Zgadza sie Gawrzyk, smierdzi ta sprawa, tym bardziej nie chcialbym aby jutro poblazano tym ktorzy graja nieuczciwie.Gawrzyk pisze:no to sprawa jasna. posadzilbym Nermarka i Lotyszy razem z Lechem K.
Baraże o I lige
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Baraże o I lige
Gawrzyk pisze:no to sprawa jasna. posadzilbym Nermarka i Lotyszy razem z Lechem K.
Do boju,do boju,do boju CBA.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Sami Łotysze (zawodnicy, kibice) zasluzyli w dwumeczu na awans, z Nermarkiem sprawa smierdzi ale watpie aby udało sie cokolwiek udowodnic, ale skoro taka sprawa z Nermarkiem wydaje sie podejrzana, tym bardziej zgadzam sie z Januszem Stachyra, ze w sprawie Ostrowa gdzie juz nie tylko sprawa jest smierdzaca ale sa wyrazne zarzuty nie powinno byc pobłażania:
Jeżeli takie coś miało miejsce to dla przykładu powinni ich wyrzucić. Na pewno coś tam się działo skoro są osoby zatrzymane, ale ja tam się tym nie interesuje.
- Łoptymista
- Trener
Snys pisze:Nermark już zdrowy
sk....n
Ostergaard caly sezon byl nie do sciagniecia. Johnston byl nieuchwytny ale tylko do momentu, kiedy zainteresowal sie nim Apator. Nieminen po wielu zapytaniach wreszcie pojechal w naszych barwach. Mialem wrazenie, ze mamy jakis negatywny PiaR wsrod zagranicznych jezdzcow, moze info o niewyplacalnosci.
Ale gdyby to byla prawdziwa przyczyna, to Nermark wiedzac o problemach finansowych nie podpisywalby kontraktu. Ale podpisal! I co??? Nagle kontuzja z niczego, tak ciezka, ze uniemozliwiajaca udzial w meczu. I "cudowne ozdrowienie" juz dzien pozniej. Nikt normalny w to nie uwierzy. Ale bilingow telefonow z Lotwy do Nermarka nikt nie sprawdzi. Mozemy sie wku...ac, ale o dowody bedzie trudno.
Ale gdyby to byla prawdziwa przyczyna, to Nermark wiedzac o problemach finansowych nie podpisywalby kontraktu. Ale podpisal! I co??? Nagle kontuzja z niczego, tak ciezka, ze uniemozliwiajaca udzial w meczu. I "cudowne ozdrowienie" juz dzien pozniej. Nikt normalny w to nie uwierzy. Ale bilingow telefonow z Lotwy do Nermarka nikt nie sprawdzi. Mozemy sie wku...ac, ale o dowody bedzie trudno.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ciekawe...gosc podpisuje z nami kontrakt, w ostatniej chwili telefonuje ze jednak nie wystapi w najwazniejszym dla nas meczu w sezonie ze wzgledu na odnowiona kontuzje pachwiny, a dzien pozniej startuje zdobywajac 9 punktow 
Ostatnio zmieniony 15 października 2007, o 23:39 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
Nermark pokonał z "kontuzją" Harrisa, Louisa i Lindgrena. hehe
szmaciarz...

edit: to nie jest ciekawe, tu jest wszystko jasne. przynajmniej w kwestii tego ze zadnej kontuzji nie było
szmaciarz...
edit: to nie jest ciekawe, tu jest wszystko jasne. przynajmniej w kwestii tego ze zadnej kontuzji nie było
http://foto.inbox.lv/vadjusik/Poezdka-v ... G-0189.jpg
Mają Bentley'e mają S-klasy ale takiego czegoś nie mają
Mają Bentley'e mają S-klasy ale takiego czegoś nie mają
-
jataman22
Ten Nermark to niezły skór**syn, coś musiało na niego wpłynąc, bo mógł odmówić od razu i pewnie na jego miejsce ktoś by pojechał.
Patrząc tak na wyniki... gdyby był Kenneth za Kusa i ten Nermark... Eh...
Patrząc tak na wyniki... gdyby był Kenneth za Kusa i ten Nermark... Eh...
Trzeba było siedzieć cicho z tym ze szwed podpisał. Jest nauczka na przyszłość...
Mimo, że nie mam nic do Daugavpils, cos moze być na rzeczy. Ich kibice po meczu na Łotwie opowiadali o róznych "patentach" jakie dzieją się w ich żużlu. Co gorsze odniosłem wrażenie, że wałki są dla nich czymś normalnym. Padło coś takiego, że chcą bardzo jezdzic w lidze polskiej, bo w rosyjskiej Mega Lada i Lukoil nie dopuszczają innych druzyn - jak przyjezdzał do Dauga Lukoil otrzymywali ponoc telefony z Lady - "jak wygracie z nimi to kaska poleci". Tydzien pozniej przyjezdzala Lada i były identyczne telefony, tym razem z Lukoilu. Do tego jeszcze wysłali ponoc sprzęt dla Krosna w meczu z Rawiczem (ostatnia kolejka). Według mnie kontuzja Nermarka tez była inspirowana z zewnatrz.
Dajcie już spokój z aferą. Trzeba było zapierd... na Łotwie a nie pojechać jak skończone pierdoły. Dla mnie zadziwiająca jest postawa niektórych naszych zawodników. Może im lepiej się przyjrzeć.
Tak sobie czytam wypowiedzi pomeczowe - i jest mi przykro jak mozna być tak bezczelnym jak Daniel. Jak go nie interesuje jazda w II lidze to trzeba było zrobić wszystko w Daugavpils, żeby w tej lidze nie jezdzić. Spartolił, a teraz chce uciekać jak szczur z tonącego okrętu. Trzeba ponieść konsekwencję swoich słabości szanowny Danielu. Lublin liczył na Ciebie i zawiodłeś. Gdybyś zachował się po męsku, zostałbyś w Lublinie i pomogl po roku wrócić zespołowi, ktory spuściles do II ligi.
Gelo pisze:Gdybyś zachował się po męsku, zostałbyś w Lublinie i pomogl po roku wrócić zespołowi, ktory spuściles do II ligi.
Nie rozsmieszaj mnie wiecej. Prosze.
A dlaczego? Jeżeli mogę kogos wprawić w dobry humor to czemu nie?
- tezetomaniak
- Trener
Gelo. Gdyby nie postawa Daniela to nie było by zadnych spotkań o utrzymanie z Lokomotivem. dostawalibyśmy w dupsko od Gniezna na własnym torze i nawet napinka trenera wszech czasów Janusza Stachyry by nie pomogła.
co do jego wywiadu to w 100 % go popieram. Daniel po bardzo dobrych występach w I lidze i 4 miejscu w finale IMP gdzie pokazał plecy Gollobowi i Holcie miałby jechać w II lidze i ścigać się np: z Zywertowskim ??
pomyśl troche.
co do jego wywiadu to w 100 % go popieram. Daniel po bardzo dobrych występach w I lidze i 4 miejscu w finale IMP gdzie pokazał plecy Gollobowi i Holcie miałby jechać w II lidze i ścigać się np: z Zywertowskim ??
Ostatnio zmieniony 16 października 2007, o 10:44 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:Gelo. Gdyby nie postawa Daniela to nie było by zadnych spotkań o utrzymanie z Lokomotivem. dostawalibyśmy w dupsko od Gniezna na własnym torze i nawet napinka trenera wszech czasów Janusza Stachyry by nie pomogła.
na bardzo Cię proszę - jaka postawa Daniela z Gnieznem? A z kim miał przegrać? Co do jego startów w II lidze - tak - IMP to fuks, a Daugavpils to rozczarowanie. Nie znam przyczyny słabej postawy Daniela, mogę się tylko domyślać. I własnie dlatego powinien zostać z klubem, żeby zmazać hańbę. I bez przesady - jak pokazał Lokomotiv w II lidze teżjest sie z kim pościgać i są zawodnicy którzy są w stanie wygrywać z Danielem. Rok jakoś powinien sie przemeczyc.
Ostatnio zmieniony 16 października 2007, o 10:48 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
nie z kim miał przegrać tylko mowie o tym że jakby go zabrakło już dawno byśmy byli w II lidze.
Wiec teraz chrzanienie ze powinien zachowac sie po męsku i pojsc do II ligi jest nie na miejscu.
Czy Daniel miał płacone pieniadze za punktowke odrazu po meczu ?
Tylko w takiej sytuacji można od niego czegos wymagać.
Wiec teraz chrzanienie ze powinien zachowac sie po męsku i pojsc do II ligi jest nie na miejscu.
Czy Daniel miał płacone pieniadze za punktowke odrazu po meczu ?
Tylko w takiej sytuacji można od niego czegos wymagać.
tezetomaniak pisze:nie z kim miał przegrać tylko mowie o tym że jakby go zabrakło już dawno byśmy byli w II lidze.
Ale po kiego takie gdybanie? Był, pojechał wygrał z ogórkami tak jak powinien.
Bo?
Bo w tym sezonie jest to najlepszy nasz zawodnik.
- tezetomaniak
- Trener
kwestia wypłacalności klubu jest bardzo ważna. Jeśli klub płacił Danielowi wszystko i w terminie to wtedy można z nim rozmawiać. W innym przypadku nikt nie ma moralnego prawa kazać mu zostać albo twierdzić ze "opuszcza tonący okręt". W tej sytuacji to można go jedynie prosić
-
jataman22
Bo w tym sezonie jest to najlepszy nasz zawodnik.
Mam rozumieć, że Darek jest gorszy?
piv pisze:Bo w tym sezonie jest to najlepszy nasz zawodnik.
Aczkolwiek niekoniecznie
Fragment oświadczenia Walaska:
"Pragnę podkreślić jeszcze jedną rzecz. Wracając 2 lata temu do Zielonej Góry miałem za zadanie wraz z zespołem wprowadzić klub do ekstraligi, a w tym sezonie ją obronić. Brakuje naprawdę niewiele, abym mógł spokojnie powiedzieć - Prezesie melduję wykonanie zadania. W niedzielę dam z siebie wszystko, aby wypełnić 100% dwuletniego planu."
Przed sezonem otwarcie mówiło się, ze jedziemy o utrzymanie. Niestety Nasi zawodnicy nie mogą zarówno Prezesowi, jak i Nam, kibicom powiedzieć, ze wykonali zadanie. Oczywiście nie da się ukryć, ze Dawid i Daniel poczynili postępy i mało kto spodziewał się takiego sezonu w ich wykonaniu (szczególnie Daniela). Mozna teraz "gdybać", ze gdybyśmy mieli jeszcze jednego "średniaka" to kilka meczów było do wygrania itd.. Tak się jednak nie stało i bardzo bym chciał, by zawodnicy powiedzieli (i oby na słowach się nie skończyło, jak w przypadku Nermarka i innych "zagraniczniaków"): "Spadliśmy. Każdy z Nas po części ponosi za to winę, dlatego zostajemy w MOTORze i za rok wracamy do I ligi! "
"Pragnę podkreślić jeszcze jedną rzecz. Wracając 2 lata temu do Zielonej Góry miałem za zadanie wraz z zespołem wprowadzić klub do ekstraligi, a w tym sezonie ją obronić. Brakuje naprawdę niewiele, abym mógł spokojnie powiedzieć - Prezesie melduję wykonanie zadania. W niedzielę dam z siebie wszystko, aby wypełnić 100% dwuletniego planu."
Przed sezonem otwarcie mówiło się, ze jedziemy o utrzymanie. Niestety Nasi zawodnicy nie mogą zarówno Prezesowi, jak i Nam, kibicom powiedzieć, ze wykonali zadanie. Oczywiście nie da się ukryć, ze Dawid i Daniel poczynili postępy i mało kto spodziewał się takiego sezonu w ich wykonaniu (szczególnie Daniela). Mozna teraz "gdybać", ze gdybyśmy mieli jeszcze jednego "średniaka" to kilka meczów było do wygrania itd.. Tak się jednak nie stało i bardzo bym chciał, by zawodnicy powiedzieli (i oby na słowach się nie skończyło, jak w przypadku Nermarka i innych "zagraniczniaków"): "Spadliśmy. Każdy z Nas po części ponosi za to winę, dlatego zostajemy w MOTORze i za rok wracamy do I ligi! "