczny traktorzysta!
Kalle i Larsson na dwa lata.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Luzik to mieli być zawodnicy na poziomie D.Stachyry
zamiast 500 + program Beryl +
A Stachyrę łyknęliśmy w końcu ? Miał podpisać jak wróci z Rosji.
piotr76 pisze:
Luzik to mieli być zawodnicy na poziomie D.Stachyrywiec nie ma co się�artwić �wnie to jakaś p�tka
[/quote][
Stojanowski moze nie jest na poziomie Dawida?Mi sie wydaje ze tak!
>>ŻyCie..To..Jazda<<
moze niekoniecznie na poziomie Dawida - to solidny zawodnik II ligowy, a Dawid to solidny zawodnik na I lige. Ale 100jan przydałby się - do tego np Łukasz Jankowski i jedziemy . 
Jankowski to dobry pomysl, ale w 1 lidze tez sobie spokojnie moze miejsce znalezc. 1 liga to juz handicap w rozmowach, dlatego pewnie trzeba byloby go przekonac $. W sumie do wziecia sa jeszcze Szombierski, Czerwinski, Wegrzyk (?), ale z pewnoscia tez tanio sie nie cenia. Trumna, Frankow tez gdzies musza wyladowac
Jezeli przyszedlby Stojan, to nie byloby zle... zawsze to rywale sie nie wzmocnia, a i tak na 2 lige powinien on byc solidnym zawodnikiem.
Jezeli przyszedlby Stojan, to nie byloby zle... zawsze to rywale sie nie wzmocnia, a i tak na 2 lige powinien on byc solidnym zawodnikiem.