Baraże o I lige

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

Re: Baraże o I lige

#176 Postautor: DonKamizi » 7 października 2007, o 16:32

A w czym żartowałem Gawrzyku ?
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#177 Postautor: kdsz » 7 października 2007, o 16:33

Gawrzyk pisze:ja mysle ze w lublniie mozna ich pokonac. moze nawet zrobic ponad 60 punktow. o ile bedzie decyzja ze jedziemy ten mecz. mozna by sie nawet pokusic o jakiegos nowego zawodnika na ten mecz. ale czy jest senS???
Sensu nie ma. Po co I liga jak klub boryka się z problemami typu polewaczka, maszyna startowa itp. etc. Nie zasługujemy na I ligę i tyle
Ostatnio zmieniony 7 października 2007, o 16:38 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#178 Postautor: Kiry » 7 października 2007, o 16:34

wracając jeszcze do Krosna - oni ujechali na Łotwie także 24 punkty, ale nie wykorzystując ZRT!!! (66-24 dla przypomniania)
Nas wynik jest największym pogromem gości na torze w Daugavpils.
NIKT Z II-LIGOWCÓW NIE ZAPREZENTOWAL SIE GORZEJ!
Sądziłem że baraże 2007 będą wyglądały podobnie jak nasze z ZG, gdzie aspirujący ligę wyżej napyka sporo punktów u siebie , ale w rewanżu doświadczenie i siła tego co jest ligę wyżej przeważy o jego utrzymaniu, ale raczej nie ma co liczyć na cud...
Obrazek

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#179 Postautor: rAdEk23 » 7 października 2007, o 16:35

Troche szkoda ze taki wynik osiagneli nasi zawodnicy na łotwie, ale niema co sie łamac mamy jeszcze rewanz gniezno przegrało z nami do 25 to i Łotysze tez moga przegrac
Sipma Lublin :D :D :D

janek
Kadrowicz

#181 Postautor: janek » 7 października 2007, o 16:37

Gawrzyk pisze:
mariusz78 pisze:Gawrzyk, jak to? Nie wierzysz w połączenie lig? Nie wierzysz, że uda się utrzymać I ligę, w prawdzie nie na torze, nie walką, ale zawsze jednak... A może wolisz być mile zaskoczonym, gdy odbędzie się głosowanie nad połaczeniem lig? To jak żużlowi działacze - Pomożecie? (TŻ-owi)

nie mam na ten temat zdania. uwazam ze jak nie ma kasy-trzeba spasowac. czy to bedzie druga czy pierwsza liga.

trumna w gnieznie? chyba mowiicie o grudziadzu?

dokładnie, z nerwów wszystko się pierdolić zaczyna

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#182 Postautor: DonKamizi » 7 października 2007, o 16:40

Gawrzyk pisze:tym ze na innym torze zapominaja jezdzic...

jelen, czwarty zawodnik polski, ktory jezdzi w kilku ligach, zazwyczaj po raz pierwszy na danym torze robi dzis 5 punktow w 7 startach....

Chodziło mi o to, że na tamtym specyficznym torze zapomnieli jak jechać co często zdarzało się w Krośnie.Potrafiliśmy wygrywać na wyjazdach a w Krośnie zawsze w dupe (oprócz 89)
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#183 Postautor: $korzen$ » 7 października 2007, o 16:51

Nie rozumiem, co tam sie stalo ? :( Nasi potrafili wozic Ferjanow czy innych Maxow, a na Lotwie zaden, poza Piszczem, nie potrafil wygrac biegu. K***A ale wiecie co mnie boli najbardziej ? my na prawde zasluzylismy na to utrzymanie.. a tak pozostaje zaspiewac "to juz jest koniec, nie ma juz nic.." Ehh.. :(

mariusz78

#184 Postautor: mariusz78 » 7 października 2007, o 16:57

Jak to swego czasu powiedział jeden z trenerów piłkarskich: "Dla zasłużonych to są Powązki". Zasłużyliśmy czy nie, jesteśmy w II lidze. Za to, że ktoś "zasłużył" nie dają miejsca w lidze.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#186 Postautor: kdsz » 7 października 2007, o 17:00

Nie rżnij głupa. U nas to jest standard, tam wypadek przy pracy.

Awatar użytkownika
Dj_Korgi
Senior
Kontakt:

#187 Postautor: Dj_Korgi » 7 października 2007, o 17:02

nie wygląda to za różowo ale spokojnie - za tydzień 75 : 15 dla nas :wink:

mariusz78

#189 Postautor: mariusz78 » 7 października 2007, o 17:03

To jakoś dużo tych wypadków, bo zegar 2 minut tez w Ostrowie nie działa od kilku wyścigów (jak podaje w relacji na żywo Radio Zachód)

Awatar użytkownika
Carew
Szkółkowicz

#190 Postautor: Carew » 7 października 2007, o 17:05

Dj_Korgi pisze:nie wygląda to za różowo ale spokojnie - za tydzień 75 : 15 dla nas :wink:

Pod warunkiem że przeciwnicy nie umieją jeździć na wyjazdach i nie dostosują się do naszego "specyfinczego-dziurawego" toru :wink:

Jak wygramy 69-21 to będzie dobrze.
Ostatnio zmieniony 7 października 2007, o 17:20 przez Carew, łącznie zmieniany 1 raz.
----- FORZA JUVE -----

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#191 Postautor: kdsz » 7 października 2007, o 17:05

Gawrzyk pisze:takie akcje sa wszedzie. czy to na gp. czy w rybolu czy to w ostrowie.
Co kolejkę?

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#192 Postautor: dannie » 7 października 2007, o 17:05

Tak dla tych czekajacych na polaczenie lig...
Obrazek

Przegralismy i spadamy.
Beda pieniadze to walka o natychmiastowy powrot do I ligi, nie bedzie to LKŻ II albo... :(

I zeby nie bylo...
Mimo wszystko wielkie slowa podziekowania dla chlopakow! Chcielismy miec wychowankow i ich mielismy. Co by nie mowic sezon mial w sobie cos wiecej dzieki temu niz chocby ubiegly. Dla takich meczow jak ten z Ostrowem czy Gorzowem warto bylo walczyc o istnienie speedwaya w Lublinie.

Brawa dla Daniela za to co osiagnal, dla Dawida za olbrzymia wole walki... Darek - nie byloby tego bez Twojej pomocy.

Na prawde doceniam to co robili w tym sezonie. Szkoda tylko, ze wszystko w jednej chwili zostaje zaprzepaszczone jednym spotkaniem.

I boli jeszcze jedno... że nawet jeżeli zmontujemy skład w II lidze to raczej bez Dawida, Darka i Daniela.

Pozdrawiam!
Obrazek

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#194 Postautor: kdsz » 7 października 2007, o 17:13

A ja myślę, że dość ważne. Wszystko zaczyna się od organizacji. Jak jest dziadostwo to wcześniej czy później będzie też sportowa klęska. Od 2005 roku zbliżaliśmy się do 2 ligi i dziś się udało

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#195 Postautor: stefanzdzialek » 7 października 2007, o 17:15

Janek Ty masz już jakąś obsesje z tym Trumińskim. Proponuje się troszkę podleczyć.

Speedway Fan
Senior

#196 Postautor: Speedway Fan » 7 października 2007, o 17:38

Brawo dla TŻ Lublin za świetny wynik. Może w 2 lidze o coś więcej powalczą niż utrzymanie ;)
Siwek będziesz mógł sobie kupić nowego merola za kasę na obcokrajowców.
2 ligowcy lepsze wyniki tam osiągali.

Sober
Senior

#197 Postautor: Sober » 7 października 2007, o 17:41

Speedway Fan pisze:Brawo dla TŻ Lublin za świetny wynik. Może w 2 lidze o coś więcej powalczą niż utrzymanie ;)
Siwek będziesz mógł sobie kupić nowego merola za kasę na obcokrajowców.
2 ligowcy lepsze wyniki tam osiągali.

Klub ledwo dyszy, Siwek robi wszystko aby kibice zobaczyli choc troche, moze nie na jawyzszym poziomie, ale zuzla, a ty pierdolisz takie głupoty. Lepiej siadaj do lekcji zamiast pisać farmazony na forum.

Speedway Fan
Senior

#198 Postautor: Speedway Fan » 7 października 2007, o 17:43

No co Siwek zrobił lepiej ? tekstem że jadą po korzystny wynik ? to jest ten wynik ?
Przynajmniej będą w Lublinie dwa zespoły 2 ligowe :) piłka i żużel.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#199 Postautor: Talib » 7 października 2007, o 18:13

Gawrzyk pisze:
mariusz78 pisze:Gawrzyk, jak to? Nie wierzysz w połączenie lig? Nie wierzysz, że uda się utrzymać I ligę, w prawdzie nie na torze, nie walką, ale zawsze jednak... A może wolisz być mile zaskoczonym, gdy odbędzie się głosowanie nad połaczeniem lig? To jak żużlowi działacze - Pomożecie? (TŻ-owi)

nie mam na ten temat zdania. uwazam ze jak nie ma kasy-trzeba spasowac. czy to bedzie druga czy pierwsza liga.

trumna w gnieznie? chyba mowiicie o grudziadzu?

No nieźle mnie zjadło. 68-24 z drugoligowcem, czegoś takiego nie spodziewałem się w najczarniejszych myslach. Taki wynik, niezależnie od okoliczności to kompromitacja jakich mało. Ktoś napisał, że wolałby baraże z jakimś Rawiczem, czy Łodzią. Rawicz przegrał 54-37, a Łódź 50-40 i obie drużyny zostawiły po sobie przynajmniej dobre wrażenie. Jednak nie załamywał byn rąk. Tak jak pisze mariusz78 wcale się nie zdziwię, jesli za chwilę dowiemy się, że łączymy I i II ligę, a drużyn zagranicznych już w połączonej lidze nie będzie. Chociaż podobno obok Poznania trzy ligi coraz bardziej podobają sie w Rawiczu :). Mam też zdanie na ten temat (łączenie lig, pozbycie się zespołów zagranicznych). Będzie to dziadostwo do kwadratu, o czym szybko będzie się można przekonać oglądając nową połączoną ligę.