TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07
Re: TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07
Oj Olo daj na luz, jeśli koleś ma w nicku datę urodzenia to ma prawo zawodzić staropolszczyzną, poza tym młodzi zawodnicy Startu mogli na piknik zwalić się z jakimś swoim smallbusinessem - kaszanki, golonki, karczki, browar, lewy spiryt. Podjechali lepszymi furami to od razu widać, ze dobrze prosperują.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
pogoda na razie dopisuje. świeci słoneczko o jest bardzo ciepło. oby dzięki temu dzisiaj przyszło więcej ludzi 
"Życie to jazda"
mam pytanie gdzie można race kupić??
- Łoptymista
- Trener
W sklepie z racami, jak sądzę.
A na co ci te race, jak już je kupisz?
A na co ci te race, jak już je kupisz?
ale gdzie ten sklep jest?? jak to po co race na mecz nie 
niestety raczej na pewno ochrona Cię nie wpuści z racami. ale jak się zdecydujesz kupić to race znajdziesz w każdym klepie z fajerwerkami 
"Życie to jazda"
Boobi pisze:niestety raczej na pewno ochrona Cię nie wpuści z racami
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
Ge(L)o pisze:Boobi pisze:niestety raczej na pewno ochrona Cię nie wpuści z racami
rakietę się wniosło to i race dadzą radę.
dokładnie
z zakupami rac to troche zapozno, a wogole to w swietle prawa niewolno wnosic takowych na stadiony gdzie odbywa sie impreza masowa (mikas juz to gdzies pisal) jedynie co nie podchodzi pod pirotechnike to swiece dymne, z tym ze rozmawiajac na poprzednim meczu z szefem ochrony i te srodki niepirotechniczne beda zakazane
ot takie kaprycho
poza tym ochrona jest naszykowana dzisiaj na jakas "zadyme" na stadionie, ale skad maja taki donos
tego nie wiem
przynajmniej mnie nic o tym nie wiadomo. pzdr
wie ktoś czy może przyjeżdżają jacyś kibice z Gniezna??
"Życie to jazda"
pewnie będą tak jak ostatnio.napewno nie będzie ich dużo ale troche na bank

Piękna pogoda. Mam nadzieje że przyjdzie trochę więcej kibiców
No przynajmniej raz nie znajdziemy na forum postów typu "nad Czechowem zbierają się chmury", "kropi na Sławinku" itp
Zobaczymy co zaprezentują Lublinianie. Spodziewam się bardziej zaciętego meczu chyba, że Tomek P. powtórzyłby swój zaskakująco dobry wynik. A, i czekam na popsiy Kauko, na razie tylko raz wyprzedził na dystansie któregoś cieniasa
EDIT: teraz z kolei kazdy bedzie wychwalał pogode pod niebiosa i na to samo wyjdzie
Zobaczymy co zaprezentują Lublinianie. Spodziewam się bardziej zaciętego meczu chyba, że Tomek P. powtórzyłby swój zaskakująco dobry wynik. A, i czekam na popsiy Kauko, na razie tylko raz wyprzedził na dystansie któregoś cieniasa
EDIT: teraz z kolei kazdy bedzie wychwalał pogode pod niebiosa i na to samo wyjdzie
Gratuluje wygranej walki o baraze. nie ukrywam ze bardzo mi zalezalo zeby to gniezno spadlo. a teraz zycze dalszych sukcesow
Brawa dla Kauko za inteligencje i refleks jak mało co nie przejechał po głowie Gomóły.
co do formy Startu.brak słów.zero walki,zero ambicji.zasłużona 2 liga dla nich.szkoda tylko kibiców.mieli dalej niż my do np. Ostrowa:/
co do formy Startu.brak słów.zero walki,zero ambicji.zasłużona 2 liga dla nich.szkoda tylko kibiców.mieli dalej niż my do np. Ostrowa:/

Takiej kompromitacji ze strony zespołu gości dawno w Lublinie nie było. Jazda gnieźnian w koncowce meczu woła o pomste do nieba. Dziwiłem się jak ci ludzie moga nazywać się sportowcami, od których wymaga się walki i jazdy do końca. Fajfer - stary doświadczony zawodnik, który na żużlu wyjeżdził już kilka tysięcy kółek - celowo nie wyjeżdża na tor mając szanse na jazde w 2 biegach. Co to sie dzieje
Cieszy niezmiernie, że nasi jeźdźcy z hukiem zrzucili ten zespół węgla i papy do II ligi. Pokazali kelnerom gdzie ich miejsce. Te wypożyczenia jakie poczynili przed meczem Startowcy miały chyba na celu załatać dziury w składzie, żeby Start mógł odjechać mecz i uniknąć walkowera. O starszego Cieloka to już się bałem na próbie toru, widać że gość miał długi rozbrat z żużlem.
Duży plus z dzisiejszego spotkania to mozliwość obejrzenia jeszcze jednego meczu w Lublinie
.
Cieszy niezmiernie, że nasi jeźdźcy z hukiem zrzucili ten zespół węgla i papy do II ligi. Pokazali kelnerom gdzie ich miejsce. Te wypożyczenia jakie poczynili przed meczem Startowcy miały chyba na celu załatać dziury w składzie, żeby Start mógł odjechać mecz i uniknąć walkowera. O starszego Cieloka to już się bałem na próbie toru, widać że gość miał długi rozbrat z żużlem.
Duży plus z dzisiejszego spotkania to mozliwość obejrzenia jeszcze jednego meczu w Lublinie
Ostatnio zmieniony 30 września 2007, o 18:53 przez Erwin, łącznie zmieniany 1 raz.
No ładnie ładnie
Gniezno 2 liga
Kauko bardzo dobry występ, Jeleń był nie do ugryzienia Piszcz też dobrze Stachyra slabiej ze startów ale świetnie na dystansie. Brawo dla Klimka, Maciek też walczył
.
-
Speedway Fan
- Senior
Maciej stary i doświadczony ??Fajfer - stary doświadczony zawodnik, który na żużlu wyjeżdził już kilka tysięcy kółek - celowo nie wyjeżdża na tor mając szanse na jazde w 2 biegach. Co to sie dzieje
Tak jak przewidywałem, miało być śmiesznie i było śmiesznie. Do tej parodii sportu żużlowego zabrakło tylko Frankowa. Za to co dziś zobaczyli kibice na mecz z Łotyszami powinni być wpuszczeni za darmo 
@Speedway Fan
Naprawdę nie zauważyłeś ironii ?
Naprawdę nie zauważyłeś ironii ?
Speedway Fan pisze:Maciej stary i doświadczony ??Fajfer - stary doświadczony zawodnik, który na żużlu wyjeżdził już kilka tysięcy kółek - celowo nie wyjeżdża na tor mając szanse na jazde w 2 biegach. Co to sie dzieje
Chyba ze Tomasz był w programie pod szóstką
Odnośnie Kauko:
A ja nie zdziwiłbym się gdyby na swoim sprzęcie zrobił gorszy wynik od porzedniego...
Zwracam honor szefowi
A odnośnie meczu ogólnie:
Brawa dla naszych za całokształt, bura dla Gnieźnian też za całokształt (choć jak widziałem jak Cielak się męczy na tym osiołku pod tyłkiem to aż żal mi go było). A i podziękowania dla Dawida Stachyry że przegrywał starty
Ostatnio zmieniony 30 września 2007, o 19:08 przez Speedway, łącznie zmieniany 1 raz.
Speedway Fan pisze:Maciej stary i doświadczony ??Fajfer - stary doświadczony zawodnik, który na żużlu wyjeżdził już kilka tysięcy kółek - celowo nie wyjeżdża na tor mając szanse na jazde w 2 biegach. Co to sie dzieje
Mala pomylka. Chyba, ze kolega mial na mysli Tomka Cieslewicza.
EDIT:Uprzedzono mnie
Co do meczu.. wygranych sie nie ocenia.Powiem tylko, że należą sie brawa dla naszych zawodników, ponieważ nawierzchnia była dla wszystkich równa, a jednak lublinianie jezdzili, a nie "trytali" po torze.
Zastanawiam się co byłoby lepszym rozwiązaniem. Tor bez dołów i widowiskowe spotkanie żużlowe z walką na każdym metrze, czy "start i aby do mety szcześliwie dojechać" (oczywiscie nie mowie o akcjach Dawida Stachyry, tylko on sie dzis ścigał)??
Ostatnio zmieniony 30 września 2007, o 19:12 przez Fork, łącznie zmieniany 1 raz.
trening czyni mistrza.
Mam prosbe,moze ktos napisze mi dlaczego upadl Gomolski w pierwszym łuku Xbiegu.Opinie w moim towarzystwie sa podzielone (ja sama przegapilam moment tuz przed ),a od tego upadku zaczely sie protesty Startu i (chyba ) odmowa jazdy Adriana do konca meczu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~