Żużlowe różności
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
Masa ! W Lublinie odbędzie się finał brązowego kasku. Wypas ! Moim zdaniem to zawaliście ciekawe zawody, na pewno będzie na co popatrzeć.
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 2004, o 21:25 przez Erwin, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawiedliwy pisze:http://www.dualsport.zg.pl/zuzel/aktualnosci403
To jest podsumowanie występów Roberta Dadosa w 2003r.
Zamiast mu pomóc to wszyscy coraz bardziej naciskaja na niego - to sa ludzi szukający sensacj ii w wielkiej ich mierze dzieje sie z Dadim to co sie działo!!! Dadi 3maj się i nie przejmuj sie tymi debilami!!!
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
-
Piotrbaz
no firma z Lublina wygrala przetarg to moze na zuzelek da kaske sypniehttp://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc ... tMa7t4MSXn
Ostatnio zmieniony 2 lutego 2004, o 11:02 przez max3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
A teraz coÅ› z innej beczki:
Maciej Weber: Wyjeżdżał Pan do Hanoweru, za chwilę Pan nie wyjeżdżał. Aż w końcu się stało.... Skąd tyle zamieszania z Pana transferem
Stanko Svitlica: Na miejscu sporo kłopotów narobił mi pewien Polak. Wstyd nawet wymawiać jego nazwisko (chodzi o menedżera Widzewa Andrzeja Grajewskiego - red.), bo polscy kibice doskonale je znają. W waszej piłce działają tacy ludzie jak Engel, Boniek, Koźmiński, jest Hajto. Oni wszyscy dobrze wam służą. A tacy ludzie jak tamten Pan działają tylko na szkodę i nie wiadomo co zamierzają osiągnąć. I po co to wszystko? Chyba nie po to, żeby zarobić miliony, bo w tym przypadku nie o takie kwoty chodziło. Nie chce mi się o tym gadać.
źródło: gazeta.pl
SkÄ…d ja go znam
Brak słów na tego kolesia
Maciej Weber: Wyjeżdżał Pan do Hanoweru, za chwilę Pan nie wyjeżdżał. Aż w końcu się stało.... Skąd tyle zamieszania z Pana transferem
Stanko Svitlica: Na miejscu sporo kłopotów narobił mi pewien Polak. Wstyd nawet wymawiać jego nazwisko (chodzi o menedżera Widzewa Andrzeja Grajewskiego - red.), bo polscy kibice doskonale je znają. W waszej piłce działają tacy ludzie jak Engel, Boniek, Koźmiński, jest Hajto. Oni wszyscy dobrze wam służą. A tacy ludzie jak tamten Pan działają tylko na szkodę i nie wiadomo co zamierzają osiągnąć. I po co to wszystko? Chyba nie po to, żeby zarobić miliony, bo w tym przypadku nie o takie kwoty chodziło. Nie chce mi się o tym gadać.
źródło: gazeta.pl
SkÄ…d ja go znam
Brak słów na tego kolesia
A to z beczki, którą otworzył Sprawiedliwy
Swego czasu pan Grajewski odpowiedzialny m.in. za transfery w Widzewie oddał niejakiego Giuliano za darmo do Panoniosu. I nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie zdziwienie prezesa greckiego klubu, który twierdzi, że za pozyskanie Giuliano musiał przelać 80 tys. euro na konto JAG Sportmarketing ...
Swego czasu pan Grajewski odpowiedzialny m.in. za transfery w Widzewie oddał niejakiego Giuliano za darmo do Panoniosu. I nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie zdziwienie prezesa greckiego klubu, który twierdzi, że za pozyskanie Giuliano musiał przelać 80 tys. euro na konto JAG Sportmarketing ...
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
dualsport.zg.pl pisze:DRABIK TESTUJE RAKIETĘ
Sławomir Drabik i jego menedżer Janusz Tobiański umówili się w Lonigo z pewnymi ludźmi z Niemiec, którzy przyszykowali eksperymentalny silnik GM-a i zarzekają się, że tak szybkiego cacka jeszcze nie było. Zajmują się oni wyścigami szosowymi i swoją wiedzę zdobytą na bazie motocykli szosowych próbują przełożyć na ściganie się na żużlu. Dają gwarancję, że dzięki swoim nowinkom silnik będzie lepszy od obecnych. Testerem nowych silników jest Drabik, który jako pierwszy "Atlasowiec" jeździł w tym roku na żużlu.
źródło: http://www.dualsport.zg.pl
Ciekawa jaka to rakieta będzie? Oby nie taka jak kiedyś (w 1997r.) było to w Lublinie w roli głownej Robert Szewczyk i jego rakieta (motocykl)