Informacja tutaj
Kenneth Hansen
Re: Kenneth Hansen
No to sobie wybrał jeszcze lepiej bo tu też nie pojeździ 
A u nas jeździł ciągle ??? jedynie 3 mecze wiec niech nie liczy że każdy mecz dostanie, a w Lublinie nic szczególnego nie pokazał i nie sądze aby w Extralidze szalał.
Sledzio pisze:A u nas jeździł ciągle ??? jedynie 3 mecze wiec niech nie liczy że każdy mecz dostanie, a w Lublinie nic szczególnego nie pokazał i nie sądze aby w Extralidze szalał.
Nie mówiłem że u nas jeździł ciągle tylko że wybrałby jeszcze gorzej niż we Wrocku jakby podpisał w Gorzowie
Sledzio pisze:A u nas jeździł ciągle ??? jedynie 3 mecze wiec niech nie liczy że każdy mecz dostanie, a w Lublinie nic szczególnego nie pokazał i nie sądze aby w Extralidze szalał.
Ale dostał zaproszenia na jeszcze co najmniej 5-7 spotkań, a że nie skorzystał to już jego problem. Jednak te odległości to ich dobijają. Jak nie podciągną gdzieś niedaleko autostrady ( lotnisko też mile widziane) to ciągle będą problemy z dojazdami.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze: Jak nie podciągną gdzieś niedaleko autostrady ( lotnisko też mile widziane) to ciągle będą problemy z dojazdami.
tak poza tematem:
Z tym lotniskiem kolo Świdnika to nie tak siup
E tam. Bez przesady. Po za susłami cała reszta to pikuś. A z susłami sobie poradzono, więc trzeba gości gonić do roboty.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Wycinka lasu jeszcze i zwiazane z nia koszty.wojteko pisze:harry pisze: Jak nie podciągną gdzieś niedaleko autostrady ( lotnisko też mile widziane) to ciągle będą problemy z dojazdami.
tak poza tematem:
Z tym lotniskiem kolo Świdnika to nie tak siupsusly, niewybuchy, cmentarz Austryjacki z I wojny na pasie startowym, kolektor sanitarny przecinajacy prostopadle pas startowy, odwierty gazowe.......... i ch...j wi co jeszcze
![]()
No przecież za darmo lotnisko nie powstanie.
Eeeeetam, Józki mają lotnisko a Dobrucki od nich uciekł bo stwierdził, że tak daleko nie będzie jeździł
Ja myślę, że "dla żużla" to autostrada by tu więcej pomogła, albo chociaż przerobienie na ekspresówki "siedemnastki", "dwunastki" i "dziewiętnastki"...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
harry pisze:No przecież za darmo lotnisko nie powstanie.
Zgadza sie, ale zawsze lepiej jak koszty sa mniejsze niz wieksze. Wycinke lasu wymusily przede wszystkim susly (Natura 2000), a teraz sa czynione starania aby ta wycinka kosztowała mozliwie najmniej.
http://www.kurierlubelski.pl/module-dzi ... 47607.html
http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,48724,4733585.html
Swoją drogą trochę nie rozumiem. Za wycinkę trzeba zapłacić i jest płacz, ze to tyle pieniędzy będzie kosztować. Ale co z drzewem? Czy już wycięte drzewo nic nie kosztuje? Bo mi się wydaje że to są duże pieniądze. I co z tym drzewem się stanie ? Na ognisko?
Mi pasuje, browar, pieczone kiełbaski... Z rok trzeba by było dorzucać do ognia, fajna robota 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Obecnie Nadleśnictwa przeżywają prawdziwy renesans,to swego rodzaju eldorado,drewno sprzedaje się jak świeże bułeczki za niebotyczne ceny ,gdyż przemysł przetwórczy "ruszył" wraz z ozywieniem gospodarczym.Na przetargach firma przebija firmę,bo teraz innej drogi zakupu jak przetargowa nie ma.Jednym słowem hossa.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
No właśnie , hossa. To kto zarobi na drewnie z kilku hektarów? Coś zaczyna mi tu śmierdzieć. Za wycinke zapłaci Lasom Państwowym państwo a drewno ( tak drogie jak pisze Regdal) "ulotni się z dymem"?
harry pisze:No właśnie , hossa. To kto zarobi na drewnie z kilku hektarów? Coś zaczyna mi tu śmierdzieć. Za wycinke zapłaci Lasom Państwowym państwo a drewno ( tak drogie jak pisze Regdal) "ulotni się z dymem"?
Na tym zarobi Nadleśnictwo Świdnik, ponieważ na ich terenie znajduje się to drewno,chyba,że ten teren został już odsprzedany,natomiast Nadleśnictwo Świdnik jest podległe Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych Lublin.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Kenneth Hansen podpisał kontrakt w Gorzowie:
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 5833&kom=1
suchy1613 pisze:Kenneth Hansen podpisał kontrakt w Gorzowie:
Jest tak cieńki, że nawet I liga to dla niego wielkie wyzwanie.
Jeżeli chodzi o ilość startów to zamienił stryjek...
No to chyba sobie już w gorzowie pojeździł
, chyba będzie musiał się pakować i zakończyć obóz ... swoją drogą czy trener tak ciśnie czy zawodnik taki słaby ???
zamiast 500 + program Beryl +
Kenneth prawdopodobnie chory na świńską grypę. Nie dobrze.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... ska-grype/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... ska-grype/
Co ciekwsze, swinska grypa ma mniejszy procent umieralnosci niz zwykla grypa. Nie podejrzewam zeby akurat on dolaczyl do tego waskiego poki co grona ktore nie mialo szczescia...
A psychoza polega na tym, ze ta grypa ogarnela caly swiat, i tylko dlatego zrobili z tego pandemie.
A psychoza polega na tym, ze ta grypa ogarnela caly swiat, i tylko dlatego zrobili z tego pandemie.
Ogarnela caly swiat dobre sobie.
Taki sam pic na wode z ta grypa jak z ptasia. Ale mozna troche paniki posiac przez media, grunt zeby byl njus
.
Taki sam pic na wode z ta grypa jak z ptasia. Ale mozna troche paniki posiac przez media, grunt zeby byl njus
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.