Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Rafał Klimek

#1476 Postautor: Cooper » 15 października 2007, o 12:50

Calkiem niezle Ci poszlo 8) :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1477 Postautor: Regdal » 15 października 2007, o 22:42

DonKamizi pisze:Kilkanaście hehe.Chciałem się zapytać czy koperta została zwrócona bo jak nam wiadomo Rafał nie pojechał w żadnym z finałów.

A ja się chciałem zapytać czy masz jakiś udział w tej kopercie,jeśli tak po pochwal się jaki.Masz ku temu niepowtarzalną okazję.

Gelo pisze:jataman uderzył w osiagniecia ligowe Kacpra - bo te rzeczywiscie nie sa oszałamiajace.

Dokładnie ,w odróżnieniu od Klimka Kacper nie osiągnął w tym sporcie nic.Czy zaprzeczysz ?

Gelo pisze:Po trzech miesiacach nie dawał Rafałowi żadnych szans na treningach.

Bzdura totalna,Klimek wiele razy na motocyklu kompletnie nie przygotowanym do ścigania wiele razy pokazał plecy starszemu o kilka lat i silniejszemu fizycznie koledze.Ponadto dziwi mnie to, że ty Grzegorzu do dzisiaj podniecasz się tamtymi wydarzeniami,daj spokój.

Gelo pisze:Dodatkowo - z każdym okrążeniem nawet niezbyt wyrafinowane oko mogło u niego dostrzec postęp.

Prawda jest taka,że oprócz nazwiska Kępa,niewiele było powodów do robienia jakiegokolwiek wrażenia.Klasyczny przerost formy nad treścią.Wielu obserwatorów twierdziło jednoznacznie,że z tego chłopaka na siłę i w krótkim czasie chciano zrobić żużlowca,w efekcie zrobiono jemu krzywdę.Brak umiejetności,nieprzygotowanie do ścigania,potem upadek i poważna kontuzja.Skończyło się na niespełnionych nadziejach.

Gelo pisze:Z Rafałem już w ubiegłym roku pisałem, że chlopak stanął w rozwoju. Ten sezon pokazał, że zaczął się cofać.

I tu się z tobą zgadzam,rzeczywiście ten sezon dla Klimka nie jest udany,tegoroczne wyniki nie napawają zbytnio optymizmem na przyszłość.Jest problem,problem,który składa się z wielu sektorów...i na razie tyle.

moko pisze:Konkrety są widoczne na pierwszych lepszych zawodach w jego wykonaniu. Oczywiście pod warunkiem, że menago i papa zrobią wszystko aby w nich pojechał.

Nie bij przysłowiowej piany,tylko podaj jakieś konkrety,co zarzucasz papie, a co menadżerowi.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1478 Postautor: Cooper » 15 października 2007, o 22:49

Przy okazji wygrywania tego czy innego na treningach, zapytajcie sie kiedys co o tym sadzi Janusz Stachyra 8) Ja kiedys zapytalem :D

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1479 Postautor: InDorka » 15 października 2007, o 23:25

Cooper pisze: Ja kiedys zapytalem :D

I co usłyszałeś? Pytam,bo niektorzy nie maja tak bliskiego kontaktu i mozliwości zadawania pytan trenerowi.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1480 Postautor: Regdal » 15 października 2007, o 23:35

Jestem zobowiązany złożyć serdeczne podziękowania dla członków lubelskiego Fan Klubu za przekazanie Rafałowi Klimkowi kwoty 100 zł za pośrednictwem Wojteko na poczet wyjazdu na zawody finałowe o brązowy kask.Niestety wszyscy wiemy,ze Rafał nie wziął udziału w tych zawodach,niemniej jednak zapewniam wszystkich którzy dołożyli od siebie do tej kwoty jakąś sumę,że kwota ta została w całości przekazana zawodnikowi i spożytkowana na udział w meczu na Łotwie z Lokomotiv Dougavpils.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1481 Postautor: Łoptymista » 15 października 2007, o 23:36

Indorka wystarczy podejsc przed/po treningu. Nie gryzie.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#1482 Postautor: InDorka » 15 października 2007, o 23:38

Szkoda,ze sie nie dowiem od Was,bo sezon sie skonczyl,czyli musztarda po obiedzie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

jataman22

#1483 Postautor: jataman22 » 16 października 2007, o 02:39

A ja się chciałem zapytać czy masz jakiś udział w tej kopercie,jeśli tak po pochwal się jaki.Masz ku temu niepowtarzalną okazję.

Ogarnij sie człowieku, kasa została dana na finał, nie pojechał, bez żadnego pytania powinniście ja oddać, to chyba prosta i ludzka sprawa i nie trzeba tego tłumaczyć.

Dokładnie ,w odróżnieniu od Klimka Kacper nie osiągnął w tym sporcie nic.Czy zaprzeczysz ?

ahahahahahaha co osiągnął Klimek w zużlu, oprócz wielkiej napinki?? Awans do finału BK?? SR ?? Człowieku to żadne wielkie sukcesy, jeszcze nigdy nie pokonał żadnego klasowego jeźdzca. Klimek o to chodzi, że NIC nie osiągnął, a zachodu w koło niego jest tyle, jakby conajmniej zapowiadał się na bardzo dobrego żużlowca, a wg. mnie zostanie max takim Tomkiem Piszczem. Czyli wyjadaczem 2-go ligowym, bądz średniakiem 1-wszo ligowym.

Bzdura totalna,Klimek wiele razy na motocyklu kompletnie nie przygotowanym do ścigania wiele razy pokazał plecy starszemu o kilka lat i silniejszemu fizycznie koledze.Ponadto dziwi mnie to, że ty Grzegorzu do dzisiaj podniecasz się tamtymi wydarzeniami,daj spokój.

Może moje argumenty były nie trafione, ale do Ciebie chyba nie dociera że Rafał nawet nie ma 1% takiego talentu, jaki miał Kacper. Szkoda, że Ty tego nie rozumiesz, ale to było widać gołym okiem.

Jestem zobowiązany złożyć serdeczne podziękowania dla członków lubelskiego Fan Klubu za przekazanie Rafałowi Klimkowi kwoty 100 zł za pośrednictwem Wojteko na poczet wyjazdu na zawody finałowe o brązowy kask.Niestety wszyscy wiemy,ze Rafał nie wziął udziału w tych zawodach,niemniej jednak zapewniam wszystkich którzy dołożyli od siebie do tej kwoty jakąś sumę,że kwota ta została w całości przekazana zawodnikowi i spożytkowana na udział w meczu na Łotwie z Lokomotiv Dougavpils.

Aż żal... i jak tam na Łotwie kasa się przydała ?? Wynik całkiem niezły, ale ostatnie 2 mecze właśnie podkreśliły postępy Rafała w tym roku. Jakbyś miał chociaż trochę honoru to nawet byś nie pisał takich słów... na mecz z Lokomotiv Daugavpils zostaly... ja pier...

janek
Kadrowicz

#1484 Postautor: janek » 16 października 2007, o 07:46

Klimek wg mnie, nie cofa się, tylko stoi w miejscu, za sprawą zużycia się silnika/ów na których jeździ,
bo niby skąd ma wziąć kasę na konkretny remont? Jak nie ma płacone za zdobyte punkty?
Rafał nie startuje w innych ligach,aby mieć kasę do zainwestowania w sprzęt.
Niestety jeśli otoczenie Rafała, nie znajdzie konkretnego sponsora, to chyba będzie koniec przygody z żużlem.
Sprawa jest jasna, wszystko rozbija się o pieniądze. Myślicie że Jeleń czy Piszcz skąd mają pieniądze na inwestycje w sprzęt?

zenek

#1485 Postautor: zenek » 16 października 2007, o 08:01

Ku**a janek, od czego do ch**a jest (był?) Rafała Manager???? Na ogoł manager jakiegos zawodnika zalatwia mu kontrakty z klubem i sponsorami, a jak widać w przypadku Rafała, Pan Jacek nie wykazywał zbytniego zaangażowania (coś lub ktoś mu nie zezwalał??) . . .

janek
Kadrowicz

#1486 Postautor: janek » 16 października 2007, o 08:26

Rozgrzebałeś mrowisko. Może Regdal stara się, a nic mu nie wychodzi :), a może rzeczywiście jest strasznie ciężko
w woj.Lubelskim pozyskać konkretnego sponsora. Ale pewne jest jedno, manager powinien potrafić przyciągać sponsora
i to jest podstawowe jego zadanie. Jeśli tego nie potrafi, nie jest odpowiednią osobą na tym stanowisku.
Ja Dałbym szansę innym, zdolnym, wykształconym w tym kierunku.
Na pewno znajdzie się odpowiednia osoba, w naszym Uniwersyteckim mieście, :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1487 Postautor: Gelo » 16 października 2007, o 08:34

Gelo pisze:Po trzech miesiacach nie dawał Rafałowi żadnych szans na treningach.

Bzdura totalna,Klimek wiele razy na motocyklu kompletnie nie przygotowanym do ścigania wiele razy pokazał plecy starszemu o kilka lat i silniejszemu fizycznie koledze.

Może bywalismy na róznych stadionach. Kiedy Kacper był "w szkólce" - z czystej sympatii byłem na kazdym treningu. I widzialem to co widzialem - nic na to nie poradzę. Kilkakrotnie obaj jechali ze sobą po trzy serie i na 6 startów było 5:1 dla Kacpra. Moze to bzdura, ale z faktami raczej sie nie dyskutuje.
Ponadto dziwi mnie to, że ty Grzegorzu do dzisiaj podniecasz się tamtymi wydarzeniami,daj spokój.

Niech Cie to nie dziwi - po prostu lubiłem Kacpra, bo to bardzo utalentowany i miły chłopak. I nie specjalnie siętym podniecam. Po prostu mi żal, że nie jezdzi, bo gdyby nie pech, lałby dzisiaj nie tylko Twojego pupila (bo to juz za pol rok zrobi Polak z Michalukiem) ale i seniorów.
Prawda jest taka,że oprócz nazwiska Kępa,niewiele było powodów do robienia jakiegokolwiek wrażenia.Klasyczny przerost formy nad treścią.

Zazdrość aż bije z monitora.
Co do wypowiedzi Coopera - Jasio jest akurat tym "proklimkowym fachowcem" na ktorych powołuje się Regdal. Ale czy to kogoś może dziwić? Nie dość, że za czasów swojej jazdy reagował na samo nazwisko Kępa jak płachta na byka, to jeszcze Kacper zaczął robić takie postepy, ze stawał się realnym zagrożeniem dla ówczesnego juniora Dawida. Trudno wiec o obiektywizm.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1488 Postautor: Cooper » 17 października 2007, o 13:59

InDorka pisze:
Cooper pisze: Ja kiedys zapytalem :D

I co usłyszałeś? Pytam,bo niektorzy nie maja tak bliskiego kontaktu i mozliwości zadawania pytan trenerowi.

Trenejro spoko gosc i naprawde mozna z nim pogadac, nawet jak ktos obcy 8) Trzeba tylko uwazac na specyficzne poczucie humoru.
Nie bede sie rozpisywal (juz kiedys o tym pisalem) generalnie powiedzial, zeby nie pierdolic glupot na internecie, bo jak to czyta to go... (to sie nie nadaje do zacytowania 8) ).
A bardziej serio-trening jest po to by sprawdzac rozne ustawienia itd. Zawodnicy nie sa "tak samo" przygotowani.

Ge(L)o
Trener

#1489 Postautor: Ge(L)o » 17 października 2007, o 14:10

Cooper pisze: generalnie powiedzial, zeby nie pierdolic glupot na internecie, bo jak to czyta to go... (to sie nie nadaje do zacytowania 8) )

Niech on nie pierdoli czasem głupot w wywiadach i będzie spoko.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1490 Postautor: mikas » 17 października 2007, o 14:16

Niech się właśnie nie zmienia, uwielbiam jego wywiady. No ale nie wszyscy potrafią w odpowiednich momentach traktowac je z przymrużeniem oka, ale to te osoby mają ze sobą problem a nie trener Stachyra.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Ge(L)o
Trener

#1491 Postautor: Ge(L)o » 17 października 2007, o 14:23

To niech trener traktuje z przymrużeniem oka to co piszą w internecie :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1492 Postautor: Cooper » 17 października 2007, o 14:26

Przeslanie bylo tylko odnosnosnie pierdolenia glupot nt. treningow.

A wypowiedzi trenera-bezcenne.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1493 Postautor: ravajas » 17 października 2007, o 17:19

jataman22 pisze:Może moje argumenty były nie trafione, ale do Ciebie chyba nie dociera że Rafał nawet nie ma 1% takiego talentu, jaki miał Kacper. Szkoda, że Ty tego nie rozumiesz, ale to było widać gołym okiem...

Paweł, Paweł... w pierwszej części swojej odpowiedzi przyznałeś, że Twoje argumenty może nie były trafione, a e drugiej części brniesz znów w coś czego NIKT nie jest w stanie udowodnić, mianowicie: "Rafał nawet nie ma 1% takiego talentu, jaki miał Kacper". No skąd to wiadomo? Jak to obiektywnie zmierzyć? Czy mogę Ciebie zapytać jakie są Twoje kryteria przyjęcia takiego osądu?

Do Regdala: znów wdajesz się w niepotrzebne polemiki. Po co?
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1494 Postautor: Cooper » 17 października 2007, o 17:23

ravajas pisze:
jataman22 pisze:No skąd to wiadomo? Jak to obiektywnie zmierzyć? Czy mogę Ciebie zapytać jakie są Twoje kryteria przyjęcia takiego osądu?

Przeciez to oczywista oczywistosc :lol: :D 8)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1495 Postautor: ravajas » 17 października 2007, o 17:26

Cooper pisze:
ravajas pisze:
jataman22 pisze:No skąd to wiadomo? Jak to obiektywnie zmierzyć? Czy mogę Ciebie zapytać jakie są Twoje kryteria przyjęcia takiego osądu?

Przeciez to oczywista oczywistosc :lol: :D 8)

cicho ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1496 Postautor: Regdal » 17 października 2007, o 20:11

ravajas pisze:Do Regdala: znów wdajesz się w niepotrzebne polemiki. Po co?

Z szowinistyczną,bezmózgową szarańczą internetową nie mam zamiaru dyskutować,przedstawiłem tylko w kilku zdaniach swoje myśli w temacie,a że "szarańcza" ma inne,no cóż ich prawo.To co niektórzy tutaj wypisują śmieszy mnie chwilami do łez,ale może to i dobrze,bo jest wesoło.

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1497 Postautor: ravajas » 18 października 2007, o 08:45

Regdal pisze:
Z szowinistyczną,bezmózgową szarańczą internetową nie mam zamiaru dyskutować,przedstawiłem tylko w kilku zdaniach swoje myśli w temacie,a że "szarańcza" ma inne,no cóż ich prawo.To co niektórzy tutaj wypisują śmieszy mnie chwilami do łez,ale może to i dobrze,bo jest wesoło.

i właśnie zupełnie niepotrzebnie. Gwoli wyjaśnienia: ja nic do Ciebie nie mam, daleki jestem od pouczania (chociaż, kto wie.. :( ), ale uważam, że W ŻADEN SPOSÓB nie jesteś w stanie zmienić myślenia forumowiczów i kibiców o Rafale. Rafał wyjeżdżając na tor, "mówi" do nas swoim dorobkiem punktowym, a nawet rozpaczliwie "KRZYCZY", bo cyferki przy jego nazwisku w programie bliższe są widokowi otwartych w geście rozpaczy ust. Drogi Regdalu, nie wiem czy ktokolwiek powinien mieć Ci coś do zarzucenia, zwłaszcza ktoś, kto nigdy nie zajmował się byciem menedżerem; ja sam wierzę, że wszystko co robiłeś, robiłeś w dobrej wierze, że się starałeś, ale tutaj - zauważ - mowa jest o faktach. A z faktami się nie dyskutuje. I - naprawdę nie Twoja to wina - nikogo tu nie interesują przyczyny takiej postawy prowadzonego przez Ciebie zawodnika.

Pozdrawiam Cię
pozdrawia:
Rafał Borowski

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1498 Postautor: Sledzio » 14 listopada 2007, o 21:07

A co dalej z klimkiem ??? bo coś cisza.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1499 Postautor: mikas » 14 listopada 2007, o 21:49

No to teraz w stylu tych wszystkich forumowych napinaczy ;)
Trzeba było przyjść w piątek na walne forumowy napinaczu to byś się co nieco dowiedział ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek