Kenneth Hansen
Re: Kenneth Hansen
4+1 Hansena w Anglii http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=224274
-
jataman22
Bez Kennetha nawet nie ma sensu przystępowac do rewanżu, takie są realia.
Czyli nie przystępujemy do rewanżu bo Kennetha nie będzie w niedzielę, ani Kałka.
Przystepujemy z Kusem i z ...
Jak odeśle kontrakt to bedzie wiadomo.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Przystepujemy z Kusem i z ...
Może chociaż jakaś wskazówka-wiek lub kraj???
od 1988 tylko SPEEDWAY
A po co taka tajemnica? Kogo chcemy zaskoczyć i kim? Czy my sie nigdy nie nauczymy modelu np zielonogórskiego, gdzie prezes mówi jasno - rozmawiamy z tym i z tym, mamy podpisane z tym i z tym? To nie jest moment na szopki i testy na domyślność
- Łoptymista
- Trener
To zgadujemy kto to?
Przynajmniej postow sobie ponabijamy:p
Moze Adas Sh.?
Przynajmniej postow sobie ponabijamy:p
Moze Adas Sh.?
Ja bym stawiał na Topinke
Ja myślę, że Misza Starostin 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
Czeski slad? Hmm... oby nie.
PS
Misza na misze:p Nie napisales czy starego czy mlodego.
PS
Misza na misze:p Nie napisales czy starego czy mlodego.
zalozmy, ze nie odesle, to kto wtedy pojedzie w miejsce Frankowa ? Bo Nieminen nie moze.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Chodzą słuchy, że tym seniorem zza granicy ma być.. Brak Zawodnika !
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
To nieciekawie. Lepiej byloby, zeby nowy zawodnik zdecydowal sie jednak podpisac u nas. Chociaz jego forma tez moze byc zagadka.
sportowefakty.pl pisze:Zespół Wolverhampton Wolves kompletuje skład na przyszły sezon Elite League. Już w trakcie sezonu 2007 kontrakt z "Wilkami" podpisał Nicolai Klindt. W czwartek dołączył do niego jego kolega z młodzieżowej reprezentacji Danii - Kenneth Hansen (na zdjęciu).
Młody Duńczyk już w ubiegłym sezonie odjechał kilka spotkań w barwach Wolverhampton. - To wspaniała wiadomość dla naszego klubu. Kenneth już w ostatnim sezonie pokazał swój potencjał - powiedział Chris Van Straaten, promotor Wolves. Hansen w przyszłym sezonie będzie się teź ścigał w lidze duńskiej i szwedzkiej. Wkrótce podpisze też kontrakt w Polsce.
Niedoinformowanie dziennikarzy czy może Kenneth miał jakąś klauzulę w kontrakcie i dwuletnia umowa wygasła?
W sumie to ciekawy przypadek. Kontrakt dwuletni ale jeśli klub nie zgłosił się do rozgrywek to obowiązuje czy nie (klub jako pracodawca wciąż istnieje tyle, że nie startuje w lidze). Jakieś pomysły ze strony forumowych prawników? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A co tu mogą być za pomysły? Taka sama sytuacja kiedyś była z Sebastianem Trumińskim gdy był zawodnikiem LKŻ.
Co do Hansenów to nie pamiętam teraz o którego dokładnie z nich chodziło, ale jeden z nich nie odjechał wystarczającej (zagwarantowanej) liczby spotkań i jego kontrakt wygasł z tego co mówił Harry na Walnym.
P.S. Ostrów ostro stara sie o Kusa podobno. Nie wiem czy już rozmawiali z władzami naszego klubu, ale z zawodnikiem na pewno.
Co do Hansenów to nie pamiętam teraz o którego dokładnie z nich chodziło, ale jeden z nich nie odjechał wystarczającej (zagwarantowanej) liczby spotkań i jego kontrakt wygasł z tego co mówił Harry na Walnym.
P.S. Ostrów ostro stara sie o Kusa podobno. Nie wiem czy już rozmawiali z władzami naszego klubu, ale z zawodnikiem na pewno.
mikas pisze:A co tu mogą być za pomysły? Taka sama sytuacja kiedyś była z Sebastianem Trumińskim gdy był zawodnikiem LKŻ.
Zdawało mi się dotychczas, że Seba miał ważny kontrakt z LKŻ (klub istniał, ale nie startował w lidze) a do TŻ był wypożyczony... No ale może mi się tylko zdawało
Chodziło mi o to, że przepisy Kodeksu Cywilnego czy Prawa Pracy sa ponad przepisami GKSŻ (tak jak niby nie można ograniczać liczby obcokrajowców regulaminem ligi bo wyżej stoi prawo państwowe czy UE
Nieważne
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:mikas pisze:A co tu mogą być za pomysły? Taka sama sytuacja kiedyś była z Sebastianem Trumińskim gdy był zawodnikiem LKŻ.
Zdawało mi się dotychczas, że Seba miał ważny kontrakt z LKŻ (klub istniał, ale nie startował w lidze) a do TŻ był wypożyczony... No ale może mi się tylko zdawało![]()
A mi sie cos zdaje ze Marek Ochal i Jaroslaw Wisniewski mieli kontrakty z klubem crossowym a wypozyczani byli do lubelskiego klubu zuzlowego:)
Podobnie historia z M. Piaszczynskim, wypozyczonym chyba w pierwszym sezonie (albo kupionym) z UKS Zaki. To, ze klub nie startuje w lidze nie oznacza, ze zawodnik nie moze miec z nim waznego kontraktu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A niech idzie,tam też nie pojeździ bo jest Sitera