Żużlowe różności
Re: Różności
A jeśli lekarz nie dopuściłby Pavlica to rezerwowy Batchelor nie mógłby za niego wystartować? Jeśli tak to zdaje się, że byłoby to prostsze posunięcie.
Nie mógłby. Wyścig odbyłby się w trzyosobowej obsadzie (Pavlic wykluczony za 2 minuty czy coś w tym stylu)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Nie moglby, choc jest to paradoks. pewnie kiedys doprowadzi do wsadzania "trupa" na motor, po to by tylko dotknal tasmy 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Może by ją pozyskać na przyszły sezon? Na II ligę będzie jak znalazłportal sportowefakty.pl pisze:Mariusz Puszakowski został zwycięzcą I Memoriału Igora Marko rozegranego na torze w Równem. W finałowym wyścigu reprezentant GTŻ-u Grudziądz pokonał dwójkę swoich rodaków - Tomasza Rempałę i Grzegorza Knappa, oraz 17-letnią duńską zawodniczkę, Hannę Jorgensen.
cały news: http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... _id=224175
kdsz pisze:[]17-letnią duńską zawodniczkę, Hannę Jorgensen.Może by ją pozyskać na przyszły sezon? Na II ligę będzie jak znalazł![]()
Zajebisty pomysl w sumie..
Powinna przyciagac wieksze tlumy niz dotychczasowe "nasze" nazwiska
Jak ladna to dawac laske do Motoru!
Czytajac liste startowa myslalem, ze przekrecili imie jakiegos Hansa, a tu prosze - dziewczyna na torze! Choc zdaje sie, ze to nie pierwsza kobieta na motocyklu zuzlowym.
Czytajac liste startowa myslalem, ze przekrecili imie jakiegos Hansa, a tu prosze - dziewczyna na torze! Choc zdaje sie, ze to nie pierwsza kobieta na motocyklu zuzlowym.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Jeszcze przed sezonem słychać było głosy, że rezerwowy "za taśmę" może być wykorzystany w ten sposób więc nie wiem skąd teraz to zdziwienie
I tak dobrze, że tylko lekka kontuzja ręki w tym wypadku wchodziła w grę. Ja czekam kiedy ktoś z otwartym złamaniem albo półprzytomny po niezawinionym przez siebie upadku w powtórce biegu wjedzie w taśmę, aby móc być zastąpionym
I nie piszcie, że to niemożliwe. W polskim żużlu nie ma takiego słowa 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Czy ja wiem czy zlamanie kosci promieniowej mozna nazwac lekka kontuzja ? 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Jak na żużlowca to lekka kontuzja...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
kdsz pisze:Może by ją pozyskać na przyszły sezon? Na II ligę będzie jak znalazłportal sportowefakty.pl pisze:Mariusz Puszakowski został zwycięzcą I Memoriału Igora Marko rozegranego na torze w Równem. W finałowym wyścigu reprezentant GTŻ-u Grudziądz pokonał dwójkę swoich rodaków - Tomasza Rempałę i Grzegorza Knappa, oraz 17-letnią duńską zawodniczkę, Hannę Jorgensen.Można już teraz na baraż zaprosić, żeby poznawała tor
nie da sie ukryc, ze miala niezlego farta w tych zawodach ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
kdsz pisze:Może by ją pozyskać na przyszły sezon? Na II ligę będzie jak znalazłportal sportowefakty.pl pisze:Mariusz Puszakowski został zwycięzcą I Memoriału Igora Marko rozegranego na torze w Równem. W finałowym wyścigu reprezentant GTŻ-u Grudziądz pokonał dwójkę swoich rodaków - Tomasza Rempałę i Grzegorza Knappa, oraz 17-letnią duńską zawodniczkę, Hannę Jorgensen.Można już teraz na baraż zaprosić, żeby poznawała tor
A wyglada tak:
Nooo, całkiem nienajgorzej
No daje radę, a ten typ w czapce to kto

Krzysztof Frąckowiak: Po to się upada, aby nauczyć się podnieść
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 4391&kom=1
I to mi się podoba, a nie lament bo mamy II ligę, Panowie jak uciułamy skład do walki o awans, II liga także będzie ciekawa.
Myślę że nie będzie mniej kibiców na meczach o awans
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4& ... 4391&kom=1
I to mi się podoba, a nie lament bo mamy II ligę, Panowie jak uciułamy skład do walki o awans, II liga także będzie ciekawa.
Myślę że nie będzie mniej kibiców na meczach o awans
Panowie i Panie co to za zawody zostaną dzisiaj rozegrane na lubelskim torze ?? Ktoś sie orientuje ?
Finał mistrzostw Polski par klubowych nieprofesjonalnych.
http://www.sportexpress.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1310&Itemid=23
http://www.sportexpress.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1310&Itemid=23
Wiem, że niektórzy nie zaglądają do działu Nasza Liga, dlatego tu napiszę, że zapraszam wszystkich do typowania ostatniej kolejki

Memoriał Nazimka:
Klasyfikacja
1. Nicki Pedersen (3,3,3,3,3) 15
2. Rafał Dobrucki (3,3,3,3,2) 14
3. Paweł Miesiąc (2,2,2,3,3) 12+3
4. Tomasz Chrzanowski (3,3,3,3,0) 12+2
5. Martin Vaculik (2,2,2,2,3) 11
6. Adrian Miedziński (3,2,3,0,1) 9
7. Dawid Lampart (0,3,1,2,1) 7
8. Jernej Kolenko (1,d/3,2,2,2) 7
9. Artem Wodjakow (1,2,1,1,2) 7
10. Tomasz Rempała (0,1,0,2,3) 6
11. Rafał Trojanowski (2,1,0,1,2) 6
12. Marcin Rempała (2,0,1,1,0) 4
13. Ricky Ashworth (1,0,1,1,1) 4
14. Lee Smethills (1,0,2,0,0) 3
15. Marcin Leś (0,1,0,0,-) 1
16. Arlo Bugeja (0,1,0,0,0) 1
R1. Mateusz Szostek (1) 1
Wodjakow do znudzenia lansowany przez Boxinga niezle, ale bez szału. Vaculik lepszy,czy jakis tam Kolenko.
Klasyfikacja
1. Nicki Pedersen (3,3,3,3,3) 15
2. Rafał Dobrucki (3,3,3,3,2) 14
3. Paweł Miesiąc (2,2,2,3,3) 12+3
4. Tomasz Chrzanowski (3,3,3,3,0) 12+2
5. Martin Vaculik (2,2,2,2,3) 11
6. Adrian Miedziński (3,2,3,0,1) 9
7. Dawid Lampart (0,3,1,2,1) 7
8. Jernej Kolenko (1,d/3,2,2,2) 7
9. Artem Wodjakow (1,2,1,1,2) 7
10. Tomasz Rempała (0,1,0,2,3) 6
11. Rafał Trojanowski (2,1,0,1,2) 6
12. Marcin Rempała (2,0,1,1,0) 4
13. Ricky Ashworth (1,0,1,1,1) 4
14. Lee Smethills (1,0,2,0,0) 3
15. Marcin Leś (0,1,0,0,-) 1
16. Arlo Bugeja (0,1,0,0,0) 1
R1. Mateusz Szostek (1) 1
Wodjakow do znudzenia lansowany przez Boxinga niezle, ale bez szału. Vaculik lepszy,czy jakis tam Kolenko.
Vaculik to jest w ogole rewelacja tego sezonu
ile on ma lat? tyle co Rafał?
ile on ma lat? tyle co Rafał?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mnie Lampart z kolei zadziwia. Może jakieś wypożyczenie na następny sezon z Rzeszowa ?
Ge(L)o pisze:Mnie Lampart z kolei zadziwia. Może jakieś wypożyczenie na następny sezon z Rzeszowa ?
Mozesz mi wytlumaczyc jaki cel i pozytek mialby Rzeszow z wypozyczenia nam dobrze zapowiadajacego sie polskiego juniora?