Baraże o I lige
Re: Baraże o I lige
o cholera, nie wiedziałem, że to funkcjonuje na zasadzie "chcesz-płać".Kasieńska pisze:Hm...skoro nie Franek to kto?Może Kakałko?Dajesz kasę na Niego,ściągamy Go i jedzie na Łotwie za 2ptk.To jak umowa stoi?
Ja np. chciałem żeby udało się dobić do 40 w Daugavpils, ale nie mam obecnie za bardzo kasy, żeby chłopakom za te punkty zapłacić, więc trudno...
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Anonymous pisze:bkapusta pisze:Zawsze milo jak wpadnie tu jakis szpec i nasz wszystkich czegos nowego nauczy
Swoja droga miejcie litosc dla naszych nadbaltyckich przyjaciol i nie wysylajcie tam Franka. Jeszcze mu sie pociagnie i ...
Hm...skoro nie Franek to kto?Może Kakałko?Dajesz kasę na Niego,ściągamy Go i jedzie na Łotwie za 2ptk.To jak umowa stoi?
Szczerze biorac pod uwage moja sympatie do Franka i jego umiejetnosci/osiagniecia uwazam, ze lepiej nikt niz on.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A i swoja droga toreszta I ligi powinna nas wspomoc finansowo i sprzetowo. Chyba, ze za rok chca chlopaki smigac na Lotwe na mecze

Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
jataman22 pisze:Szkoda Johnstona bo jest naszym najlepszym obco, ale i tak się wymigiwał i nie chciał jechać, do tego już na Łotyszy Nam raczej nie będzie potrzebny więc warto coś skubnąć i dać chłopakom na drobne wydatki przed barażami.
Możesz mi wytłumaczyć na jakiej podstawie uważasz że Johnston jest najlepszy??
bo jezdzi na bieżąco z najlepszymi na świecie?
-
jataman22
Na podstawie ogólnych wyników z lig. W EL średnia 1,62, a nie trudno ocenić naszych obco. Chociazby ten ranking zawodników, gdzie Johnston gdzieś był koło 30 miejsca a reszta naszych zagranicznych zawodników bodajże poza 100. Myślę, że Toruń nad Nieminenem czy Ostergardem by się nie zastanawiał. Co roku z elitą się ściga z niezłym efektem. To chyba nie jest trudne do zauważenia który z naszych obco jest najbardziej wartościowym zawodnikiem, wiec nie wiem skąd takie w ogóle smieszne pytanie.
ze skutkiem?? no chyba ze masz na mayśli wczorajszy mecz ? ..to przepraszam..
-
jataman22
Wiesz... jeżdząc z najlepszymi średnia 1,62 to średni skutek. Obcokrajowców o wyższej klasie napewno nie mamy więc nie mam pojęcia o co come on.
GIGI pisze:ze skutkiem?? no chyba ze masz na mayśli wczorajszy mecz ? ..to przepraszam..
Nie wiem jakie to ma przełozenie na naszą I ligę. Wem jedno - liderzy Premier League raczej nie mają czego szukać w naszej I lidze. A johno to jakby nie było 3 zawodnik Australii. Ale badzmy obiektywni - gosc słabo startuje a wiekszosc "fachowców" upatruje w nim jak nie zbawcę Coventry to dobrego ducha.
Ostatnio zmieniony 2 października 2007, o 22:43 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
poprwcie mnie jesli się mylę ale czy nie to samo było z Chrisem Louisem?? Widać wyraźnie że Anglia to inna bajka .....Czy my po drodze nie popełniliśmy błędu ??
Ostatnio zmieniony 2 października 2007, o 22:46 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
GIGI pisze:poprwcie mnie jesli się mylę ale czy nie to samo było z Chrisem Louisem?? Widać wyraźnie że Aglia to inna bajka .....
masz absolutnie rację. dlatego sie nie przekonamy jak to by było z Johnstonem. Po Kauko mozemy sie spodziewac poziomu poniżej 3D i Tomka Piszcza
-
jataman22
GIGI ale ja nie napisałem, że najlepszym zawodnikiem na Polską ligę, bo tego się już w tym sezonie nie dowiemy który z nich jak by pojechał, ale ogólnie jest napewno najbardziej wartościowym zawodnikiem, który jeżdzi z elitą ze średnim skutkiem i jest najbardziej doświadczony, do tego własnie tak jak wspomniał Gelo, 3 zawodnik Australii, jako zawodnik jest napewno najlepszym naszym obco, jak byłoby w Polsce?? Tego się nie dowiemy, możemy spekulować.
Odpowiedziales Gelu na moje pytanie które pózniej dodałem
Czas pokaże ...
A ilu tych Australijczyków jeździ? Sześciu? (tak na poważnie się ścigają a nie gdzieś po pustyniach australijskich)jataman22 pisze:do tego własnie tak jak wspomniał Gelo, 3 zawodnik Australii
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
jataman22
Ale jakie to ma znaczenie?? Mamy takich obco w tym sezonie marnych, że Johnston jest z nich najlepszy i to nie podlega wątpliwości.
meesha pisze:A ilu tych Australijczyków jeździ? Sześciu? (tak na poważnie się ścigają a nie gdzieś po pustyniach australijskich)jataman22 pisze:do tego własnie tak jak wspomniał Gelo, 3 zawodnik Australii
To trochę dziwne co piszesz, bo w mistrzostwach startowali nie tylko Australijczycy. Johno wyprzedził w klasyfikacji np. Nichollsa, Steada a także Schleina. Holdera, Batchelora - czołowe postaci np. polskich klubów
Ostatnio zmieniony 2 października 2007, o 23:11 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ma to takie samo znaczenie jak miejsce na pudle w mistrzostwach Chorwacji albo Argentyny
A że Johnston jest teoretycznie najlepszy z naszych tegorocznych obcokrajowców to wiadomo...
A że Johnston jest teoretycznie najlepszy z naszych tegorocznych obcokrajowców to wiadomo...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Ma to takie samo znaczenie jak miejsce na pudle w mistrzostwach Chorwacji albo Argentyny![]()
Nie no meesha - naprawde stawiasz znak równosci miedzy Argentyną a Australią?
Ostatnio zmieniony 2 października 2007, o 23:15 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
jataman22
No i tak napisałem na początku tej dyskusji, dlatego nie rozumiem Twojego postu. Czy chciałeś coś wnieść do dyskusji, czy tak z natury tego forum przyczepić sie do tego co pisze jataman?
Ty masz jakąś manię prześladowcząCzy chciałeś coś wnieść do dyskusji, czy tak z natury tego forum przyczepić sie do tego co pisze jataman?
meesha pisze:Ty masz jakąś manię prześladowcząCzy chciałeś coś wnieść do dyskusji, czy tak z natury tego forum przyczepić sie do tego co pisze jataman?Nie, nie stawiam znaku równości między Australią a Argentyną ale naprawdę wielkiej różnicy nie ma
W Australii jest może z sześciu czy siedmiu zawodników którzy cokolwiek znaczą, a w Argentynie jeden
Więc jak dla mnie trzecie miejsce nawet w Otwartych Mistrzostwach Australii to żadne osiągnięcie. Schlein to żadna gwiazda, Nicholls jest bardzo chimeryczny, a Holder, Batchelor mają jeszcze mleko pod nosem
dobrze - powiedzmy, że uległem - muszę to jednak przepić
-
jataman22
Więc jak dla mnie trzecie miejsce nawet w Otwartych Mistrzostwach Australii to żadne osiągnięcie. Schlein to żadna gwiazda, Nicholls jest bardzo chimeryczny, a Holder, Batchelor mają jeszcze mleko pod nosem
Tylko nie porównujemy Johnstona do Harrisa, Maxa, Karlika czy Jensena, a do Ostergarda, Nieminena i reszte zapomniałem. Naprawde nie zauważasz róznicy??
jataman22 pisze:Więc jak dla mnie trzecie miejsce nawet w Otwartych Mistrzostwach Australii to żadne osiągnięcie. Schlein to żadna gwiazda, Nicholls jest bardzo chimeryczny, a Holder, Batchelor mają jeszcze mleko pod nosem
Tylko nie porównujemy Johnstona do Harrisa, Maxa, Karlika czy Jensena, a do Ostergarda, Nieminena i reszte zapomniałem. Naprawde nie zauważasz róznicy??
O wypraszam sobie - a Max to lepszy?