Baraże o I lige
Re: Baraże o I lige
A po co? I tak dziś przyjdą tylko sami zboczeńcy-masochiści 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
tezetomaniak pisze: Trumna został wykopany z drużyny, ma kare $ podobno , spierdzielił nam sezon, jest głupim frajerem.
mozesz uściślić swoje domniemania na podstawie faktów? jakies zrodło wymienionej przez Ciebie informacji? Kto nałożył w/w na Sebastiana i kiedy ??
A co on może uściślić,podobno.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
tezetomaniak pisze:Ty chyba nie rozumiesz o co chodzi. Ile punktów zrobiłby truminski ? 7 ?
W ostatnich dwóch meczach na naszym torze zdobył 11+2 z Grudziądzem i 10+2 z Gorzowem już ekstraligowcem, tyle punktów w jego wykonaniu spokojnie by wystarczyło.
Honor w żużlu
Gawrzyk pisze:ja jestem przekonany ze bedziemy w pierwszej lidze. Dziś może nawet nie wygramy, ale zdegraduja KMO. A potem znow akcje typu walne, brak kasy, kłopoty z licencja itp. Więc nie wiem czy to utrzymanie wyjdzie nam na dobre. Ja jestem zdania że jak nie będzie budżetu na 1,5-2 mln złotych to szkoda zawracać gitare. I nowej władzy klubowej i kibicom.
Chyba, że ściągniecie znowu Kasińskiego. Wtedy będzie git.
Gawrzyk pisze:i odpowiedziec cytujac......
Ty Gawrzyk...........
pzdr
moko pisze:Chyba, że ściągniecie znowu Kasińskiego. Wtedy będzie git.
chyba ze z pierdla go Ziobo pusci
Ostatnio zmieniony 14 października 2007, o 10:29 przez wojteko, łącznie zmieniany 2 razy.
Założeniem tego sezonu (zarządu,sponsorów itd) jest utrzymanie się w lidze, jeżeli cel będzie zrealizowany, mają się pojawić zgodnie z deklaracjami nowi sponsorzy. Czyż nie tak?
Jeżeli nowa ekipa, nowi sponsorzy wolą wystartować z "czystym kontem" z Nowym klubem,
z poziomu drugiej ligii to także chyba nie będzie problemu.
Wszystko zależy kto ma jakie założenia.
Wg mnie zainteresowani sponsorzy powinni zrobić kalkulację co im się bardziej opłaca,
ciągnąć stary wózek w 1 lidze, czy jechać nowym silnym wózkiem, zakładając jeden sezon w II lidze.
Jeżeli nowa ekipa, nowi sponsorzy wolą wystartować z "czystym kontem" z Nowym klubem,
z poziomu drugiej ligii to także chyba nie będzie problemu.
Wszystko zależy kto ma jakie założenia.
Wg mnie zainteresowani sponsorzy powinni zrobić kalkulację co im się bardziej opłaca,
ciągnąć stary wózek w 1 lidze, czy jechać nowym silnym wózkiem, zakładając jeden sezon w II lidze.
Gawrzyk pisze:Można by zacytować do tego postu Mikasa wpis Wojtkamozesz uściślić swoje domniemania na podstawie faktów? jakies zrodło wymienionej przez Ciebie informacji?
i odpowiedziec cytujac RegdalaA co on może uściślić,podobno.
[quote]
Napisałem podobno, bo usłyszałem to od osoby, która ma dobre kontakty z Sebastianem a nie np. od samego Sebastiana czy kogoś z klubu. Jak będzie chciała to sama ta osoba tu napisze to jeszcze raz co mi wtedy powiedziała. Możesz zawsze Gawrzyku teraz zaprzeczyć żeby rozwiać wszystkie wątpliwości.
mikas pisze: Możesz zawsze Gawrzyku teraz zaprzeczyć żeby rozwiać wszystkie wątpliwości.
ja poczekam az Gawrzyk zaprzeczy....................... wtedy moze cos napisze
Gawrzyk pisze:janek pisze:Założeniem tego sezonu (zarządu,sponsorów itd) jest utrzymanie się w lidze, jeżeli cel będzie zrealizowany, mają się pojawić zgodnie z deklaracjami nowi sponsorzy. Czyż nie tak?
nie. skąd taki wniosek?
A co było uzgadniane na Walnym?? odnośnie dalszego bytu TŻ?
W jakim celu jechalibyśmy play-off??
Ładnym słoneczkiem żegnamy żużel w Lublinie.
Jak zwał tak zwał. Chyba każdy z nas chce pozostania żużla w Lublinie.
Dziwne tylko że lubelskie firmy oraz UM, nie spojrzą na Marmę , która dała prawidłowy przykład sponsoringu.
Samo miasto dzięki temu także Bardzo Wiele zyskało.
A u Nas co ??? stoimy w miejscu, może jak powstanie lotnisko,nowy stadion,Centrum na Felinie i IKEA coś się zmieni. Przeczekamy zobaczymy.
A co do meczu, Do tych co umieją gwizdać, Przywitajmy Śwista w odpowiedni sposób.
Dziwne tylko że lubelskie firmy oraz UM, nie spojrzą na Marmę , która dała prawidłowy przykład sponsoringu.
Samo miasto dzięki temu także Bardzo Wiele zyskało.
A u Nas co ??? stoimy w miejscu, może jak powstanie lotnisko,nowy stadion,Centrum na Felinie i IKEA coś się zmieni. Przeczekamy zobaczymy.
A co do meczu, Do tych co umieją gwizdać, Przywitajmy Śwista w odpowiedni sposób.
A wracajac do meczu,dziś juniorzy będą szczególnie ważnym ogniwem,
bedą musieli pojechać takze w biegach seniorskich.
I to prawdopodobnie bedzie decydującym czynnikem naszej "porazki"
czyli niskiego zwyciestwa,choc bardzo bym chciał aby którys
z juniorów miał dzisiaj "dzień konia"!jak chocby ostatnio Vaculik w Krosnie.
Mój typ na dziś: 54:36
bedą musieli pojechać takze w biegach seniorskich.
I to prawdopodobnie bedzie decydującym czynnikem naszej "porazki"
czyli niskiego zwyciestwa,choc bardzo bym chciał aby którys
z juniorów miał dzisiaj "dzień konia"!jak chocby ostatnio Vaculik w Krosnie.
Mój typ na dziś: 54:36
Kus był parę dni orłem z angielskiego. Niech dziś będzie żużlowym orłem i trzaśnie 15. Jeleń 18, Dawid 11, Piszcz 14, Klimek 8, Michaluk 1. I mamy ich 
janek pisze:A co do meczu, Do tych co umieją gwizdać, Przywitajmy Śwista w odpowiedni sposób.
Nie umiem gwizdać ani świstać........czy mozna bziuczeć ?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
-
Speedway Fan
- Senior
Zainwestuj w gwizdek 
wojteko pisze:mikas pisze: Możesz zawsze Gawrzyku teraz zaprzeczyć żeby rozwiać wszystkie wątpliwości.
ja poczekam az Gawrzyk zaprzeczy....................... wtedy moze cos napisze
To jak Gawrzyku zaprzeczasz, bo nie lubie żyć w niepewności
No ja też aż takich szczegółów nie znam, dlatego było to podobno. No ale może kiedyś się dowiemy 
Gawrzyk pisze: A tylko oni dla mnie mogliby się kryć pod tym tajemniczym zwrotem "klub".
przeciez ja nie z CBS'iu jestem aby walic nazwiskami.......... to byl Gawrzyku zmyslny fortel z Twojej strony