Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

Re: Baraże o I lige

#376 Postautor: go! » 9 października 2007, o 22:34

Mars pisze:ktos sie pytal kto sie staral wiec Piszcz zasluzyl na uznanie na swoich rumakach toczyl boje z rywalami az bilo mocniej serce bardzo chcial Dawid robil co mogl ale byl zbyt wolny na gospodarzy reszty niema co oeniac bo przeszli obok meczu nasi niewiedzieli jak jechac na tym torze taka prawda co do Laguty i ich juniorow szok to co oni wyprawiaja na tym torze ze kazdy byl jednoglosny nawet Karlik i Sledz by nam nie pomogli...
a trener byl jak ojciec najlepszy i to nie prawda ze dach przeciekal nad lozkami tym bardziej ze prawie nie padalo...

Wez przecinki jakies i kropki czasem zarzuc, bo chuj znajet o co ci chodzilo

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#377 Postautor: Łoptymista » 9 października 2007, o 22:42

Mars pisze: nawet Karlik i Sledz by nam nie pomogli...

:lol:
Sorki. Niestety mylisz sie.
Pomogliby. Wsytarczylo walczyc i zapierdzielac.
Piszczyk na drugim łuku momentami zasuwal jak kamikadze. Skadal sie jakby jechal nie na zuzlu, ale w motogp. Szacunek.
Efekt nie zawsze byl widoczny w punktach, ale bylo widac ze chce. Zreszta ten facet po meczu byl tak nakrecony na dalsza walke i sciganie, ze az mi go bylo zal.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#379 Postautor: Łoptymista » 9 października 2007, o 22:47

Co do toru... Widziales jaka gruba jest jego nawierzchnia?
Oni tam maja w cholere sprzetu. Dwa traktory z bronami, maszyna ze wirujaca szczotka do zamiatania wody. Europa i tyle.
Koles bramowy kiedy pytalismy go na 3 godz przed meczem czy bedzie spotkanie popatrzyl na nas jak na idiotow. Taka woda bylaby problemem w Polsce, ale nie w Daugavpils. I tyle.

jataman22

#380 Postautor: jataman22 » 10 października 2007, o 11:20

Po tym co Łotysze pokazali w Daugavpils i to co robił Laguta,jeśli ktoś myśli, że są szanse na odrobienie strat to jest naprawdę optymistą i chyba na meczu nei był...Ale nei ma się co martwić przypadkiem ale zostaniemy w 1 lidze, poprzez połaczenie lig. Szkoda tylko że nie wywalczylismy tego na torze...

janek
Kadrowicz

#381 Postautor: janek » 10 października 2007, o 12:22

A może rozmiary porażki na Łotwie można wyjaśnić rzuceniem uroku jakiegoś, czy klątwy na Nasz zespół?? :lol:

jataman22

#382 Postautor: jataman22 » 10 października 2007, o 12:30

Tak dokladnie! Nie mam pojęcia w czym był problem... chłopaki byli zmobilizowani, starali się i wszyscy szukali razem rozwiązań (oprócz Frankowa który mial boks koło Łotyszy 8) chociaż i on coś pozniej przyszedl i opone pozyczył. Widać, że chłopaki chcieli, najbardziej Tomek i Dawid, ale nic nie wychodzilo tego dnia jak należy...

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#383 Postautor: Cooper » 10 października 2007, o 12:32

A na pewno wszyscy chcieli? 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

jataman22

#384 Postautor: jataman22 » 10 października 2007, o 12:34

Oprócz Franka i Rafała to estem pewien, że wszyscy.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#385 Postautor: Łoptymista » 10 października 2007, o 12:39

To ciekawe. Ale widac bylismy na roznych meczach.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#386 Postautor: Cooper » 10 października 2007, o 13:04

heh, Franek sprzedal 8) Ciekawe kto by od niego kupil w obecnie prezentowanej przez niego formie :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#387 Postautor: kilar » 10 października 2007, o 14:18

Jezeli komus nie zalezy to nie znaczy ze od razu sprzedaje mecz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#388 Postautor: mikas » 10 października 2007, o 15:36

A ja tam wierzę, ze odrobimy 8) Jeśli pojadą odpowiedni zawodnicy w tym meczu.
Z tego co wyżej było pisane przez naocznych świadków tej tragedii w Daugavpils, Łotysze jeżdżą na betonie i na taki tor mają ustawione silniki, u nas na kopie nie powinni istnieć tak jak nasi nie istnieli tam. Z tego co się orientuję przestawić silniki ( z tych przystosowanych do betonu na kope i odwrotnie) nie jest wcale tak prosto, ale niech ktoś kto się na tym lepiej zna mnie poprawi jeśli się mylę.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#389 Postautor: Dj_Korgi » 10 października 2007, o 16:08

jak jest WIERZYMY po rosyjsku/łotewsku :D

proszę osobę/by która ma pasy materiału w naszych barwach w domu zeby wzieła na mecz :wink:

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#390 Postautor: Torsen » 10 października 2007, o 17:25

jataman22 pisze:chłopaki byli zmobilizowani, starali się i wszyscy szukali razem rozwiązań (oprócz Frankowa który mial boks koło Łotyszy 8) chociaż i on coś pozniej przyszedl i opone pozyczył.

Od kogo? :)

Czarek
Trener

#391 Postautor: Czarek » 10 października 2007, o 20:05

mikas pisze:A ja tam wierzę, ze odrobimy 8) Jeśli pojadą odpowiedni zawodnicy w tym meczu.
Z tego co wyżej było pisane przez naocznych świadków tej tragedii w Daugavpils, Łotysze jeżdżą na betonie i na taki tor mają ustawione silniki, u nas na kopie nie powinni istnieć tak jak nasi nie istnieli tam. Z tego co się orientuję przestawić silniki ( z tych przystosowanych do betonu na kope i odwrotnie) nie jest wcale tak prosto, ale niech ktoś kto się na tym lepiej zna mnie poprawi jeśli się mylę.

Wiesz co zrobią "Łotysze" po przyjeździe do Lublina? Oprotestują tor, a sędzia każe go porządnie ubijać i wyrównać, bo każdy baran siedzący za pulpitem w I lidze tak robi. Po takim zabiegu po 3 wyścigach będzie wszystko jasne.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#392 Postautor: GIGI » 10 października 2007, o 21:47

Kurde !!!

O czym wy rozmawiacie ??? Najlepiej kopnąć leżącego, bo nie odda !!! O Litości, wasze wypowiedzi przyprawiają mnie o zawał serca. Ile kopów dostanie jeszcze Siwek?? Komu się jeszcze oberwie?? Czy toromistrz przygotuje tor pod TŻ?? Ludzie zastanówcie się!!

Nie chce mi sie wiecej gadać....
Ostatnio zmieniony 10 października 2007, o 21:51 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
SolidSnake

#393 Postautor: SolidSnake » 10 października 2007, o 21:49

mikas pisze:A ja tam wierzę, ze odrobimy 8) Jeśli pojadą odpowiedni zawodnicy w tym meczu.

Niestety dla was, Łotysze mają Girgiego, a to jest zawodnik takiej klasy, mimo młodego wieku, że na każdym torze sobie radzi. Na twardym, jak i na przyczepnym, sam Śledź to zauważył, mówiąc, że Łaguta jest nawet lepszy w motocrossie niż w żużlu. Inni zawodnicy mogą zawalić, panienki bajerskiej to bym się akurat nie obawiał, to jest zawodnik żadnej klasy. Natomiast coś może jeszcze namieszać Bogdanow oraz Świst, któremu będzie bardzo zależało, aby pokazać się jak najlepiej.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#394 Postautor: Mars » 10 października 2007, o 22:06

sluchaj synku "GO" przecinkow nie stawialalem i niebede stawial masz problem to napisz na priv to ci wyjasnie bo takich napinaczy jak ty to tutaj nie brakuje neostrado!!

POZDRO dla Jatamana hyhy ale mnie plecki bola;) i oczywiscie ekipy z ktora jechalem...co do rewanzu to oczywiscie wygramy i obstawiam meczyk na styku..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

jataman22

#395 Postautor: jataman22 » 10 października 2007, o 22:50

To ciekawe. Ale widac bylismy na roznych meczach.

Może pomyliły Ci sie mecze, ja byłem w Daugavpils, a gdzie Ty to nie mam pojęcia.
Cooper- Franków jak byk zajmował boks przy Łotyszach 3 odstępu i dopiero Nasi, mnie to zdziwiło, a jeszcze bardziej to, że rozmawiał praktycznie tylko z Bajerskim i swoim sponsorem, dopiero jak zrobił sobie kuku to raz przyszedł do chłopaków.

POZDRO dla Jatamana hyhy ale mnie plecki bola;) i oczywiscie ekipy z ktora jechalem...co do rewanzu to oczywiscie wygramy i obstawiam meczyk na styku..

ahahahaha mówiłem ze średni pomysł oplem tigrą jechać tyle drogi :lol: :lol: :lol: ale każdemu pasowało hehe, najlepsze bylo jak koleś spier*** do lasu i jechał bez swiatel o 4 w nocy bo mysłał, że my na awaryjnych to psy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#396 Postautor: kilar » 10 października 2007, o 22:53

Mars pisze:sluchaj synku "GO" przecinkow nie stawialalem i niebede stawial masz problem to

:shock: :lol: jatamanizm Ci sie udziela 8) :wink: :twisted:

jataman22

#397 Postautor: jataman22 » 10 października 2007, o 22:55

Super smieszne 8)

sobi2004

#398 Postautor: sobi2004 » 11 października 2007, o 09:14

..ech..sercem jestem za TŻ ale proszę spojrzeć na wyniki i średnią Laguty w tym sezonie on wszędzie bardzo dobrze jeździ.
http://www.sportowefakty.pl/statIIliga2007.htm .

on sam w Lublinie zapewni Łotyszom awans. 10 pkt to minimum. Pan siwek powinien powiedzieć że mamy 0,5 % szans na awans to by było bardzie realne .
Jak powiedział Świst że 15 pkt mają z urzędu. to kolejne 10 pkt na pewno zdobędą.
Jesteśmy w II lidze. Stało sie to faktem.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#399 Postautor: Łoptymista » 11 października 2007, o 09:59

jataman22 pisze:Może pomyliły Ci sie mecze, ja byłem w Daugavpils, a gdzie Ty to nie mam pojęcia.

Akurat ja wiem gdzie byłem. Wiesz gdybys rejestrowal choc troche co dzialo sie na meczu to MOZE zauwzylbys flage TŻ na prostej startowej. Nie wymagam jednak takiej spostrzegawczosci od ciebie , zarowno jesli chodzi o ocene meczu jak i ogladanie trybun.
Zapisz sie do CBA/ABW/CBŚ (do wyboru) zrobisz furore. Potzrebują uczciwych ludzi z błyskotliwymi umysławmi...Skoro Franek gadal z Bajerskim to na pewno przewalil mecz. Super dowód. Złapałeś sprzedajnego drania! Gratulacje. Każdy sąd to łyknie.
Ostatnio zmieniony 11 października 2007, o 10:07 przez Łoptymista, łącznie zmieniany 1 raz.

go!
Trener

#400 Postautor: go! » 11 października 2007, o 10:03

Mars pisze:sluchaj synku "GO" przecinkow nie stawialalem i niebede stawial masz problem to napisz na priv to ci wyjasnie bo takich napinaczy jak ty to tutaj nie brakuje neostrado!!
.

synku? stawialalem? napinaczy? neostrado?
co ty pierdolisz?

A przecinki? Czasem sa potrzebne zeby byc zrozumianym, ale dla mnie to mozesz sobie nawet do gory nogami pisac i odwrocic text w lustrze.