Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

Re: Baraże o I lige

#526 Postautor: Regdal » 13 października 2007, o 11:31

Dobromir pisze:Z tego co pamiętam to Darek Śledź oddał swoje szafy do dyspozycji więc może Rafał by na nich potrenował (lub ewentualnie pożyczył gaźnik)

Oczywiście Darek wyraził wolę udzielenia pomocy,jednak jego silniki już są "rozebrane" na warsztacie u mechanika,natomiast gaźnik Rafałowi już po raz en-ty pożyczy na mecz z Łotyszami Stachyra.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#527 Postautor: mikas » 13 października 2007, o 11:42

FREDek pisze:Wrócę na chwilkę do czasów teraźniejszych. Uważam, ze decydujące będzie kilka pierwszych wyścigów. Szczególnie juniorski i tu mam nadzieję, ze Kus i Klimek wykorzystają atut własnego toru i dowiozą do mety 5 punktów. Trzeba jechać na 110%! Zawodnicy będą musieli zmobilizować się na torze, a My na trybunach! Liczę i wierzę, ze zarówno jedni [ zawodnicy], jak i drudzy [kibice] dadzą z siebie i gardeł wszystko!

Zaczynasz mnie już wkurwiać. To może przyjdz w końcu na sektor i dopinguj razem z innymi, bo jakos w tym sezonie ani razu Cie na sektorze nie widziałem. A gdy raz szedłeś koroną stadionu i Cie zaprosiłem do wspolnego dopingu to sie wymigałeś i polazłeś na sektor bliższy drugiego łuku. Ale za to dyrygować na forum wszystkimi już kolejny raz to jesteś pierwszy.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#528 Postautor: FREDek » 13 października 2007, o 13:16

Pieprzysz takie głupoty, ze az miło! Zapomniałeś, jak ludzie pisali na forum, ze z koleżka pociągnąłem doping?! Nie mam czasu teraz tego szukać, ale mam nadzieję, ze pamiętasz to. Ośmieszasz się twierdząc, ze nie widziałeś mnie w tym sezonie na sektorze... To może zaczniesz patrzeć?! Otwórz oczy gościu!
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#529 Postautor: mikas » 13 października 2007, o 13:26

Gościu :?: Cholera jeszcze niedawno Cezary byliśmy po imieniu :lol:
A może zaprzeczysz że taka sytuacja którą opisałem nie miała miejsca?
Ciesze się że chcesz coś pomóc, do zobaczenia w niedziele na sektorze.
No offence.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#530 Postautor: FREDek » 13 października 2007, o 13:33

Może i miała. Nie pamietam. Ciężko wszystkich, z którymi się widzę na meczu spamiętać, jak jest się po - często - 3-4 godzinach snu i do tego wypije człowiek piwko. Jak możesz mówić, ze nie widziałeś mnie w tym roku na trybunach?! Szanuje Cie Mikas i zawsze Cię szanowałem, ale takimi wypowiedziami mi ubliżasz, a to do niczego dobrego nie prowadzi...
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#531 Postautor: Łoptymista » 13 października 2007, o 13:42

ale takimi wypowiedziami mi ubliżasz, a to do niczego dobrego nie prowadzi...

Mikas... to masz przerabane. buhahahahaha
Nic sie nie martw kupimy Ci wieniec. 8)

jataman22

#532 Postautor: jataman22 » 13 października 2007, o 13:43

Aha, tak na marginesie jak przychodzi delegacja pomóc w dopingu z sektora na przeciwko na pierwszy łuk to prosiłbym troche starsze osoby, bo szczerze mówiac zadnej z tych osób nie znam ale mieli może po max 15-16 lat do tego ludzie się z nich smiali bo chcieli na krzyk zrobić doping, do tego jeden był najlepszy co ma na koszulce z tyłu napis STEREO poprostu zrywać boki 8)

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#533 Postautor: Łoptymista » 13 października 2007, o 13:46

A zaswiadczenia od ksiedza proboszcza nie trzeba? Moze jeszcze okreslisz wzrost, i kolor wlosow osob godnych odwiedzania pana jatamtamana na jego sektorku.
O tempora, o mores

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#534 Postautor: mikas » 13 października 2007, o 13:47

No przestań, do ubliżania Tobie to mi jeszcze naprawdę bardzo daleko i nie mam takiego zamiaru. A napisałem, że nie widziałem Cie na sektorze na którym prowadzony jest doping a nie w ogóle na trybunach, ale może faktycznie na ostatnim meczu byłeś, wtedy ja miałem zły dzień ;) więc mogłem przeoczyć.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#535 Postautor: FREDek » 13 października 2007, o 13:55

Ech... Łoptymisto... Niektórych ludzi bardziej "dotknie" stracić przyjaciela/kolegę, aniżeli pobicie!

Co do siadania na I łuku, to w tym roku siedziałem tam raz (na meczu z Wybrzeżem i na sektorze Wybrzeża). Ostatnie kilka meczy spędziłem w "budzie". Wcześniej czynnie uczestniczyłem w dopingu.

Obrazek

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#536 Postautor: Nazir » 13 października 2007, o 14:09

FREDek to w "budzie" na ostatnim meczu jakaś biba była?! Widziałem jak na pierwszym łuku rozkoszowałeś się " IceTea" :lol:

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#537 Postautor: FREDek » 13 października 2007, o 14:26

Dużo Karolu widzisz, więc pewnie widziałeś, ze byłem trzeźwy, a na łuku pojawiłem się, by wyprowadzić kompanów (i pewnie widziałeś w jakim stanie oni byli)...

Obrazek

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#538 Postautor: Nazir » 13 października 2007, o 14:33

Taaa....
Koniec OT

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#539 Postautor: InDorka » 13 października 2007, o 15:16

Kucnelam z wrazenia i do tej pory nie moge sie podniesc po sile razenia tego argumentu :
Gelo pisze:drazni mnie jak ktos opiera swoją wiedze zuzlową na lee cieniasie w avatarze.

A zapytam tak przekornie - co ma piernik do wiatraka ? To jest powazny argument ?
Analogicznie do takiego toku rozumowania ,wiele osob majacych w avatarze to co maja powinno byc z hukiem wyrzuconych z dozywotnim zakazem wstepu na to forum.Ze mna na czele :lol:
Argument,ktorego mozna sie predzej spodziewac po nastolatku,a nie po facecie,ktoremu wąs puscil sie juz wiele lat temu i ktory we wlasnym mniemaniu wie wszystko najlepiej. Wielki znawca z mega gwiazda w avatarze jeszcze do niedawna karmil nas mrzonkami,ze tylko Steve Johnston zbawi TŻ ( po Toruniu jakos ucichlo.................. :lol: )
Po taaaaaaaakim avatarze mozna sie bylo spodziewac lepszego wyczucia i trafniejszych prognoz,co niniejszym czynie z myslą o kolejnym sezonie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#541 Postautor: bartosch » 13 października 2007, o 15:54

rozwine swoja wczesniejsza wypowiedz. dzisiaj po polnocy otrzymalem telefon z Anglii, ze Nermark nie przyleci bo odnowila mu sie kontuzja pachwiny... poki co nie bede snul zadnej teorii spiskowej, sledztwo w toku. tylko co to da...
carpe diem!

Koper
Trener
Kontakt:

#542 Postautor: Koper » 13 października 2007, o 15:57

a wiec koniec...minialne szanse zredukowane do zera...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#543 Postautor: mikas » 13 października 2007, o 16:15

Rozmawiać z Sebastianem, jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#544 Postautor: InDorka » 13 października 2007, o 16:17

sting126 pisze:Ciezko czytac ze zrozumieniem...?
Gelo nie pisal,ze Johnston zbawi TZ. Pisal,ze jest ostatnia nadzieja bo TEORETYCZNIE jest najlepszym z naszych obco.

Odwracam pytanie czy ciezko czytac ze zrozumieniem ?
Skoro to wlasnie okreslenie potraktowales tak powaznie (fakt,z mysla o czepialskich powinnam to ubrac w cudzyslow) szkoda,ze jako "obronca ucisnionych" nie odpowiadasz rowniez na reszte.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

jataman22

#545 Postautor: jataman22 » 13 października 2007, o 16:37

Rozmawiać z Sebastianem, jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!

Spadamy i tak i tak, spadnijmy chociaż z honorem...

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#546 Postautor: tezetomaniak » 13 października 2007, o 16:37

bartosch pisze:Nermark nie przyleci bo odnowila mu sie kontuzja pachwiny.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czy bilety na mecz bedą w normalnej cenie ?
moze warto pomyśleć nad wpuszczeniem kobiet i mężczyzn w wieku od 0 do 150 lat za darmo ?

szkoda ze sie w taki głupi sposob kończy żużel w Lublinie :?

RavLit
Szkółkowicz

#547 Postautor: RavLit » 13 października 2007, o 16:50

bartosch pisze: poki co nie bede snul zadnej teorii spiskowej, sledztwo w toku. tylko co to da...

Dwuznaczne to stwierdzenie. Ale zauważyłem, że tych przypadków odmów przyjazdu, odnowionych kontuzji itp. jest od zeszłego roku bardzo dużo. Czyżby ktoś coś komuś gdzieś sugerował?

Koper
Trener
Kontakt:

#548 Postautor: Koper » 13 października 2007, o 16:51

RavLit pisze:Czyżby ktoś coś komuś gdzieś sugerował?
Tylko kto co komu gdzie?

pilek

#549 Postautor: pilek » 13 października 2007, o 18:09

jataman22 pisze:Aha, tak na marginesie jak przychodzi delegacja pomóc w dopingu z sektora na przeciwko na pierwszy łuk to prosiłbym troche starsze osoby, bo szczerze mówiac zadnej z tych osób nie znam ale mieli może po max 15-16 lat do tego ludzie się z nich smiali bo chcieli na krzyk zrobić doping, do tego jeden był najlepszy co ma na koszulce z tyłu napis STEREO poprostu zrywać boki 8)

Proponowałbym samemu stanąć obok albo najlepiej zamiast tych chlopakow.

pozdrawiam
Obrazek

http://www.Michaluk.czarnysport.pl <-- Oficjalna Strona Maćka

jataman22

#550 Postautor: jataman22 » 13 października 2007, o 18:14

Wstydziłym się stac obok dzieci które wykrzykują teksty typu "ruszac kurwa dupy" "wstawać kurwa" czy "kto nie spiewa ten z policji". Widzisz mój post mial dać do zrozumienia, że jak ktoś czegoś się podejmuje, to chociaż żeby wykonać to jako tako.
Przykro mi, ja się za to nie wezmę bo jeśli coś zaczynam robić to robię to dobrze a do poziomu takich tekstów wykrzykiwania przez dzieci się nie zniżę.