Rafał Klimek

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

Re: Rafał Klimek

#1426 Postautor: mikas » 28 września 2007, o 12:38

Dokładnie chodzi mi o to o czym napisał go!, wystarczyło napisać w dniu Brązowego Kasku, bądź dzień wcześniej że nie udało się zebrać kwoty na wyjazd i że Rafał nie pojedzie. Najlepszym rozwiązaniem by było gdyby Rafał mimo wszystko pojechał, bo jednak każdy też się domyśla, że nie do końca było to niemożliwe a zależało tylko i wyłącznie od dobrej woli jego taty. Jednak jeśli informacja o tym, że Rafał nie jedzie w zawodach pojawia się dopiero w relacji z tych zawodów i jest wielkim zaskoczeniem to jak juz napisałem wcześniej to niby nic takiego ale niesmak pozostał. Dlatego też proszę nie traktowac tego co pisze jako jakiejś wielkiej nagonki, a tylko i wyłącznie jako zwrócenie uwagi na możliwość lepszej koordynacji działań. Pal licho jakby nie było takiego szumu i próśb o wpłaty, które małe to małe ale jednak były i dlatego wypadało się w tym wypadku zachować troszkę inaczej, chociazby tak jak wspomniał go!. I nie jest to z mojej strony jakieś rozliczanie :shock: (Grzesiu proszę Cie, bo rozliczac to ja mógłbym kogoś innego a też tego nie robię), po prostu zwróciłem uwagę na pewne niedociągnięcie i tylko i wyłącznie z myślą o tym, aby następnym razem wyszło lepiej, bo jak Ty tez sam Regdal wiesz życzę Rafałowi jak najlepiej.
I proszę nie pisz już o tym że formalnie czy nieformalnie team jest albo go nie ma. Fakty są takie i to widoczne dla każdego gołym okiem, że formalnie czy nie, w team-ie Rafała jesteś od dłuższego czasu. I całe szczęście, bo wykonujesz tam ogromną pracę i gdyby nie Ty to pewnie Rafał już dawno by swoją przygodę z żużlem zakończył.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

jataman22

#1427 Postautor: jataman22 » 28 września 2007, o 14:30

Zgodziłbym się z Mikasem, gdby nie ten obrazek który mnie wkór*** pod każdym jego postem...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#1428 Postautor: Gelo » 28 września 2007, o 14:31

no głupi jest - to fakt.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1429 Postautor: RadeKas » 28 września 2007, o 15:01

No ten "Tomi the Czech" faktycznie taki sobie 8) .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Ge(L)o
Trener

#1430 Postautor: Ge(L)o » 28 września 2007, o 15:25

A ten pod spodem bardzo pokrzepiający. Koniec OT 8)

meesha
Trener
Kontakt:

#1431 Postautor: meesha » 28 września 2007, o 16:17

Jak ja to kocham u nas Polaków... Na ową "kopertę" złożyło się bodaj 5 czy 6 osób i oczywiście nie widzę, żeby którakolwiek z nich coś "gardłowała" po wczorajszej absencji Rafała na zawodach. A w "try miga" znalazło się kilkanaście osób, które martwią się co się stanie z pieniędzmi (symbolicznymi zresztą), które inni dali :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1432 Postautor: mikas » 28 września 2007, o 16:35

Kilkanaście :?: :shock: Przejrzałem temat i zobaczyłem tylko dwie takie osoby, ale może masz meesha jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem ostatnio ;)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#1433 Postautor: meesha » 28 września 2007, o 17:46

A słyszał o hiperbolizacji czy na wagarach był jak pani na polskim o tym mówiła :?: :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1434 Postautor: mikas » 28 września 2007, o 18:34

Tyle że są pewne granice w jej używaniu, Ty je zdecydowanie w tym momencie przekroczyłeś 8) Widać Ciebie pani w szkole na polskim tego nie nauczyła, a sam też nie masz nawet odrobiny wyczucia w jej używaniu... :P
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#1435 Postautor: meesha » 28 września 2007, o 20:58

Tak Mikas, masz rację. Już dobrze :?: :D

Popełniłem nadużycie choć i tak nawet jakby to była jedna osoba to nie widzę powodu aby interesowała się na co ja i kilka innych osób przeznaczamy nasze pieniądze :roll: EOT

Sledzio
Trener
Kontakt:

#1436 Postautor: Sledzio » 28 września 2007, o 21:26

A tak wszyscy podniecali się w gazetach że mamy reprezentanta w BK a póżniej SK gdzie zapewne też nie wystartuje ehhh...:(
Rafał kończ karierę lub uciekaj z Lublina do lepszych wypłacalnych klubów bo tutaj nie ma perspektyw na nic.

meesha
Trener
Kontakt:

#1437 Postautor: meesha » 28 września 2007, o 21:34

Jak patrzę na stawkę w finale SK to raczej Rafał tam za wiele nie nawojuje jeśli w ogóle pojedzie. Szkoda Brązowego bo tam mógł coś powalczyć :? A co do uciekania z Lublina to póji co Rafał jest ciągle niepełnoletni więc nie może sam podpisać kontraktu z żadnym klubem. Więc takie rady to raczej dla Zdzisława Klimka...

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1438 Postautor: Regdal » 28 września 2007, o 22:27

go! pisze:
Regdal pisze:To prawda,że to ja (pomimo sprzeciwu Rafała) zainicjowałem, ponosząc pewne ryzyko, apel i prośby o pomoc,ale tylko dlatego aby spróbować zwrócić się do zainteresowanych osób inaczej, nie krzykiem,wrzaskiem ,awanturami i wulgaryzmami,co czynił zazwyczaj ojciec Rafała - czy coś w tym złego ? Czy to zły sposób zwrócenia uwagi na to ,że Rafał jest niedostatecznie dosprzętowiony,jeździ w klubie który ma problemy finansowe i potrzebuje wsparcia,którego od własnego ojca już nie otrzymuje ? To dla mnie przykre,że nazywasz taką postawę brakiem profesjonalizmu,.

Spokojnie...
Nic by sie pewnie wielkiego nie stalo gdybys po rozpoczeciu calej akcji informowal na biezaco o jej przebiegu.. Trwalo to kilka dni i nikt nie mial pojecia ze pieniedzy na konto wplacilo lacznie ZERO osob! Inna sprawa ze zamiast wplacic to sie rzucili wszyscy rozliczac cie z tego co inni wplacili..
To ciekawe..
Ale generalnie problem lezy chyba w braku informacji..Mogles uprzedzic ze nie pojedziecie. Mogles kazdy dzien akcji podsumowac na forum - gorzej juz wypasc i tak chyba nie mogla :(

Właśnie,że nie mogłem,rozmowy i namowy oraz różne tym podobne zabiegi zmierzające do zrealizowania wyjazdu trwały bardzo bardzo długo.Nadzieja tkwiła we mnie do godzin porannych w dniu finału.
Od samego rana z racji swoich zawodowych i prywatnych obowiązków nie było czasu na informowanie o czymkolwiek.Tyle.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

harry
Trener

#1439 Postautor: harry » 29 września 2007, o 00:17

Dodam tylko, ze pieniadze na start Rafała w Brazowym Kasku też sie znalazły z klubu ,w koncu w takiej wysokości jak zażyczył sobie wiadomo kto. Późno to późno ale mozna było spokojnie sie przygotować. Trudno. Jak zwykle szkoda tylko Rafała.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1440 Postautor: mikas » 29 września 2007, o 10:10

meesha pisze:Tak Mikas, masz rację. Już dobrze :?: :D

Popełniłem nadużycie choć i tak nawet jakby to była jedna osoba to nie widzę powodu aby interesowała się na co ja i kilka innych osób przeznaczamy nasze pieniądze :roll: EOT

Tak Meesha, masz rację :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1441 Postautor: Regdal » 30 września 2007, o 19:54

http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=45&k2_id=101&dzial_id=361&news_id=222530

Już ponad sto punktów w lidze, jak zdążył policzyć redaktor sportowych faktów, zdobył Rafał Klimek na żużlowych torach.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański

www.wolinski.com.pl

janek
Kadrowicz

#1442 Postautor: janek » 30 września 2007, o 19:59

A za ile punktów Klimek ma zapłacone, w tym sezonie??

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1443 Postautor: Regdal » 30 września 2007, o 20:06

To jest pytanie do Pana Prezesa,ale jak znam życie nie dowiesz się tego,gdyż dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.

www.wolinski.com.pl

Awatar użytkownika
Zuzia

#1444 Postautor: Zuzia » 30 września 2007, o 21:39

janek pisze:A za ile punktów Klimek ma zapłacone, w tym sezonie??

A co Cię to obchodzi?
Książkę piszesz?
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#1445 Postautor: rAdEk23 » 9 października 2007, o 17:08

Ja niewiem co ten Klimek sobie wyobraza niejedzie na Finał srebnego kasku gratuluje mu rozumu
Sipma Lublin :D :D :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1446 Postautor: Cz@rek » 9 października 2007, o 20:11

rAdEk23 pisze:Ja niewiem co ten Klimek sobie wyobraza niejedzie na Finał srebnego kasku gratuluje mu rozumu

Powinieneś dodać-Papa Klimek 8)

Awatar użytkownika
rAdEk23
Junior
Kontakt:

#1447 Postautor: rAdEk23 » 9 października 2007, o 20:38

Cz@rek pisze:
rAdEk23 pisze:Ja niewiem co ten Klimek sobie wyobraza niejedzie na Finał srebnego kasku gratuluje mu rozumu

Powinieneś dodać-Papa Klimek 8)

Na to wszystko to mi juz brak słów, dla zawodnika grajacego w piłke było by to tak jak by zrezygnował z gry młodziezowej reprezentacji województwa, ale to niemoja sprawa i nie moja kariera
Sipma Lublin :D :D :D

arturek111
Szkółkowicz
Kontakt:

#1448 Postautor: arturek111 » 9 października 2007, o 22:36

"Gwiazdeczce" się chyba w główce przewróciło i jego papie - zapewne ich interesuje tylko złoty kask. Dalej piewcy Klimka się nim zachwycajcie - Cienias i amator a przedewszystkim LEŃ

Speedway Fan
Senior

#1449 Postautor: Speedway Fan » 9 października 2007, o 22:37

Rafał to tu ma g**** do gadania.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#1450 Postautor: Regdal » 9 października 2007, o 22:42

arturek111 pisze:"Gwiazdeczce" się chyba w główce przewróciło i jego papie - zapewne ich interesuje tylko złoty kask. Dalej piewcy Klimka się nim zachwycajcie - Cienias i amator a przedewszystkim LEŃ

Czytając twój wpis odnoszę wrażenie jokoby cię dopadł jakiś nieznany rodzaj histerii.

www.wolinski.com.pl