Grzegorz Knapp
Eeeee nie od Was tylko od Stinga i Wojtka i to Ty siÄ™ Mikasku nie podczepiaj
2 rzecz że podobno od jego braciszka który dużo gadał i szkoda że nie przyszedł bo czekałem
2 sprawa że może żle zrozumiałem i jak było to od Grzesia to tylko i wyłącznie świadczy to o jego intelekcie i kulturze, ja oceniam to co widzę i mam prawo do własnej oceny faktów nie obrażając nikogo. Dla mnie cżłowiek któy za plecami jest taki mocny a nie ma odwagi przyjsc i powiedzieć w twarz może być i Crumpem a będzie dnem kompletnym. To tyle
A jak ktoś nie zrozumiał w moim poście ironii z podziękowaniami to jest mało spostrzegawczy
A jak ktoś nie zrozumiał w moim poście ironii z podziękowaniami to jest mało spostrzegawczy
jataman21 pisze:Manitou jak to przecież pozdrawiał kibiców i nikogo nie wyróżniał![]()
Jestem kibicem czy nie jestem?Jestem- czyli pozdrawiał mnie
![]()
Jako że jest moim pupilem podziękowałem w imieniu wszystkich, co Wam nie pasuje :twisted:
Moze poprostu ludzie nie lubia jak sie ktos bezpodstawnie wypowiada w ich imieniu
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
- tezetomaniak
- Trener
Re: Grzegorz Knapp
mam nadzieję, że Knapp szybko zapomni o tym sezonie i w Rawiczu zacznie się znowu rozkręcać.
Jeszcze nie wszystko stracone. Oby miał lepsze fury niż w Gdańsku 
tezetomaniak pisze:mam nadzieję, że Knapp szybko zapomni o tym sezonie i w Rawiczu zacznie się znowu rozkręcać.Jeszcze nie wszystko stracone. Oby miał lepsze fury niż w Gdańsku
a to w Gdańsku miał złe?
"Życie to jazda"
no to raczej to była jego wina, że miał problemy z silnikami. chyba już nigdy i nigdzie nie dostanie takich funduszy na sprzęt 
"Życie to jazda"
Hans pisze:Grzegorz Knapp w Rawiczu
Tonący brzytwy się chwyta
Miał przyzwoity sezon 2006 w Lublinie, zaowocowało to kontraktem w Gdańsku.
Sezon 2007 stracony.. mało występów.. mało punktów.. mało pieniędzy.. i.. małe zainteresowanie zawodnikiem przez "solidne" kluby.. dlatego Grzegorz spędzi przyszły rok w Rawiczu.
trening czyni mistrza.
- tezetomaniak
- Trener
Boobi pisze:tezetomaniak pisze:mam nadzieję, że Knapp szybko zapomni o tym sezonie i w Rawiczu zacznie się znowu rozkręcać.Jeszcze nie wszystko stracone. Oby miał lepsze fury niż w Gdańsku
a to w Gdańsku miał złe?
jezdżąc w Gdańsku silniki miał TRAGICZNE
Boobi pisze:no to raczej to była jego wina, że miał problemy z silnikami
raczej wina silników.
Chwila, ale kto wybrał mu te silniki? Klubowa księgowa?
Grzesiek to fajny zawodnik. Wysoki wzrost i gigantyczne prblemy z techniką, słabe starty, ale za to niesamowite serce do walki i dobra jazda po szerokiej. Ale żeby byż dobrym żużlowcem zawodowcem, trzeba mieć jeszcze pewien zmysł do sprzętu, próbować z różnych źródeł i jak coś przypasi to wtedy dopiero poważniej się dosprzętawiać.
Pamiętam sytuacje gdy megazakupy przed sezonem okazywały się potem tragedią. Cegielski gdy przeszedł do Wrocka, musiał odstawić 8 nowych silników bo wszystkie było do d.. Dopiero gdy przesiadł się na starsze, zaczął w mairę punktować. Z kolei Bydgoszcz jakoś niedawno zainwestowała przed sezonem, kupując sprzęt dla swych półzawodowców ze źródła Andreasa Jonssona. Potem Buczkowski i reszta musieli się męczyć i szukać na gwałt czegoś jeżdżącego.
Grzesiek to fajny zawodnik. Wysoki wzrost i gigantyczne prblemy z techniką, słabe starty, ale za to niesamowite serce do walki i dobra jazda po szerokiej. Ale żeby byż dobrym żużlowcem zawodowcem, trzeba mieć jeszcze pewien zmysł do sprzętu, próbować z różnych źródeł i jak coś przypasi to wtedy dopiero poważniej się dosprzętawiać.
Pamiętam sytuacje gdy megazakupy przed sezonem okazywały się potem tragedią. Cegielski gdy przeszedł do Wrocka, musiał odstawić 8 nowych silników bo wszystkie było do d.. Dopiero gdy przesiadł się na starsze, zaczął w mairę punktować. Z kolei Bydgoszcz jakoś niedawno zainwestowała przed sezonem, kupując sprzęt dla swych półzawodowców ze źródła Andreasa Jonssona. Potem Buczkowski i reszta musieli się męczyć i szukać na gwałt czegoś jeżdżącego.