Baraże o I lige
Re: Baraże o I lige
Ale ja nie mówię, że Johno jest gorszy od Nieminena, tylko twierdzę, że 3 miejsce w mistrzostwach Australii jest w tym porównywaniu kiepskim argumentem
Koniec tematu 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
jataman22
Ale ja nie mówię, że Johno jest gorszy od Nieminena, tylko twierdzę, że 3 miejsce w mistrzostwach Australii jest w tym porównywaniu kiepskim argumentem Koniec tematu
Myslę, że wystarczające mając na uwadze porównywanie w.w zawodników.
O wypraszam sobie - a Max to lepszy?
Na szybko pisałem, chodziło mi o to, że to inna klasa zawodników niżeli Nieminen czy Ostergard i jeżeli porównywali bysmy Johnstona do Maxa to można się mocno spierać, ze wskazaniem na Maxa wg. mnie, a porównywanie do Ostergarda czy Nieminena nie jest na miejscu.
Gelo pisze::?![]()
l
No i co?
20% szans na opady to jest zawsze
rzecz w tym, ze jest to jedna z najoptymistyczniejszych prognoz jakie znalazłem
jataman22 pisze:Czyli, że będę sie tłukł 700km przez 2 granice na darmo?
No, moze tak byc..
Ale ruscy maja jakies dziala orgonowe czy cos..
w 5 minut rozgonia chmury
poszukalem i moze ktos sie pokusi o domowa wersje
"orak-cloudbuster"
Mozna by jezdzic po stadionach w polsce (i nie tylko) i za pare zlotych przeganiac deszcz badz wywolywac w zaleznosci od preferencji. Nie mam czasu, ale na oko wyglada to na prosta konstrukcje
Do dziela:
http://tiny.pl/1fb1
"orak-cloudbuster"
Mozna by jezdzic po stadionach w polsce (i nie tylko) i za pare zlotych przeganiac deszcz badz wywolywac w zaleznosci od preferencji. Nie mam czasu, ale na oko wyglada to na prosta konstrukcje
Do dziela:
http://tiny.pl/1fb1
- Łoptymista
- Trener
Genialne.
Ale to chyba dziala z opoźnionym zapłonem i przez kilka dni trzeba tym strzleać w niebo, żeby przegonić chmurki. Dla dobra klubu mogę jednak już teraz pojechać na Łotwę i walczyć o czyste niebo. Nie wiem tylko czy nie będę miał kłoptów na granicy z przewiezieniem tego "działa" 
-
zenek
Kod: Zaznacz cały
1.zenek
2.Fantys
3.Sledzio
4.mikas
5. Hans
6. Metalliczny
7. Kumpel Hansa
Nie ma więcej chętnych??????????
-
jataman22
Ja w aucie mam już komplet, tak napiszę, bo kilka osób jeszcze dzwoniło, żeby nie mieć już nadzieji 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja jestem chetny ale z przyczyn niezaleznych ode mnie nie moge sie wybrac na Łotwę (wesele kolegi poza Lublinem).zenek pisze:Nie ma więcej chętnych??????????
-
zenek
TO gdzie są te osoby co dzwoniły do Jatamana??wpisywac sie na liste, może chociaż zbierze się te około 15 - 120 osób na jakiegoś busa........
PS. Koper udanej imprezy
PS. Koper udanej imprezy
No własnie bo ja tez chce jechac
zenek pisze:TO gdzie są te osoby co dzwoniły do Jatamana??wpisywac sie na liste, może chociaż zbierze się te około 15 - 120 osób na jakiegoś busa........
Na busa? Juz macie
8 osob + kierowca
albo na takiego powiekszonego ala autobus:)
16 osob + kierowca
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dzieki chociaz mam pecha w pechu bo...jestem wlasnie na antybiotykachzenek pisze:PS. Koper udanej imprezy
A w czym to przeszkadza?:)
Alkohol nie ma wplywu na antybiotyki - ani antybiotyki na alkohol.
Mit o zakazie laczenia jednego z drugim wynika z faktu, iz organizm w okresie zazywania antybiotykow jest zwykle mocno oslabiony [bo jestesmy chorzy
] i dlatego szybciej/gorzej reagujemy na alkohol. Jednak wynika to z faktu, ze jestesmy chorzy nie zas z faktu zazywania antybiotykow 
Alkohol nie ma wplywu na antybiotyki - ani antybiotyki na alkohol.
Mit o zakazie laczenia jednego z drugim wynika z faktu, iz organizm w okresie zazywania antybiotykow jest zwykle mocno oslabiony [bo jestesmy chorzy
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Błądzisz synu, błądzisz... Alkohol "trochu" przeszkadza antybiotykom w skutecznym działaniu. Fakt, sam ma właściwości dezynfekcyjne, ale jak chcesz wysterylizować siekierę a nie kichy
Za bardzo niszczy florę bakteryjną ,błony śluzowe, pierdzieli sekrecję hormonów (m.in. wazopresyny-hormonu antydiuretycznego, dlatego szczamy jak szaleni po chlaniu i mamy kaca) i mąci w metabolizmie komórkowym. To tak w skrócie 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Volenti non fit iniuria 
W sumie racja, jak chcą niech się trują... 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Sa antybiotyki w przypadku ktorych stwierdzono interakcje z alkoholem:bkapusta pisze:Alkohol nie ma wplywu na antybiotyki - ani antybiotyki na alkohol.
Stwierdzono interakcję cefoperazonu z alkoholem etylowym i dlatego pacjenci otrzymujący ten antybiotyk nie mogą spożywać alkoholu w czasie trwania kuracji, a także w ciągu kilku dni od jej zakończenia.
http://www.bioton.pl/site/index1.php?pa ... fb61bf4e1c
Nie zamierzam na sobie testować czy jakies interakcje z alkoholem ma antybiotyk ktory zażywam:)
Poza tym moj organizm jak slusznie zauwazyles jest teraz oslabiony (musi byc spozytkowana energia m.in. na wzmozona synteze przeciwcial czy tez detoksyfikację tego antybiotyku ktory zazywam) wiec dodatkowo jak bedzie nowy ksenobiotyk w moim organizmie to bedzie to dodatkowe obciazenie mojego oslabionego organizmu
Na początku roku znajomy biorąc antybiotyk świętował studniówkę, i potem zmarł na poprawinach
Także nie wiem jak to wygląda z medycznego punktu widzenia, ale skutki mogą być tragiczne.
Także nie wiem jak to wygląda z medycznego punktu widzenia, ale skutki mogą być tragiczne.
-
jataman22
A w niedziele jedziemy baraże i chyba tego dotyczy ten temat ?
jataman22 pisze:A w niedziele jedziemy baraże i chyba tego dotyczy ten temat ?
W innym temacie tego forum dyskutowałeś zawzięcie nie na temat, o szachach i innych pier...ach,a teraz próbujesz innych przywołać do porządku.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
No jedziemy, ale na wyjeździe, a wyjazd jednoznacznie łączy się z alkoholem