Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

Re: Baraże o I lige

#301 Postautor: sadychor » 8 października 2007, o 20:59

FREDek pisze:(...)
P.S.
Ja im zacytuje Twojego posta.... Chętnie zaobserwuję Waszą reakcję podczas spotkania

A może mi powiesz w oczy to o kibicowaniu, tak o, sam :?:

edit
Przypomnę, coś o gównie i takich tam
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Mateusz111
Junior

#302 Postautor: Mateusz111 » 8 października 2007, o 21:07

Skoro dla Ciebie są to "dzieci" to może spotkamy się osobiście na kolejnym meczu wsród tych "dzieci"?

A co może nie jest tak? Może trochę przesadziłem, nie większość ale jest sporo osób które chodzą na mecze tylko dlatego że "tak trzeba". Sam znam kolesia który chodzi na Motor a nie zna nawet składu drużyny.
Na meczu się nie spotkamy bo od meczu z Lechią przestałem chodzić

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#303 Postautor: FREDek » 8 października 2007, o 21:24

sadychor pisze:
FREDek pisze:(...)
P.S.
Ja im zacytuje Twojego posta.... Chętnie zaobserwuję Waszą reakcję podczas spotkania

A może mi powiesz w oczy to o kibicowaniu, tak o, sam :?:

edit
Przypomnę, coś o gównie i takich tam

Bardzo chętnie spotkam się osobiście i prosto w oczy powiem co piszę! NAWET JUTRO!?
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#304 Postautor: Nazir » 8 października 2007, o 21:41

K....a!!! Czarek znaczy się Fredek popatrz na temat topicu!!! I weź to do siebie.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#305 Postautor: Mars » 8 października 2007, o 22:00

niewiem na co tu wasze dywagacje niewidzialem was tylu na lotwie a wyprawa z Jatamanem i spolka hehe super co do wyniku no coz zdarzylo sie Lokomtiv tego dnia wygralby z kazdym z 1ligi taka jest prawda..

POZDRO..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Koper
Trener
Kontakt:

#306 Postautor: Koper » 8 października 2007, o 22:06

Mars pisze:wyniku no coz zdarzylo sie Lokomtiv tego dnia wygralby z kazdym z 1ligi taka jest prawda..
Wracajac do tematu napisz cos wiecej o tym jak odbierales postawe Jelniewskiego, Stachyry, Piszcza, czy jak juz nie mieli szans to odpuszczali, czy starali sie odzyskiwac pozycje ktore tracili? Czy te 5:1 dla Lokomotiv to byly takie wygrane jak Nickiego w tym sezonie w GP, a kiedys Rickardssona z duzymi odleglosciami od kolejnych zawodnikow?

Awatar użytkownika
FREDek
Szkółkowicz

#307 Postautor: FREDek » 8 października 2007, o 22:06

Mars pisze:niewiem na co tu wasze dywagacje niewidzialem was tylu na lotwie a wyprawa z Jatamanem i spolka hehe super co do wyniku no coz zdarzylo sie Lokomtiv tego dnia wygralby z kazdym z 1ligi taka jest prawda..

POZDRO..

Ja na wielu torach w tym roku i nie tylko w Naszym kraju większości z Naszych nie widziałem i cóż z tego. Życie. Mam taką pracę, a nie inną. Często gęsto (99% meczy w tym roku) "zaliczam" po nie przespanej nocy (do Grudziądza pojechałem po 2 h snu).

Wybacz Karolu, tzn. Nazir, poniosło mnie. Głupoty ludzie piszą, a tego nie lubię
"Chwala… jednych jest, ze pisza… dobrze, a innych, ze sie do tego nie zabieraja…."

Obrazek

Koper
Trener
Kontakt:

#309 Postautor: Koper » 8 października 2007, o 22:17

Mnie ciekawi dlaczego akurat Piszczowi najlepiej wyszedl ten mecz, a nie lepszym od niego w tym sezonie Stachyrze czy Jeleniewskiemu? Czy Ci dwaj tak totalnie pogobuli sie w przelozeniach? Czy moze Tomek rowniez meczyl sie na motocyklu ale nadrabial wieksza walka o kazdy metr toru w porownaniu z naszymi liderami?

maja24

#310 Postautor: maja24