Gelo pisze:TO DANIEL JELENIEWSKI SPUŚCIŁ TŻ DO II LIGI
gdyby nie Daniel Jeleniewski to być może nie jeździlibyśmy nawet w barażu, więc daj spokój.
TO PETER KARLSSON POZBAWIŁ NAS EXTRALIGI 2005
Gelo pisze:TO DANIEL JELENIEWSKI SPUŚCIŁ TŻ DO II LIGI
Gelo pisze:Ameryki nie odkryję - najważniejsze to zneutralizować Łagutę. Są szanse, bo w Lublinie wykruszali się lepsi zawodnicy.
Gelo pisze:my pokonalismy wysoko u siebie juz ekstraligowca. Lokomotiv to na wyjazdach inna drużyna a my u siebie to też inna druzyna.
Gelo pisze:Optymistycznie nastrajają mnie pewne liczby - Maksim Bogdanov - średnia biegowa - DOM 2,556, WYJAZD - 1,143
Gelo pisze: TO DANIEL JELENIEWSKI SPUŚCIŁ TŻ DO II LIGI. w głównej mierze.
papi pisze:Gelo pisze:TO DANIEL JELENIEWSKI SPUŚCIŁ TŻ DO II LIGI
gdyby nie Daniel Jeleniewski to być może nie jeździlibyśmy nawet w barażu, więc daj spokój.
Gelo pisze:papi pisze:Gelo pisze:TO DANIEL JELENIEWSKI SPUŚCIŁ TŻ DO II LIGI
Gawrzyk pisze:racja. ale co z tego?
są pewne rzeczy ktorych nie przeskoczysz.
niminen jechal w niedziele w newcastle. Hansen w czechach jako jezdziec jawy.
szakes pisze:to jest tylko sport, mozna miec slabsze i gorsze wystepy, w 2005 roku karlsson byl liderem i chyba nikt by nie postawil na to ze pojedzie slabo w barazach, to samo w tym roku daniel - ogolnie sezon dobry (poza meczami z rybnikiem i gdanskiem) i przychodza takie baraze gdzie jedzie zaledwie 5pkt w 7 startach i juz to przez niego lecimy 2 ligigdyby cala druzyna jezdzila dobrze i rowno przez caly sezon to nieblo by barazy, raz jednemu mecz nie wyszedl, raz 2 to tylko sport i tu wszystko sie moze wydarzyc
o to właśnie mi chodziło. Nie można winić 1 zawodnika, Karlsson i Jeleń zawalili najważniejsze mecze, chyba najważniejsze w krótkiej historii TŻu.
PS. a swojej wiedzy nie opieram tylko na Richardsonie, ale myślę, że większość kibiców wspomina go milej niż Twojego asa, od którego w tamtym sezonie był lepszy.
bartosch pisze:Daniel pierdolnal...
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Co ty w ogóle porownujesz? Petera ktory zrobił 9 punktów jadąc przeciwko Nickiemu i innym ekstraligowcom do łamagi, którego objezdzali Paura i Bondarenko? Naprawde nie dostrzegasz róznicy?
Gdybys widział styl w jakim jechał Jeleń zapewne wiedziałbyś o czym piszę.
Nie wiem jak obliczyles tą wiekszość, bo akurat wiekszosc moich znajomych nie traktuje Richardsona poważnie - wyszedl mu jeden sezon - wlasnie u nas - a potem juz tylko równia pochyła. Karlsson jednak trzyma jakiś poziom.
Cooper pisze:bartosch pisze:Daniel pierdolnal...
???
FREDek pisze: mam nadzieję, ze Kus i Klimek wykorzystają atut własnego toru i dowiozą do mety 5 punktów. Trzeba jechać na 110%!
janek pisze:FREDek pisze: mam nadzieję, ze Kus i Klimek wykorzystają atut własnego toru i dowiozą do mety 5 punktów. Trzeba jechać na 110%!
A co do Klimka, jak nie dosprzętowił się na ten mecz (gaźnik) to będzie lipa z 1-ego biegu.
Ale trzeba Wierzyć, nadzieja to za mało.
Łoptymista pisze:Czy to znaczy, ze Rafal konczy kariere i juz nigdy wiecej ten gaznik mu sie nie przyda![]()