Żużel w TV
Re: Żużel w TV
tak slucham Lorka i przed chwila cos mowil, o mistrzu swiata z australii z '51 roku, ktory jest jedynym zawodnikiem w historii, ktoremu udalo zdobyc sie mistrzostwo swiata jezdzac w klubie 2-ligowym, nie sluchalem dokladnie, wiec nie mam pewnosci czy chodzilo mu tylko o lige angielska czy o cala europe, ale czy przypadkiem nicki zdobywajac swoj tytul nie bronil barw 2-ligowego ROW-u Rybnik?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Po wielu latach najsilniejsza sportowo liga w Polsce odzyskuje należną pozycję w mediach publicznych. Kibice i sponsorzy zobaczą polski speedway w innym wymiarze medialnym. Aż dwie pełne relacje z każdej kolejki, newsy, Internet. Najlepsi zawodnicy na świecie będą obecni nie tylko na polskich stadionach żużlowych, ale także w domach setek tysięcy kibiców i sympatyków Speedway Ekstraligi. Zawarte porozumienie pozwoli pokazać setkom tysięcy kibiców magię speedway’a jako pełnego napięcia i budzącego wielkie emocje widowiska sportowego
Szlag trafia jak czytam coś takiego. Tak jakby każdy miał w domu platformę cyfrową n, a przez parę lat relacje w Polsacie miała do dyspozycji tylko garstka. Cóż, wg mnie jest raczej odwrotnie. To Polsat Sport dociera do sporej liczby odbiorców, a tą cholerną N ciężko znaleźć nawet w pubach
Na szczescie TVPSport włączyli w Multimedii (niestety kosztem eurosportu, no ale....).
Zawodowe ligi powinny transmitowac tylko komercyjne stacje, bo one na tym zarabiaja, wiec staraja sie oferowac produkt dobrej jakosci. Jakos pilka nozna w Canalu+ swietnie daje sobie rade, a i podana jest w formie przewyzszajacej czesto tresc.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja bym powiedział, że nie często a zawsze, ale nie powiem bo nie chcę kolejnej dyskusji tu rozpętywaćCooper pisze:pilka nozna w Canalu+ swietnie daje sobie rade, a i podana jest w formie przewyzszajacej czesto tresc.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Ja bym powiedział, że nie często a zawsze, ale nie powiem bo nie chcę kolejnej dyskusji tu rozpętywaćCooper pisze:pilka nozna w Canalu+ swietnie daje sobie rade, a i podana jest w formie przewyzszajacej czesto tresc.![]()
Powiedzial ten co oglada
Czasem jestem zmuszony jak ktoś w barze ogląda (np. Zbycho
) i śmieszy mnie jak wokół tej żenującej kopaniny pt. Orange Ekstraklasa robi się takie halo jakby to były jakieś miszczostwa świata i okolic
No offence
No offence
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Dobra teraz Polsat kupuje I i II ligę, czy tam tylko drugą jeśli połączą i będzie git 
-
Smirnek_
- Senior
Jeśli mecze będą puszczać w itvp to nawet dla mnie lepiej. Przynajmniej nie trzeba będzie płacić za żadne kablówki 
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Moze tak jak MPPK, z polgodzinnym opoznieniem? albo IMSJ, gdzie zapowiadano transmisje na itvp a jej w ogole nie bylo? 
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Smirnek_ pisze:Jeśli mecze będą puszczać w itvp to nawet dla mnie lepiej. Przynajmniej nie trzeba będzie płacić za żadne kablówki
Ot i dobrze rzekł kolega

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
OT: Debata Kaczynski-Kwasniewski rowniez ma byc zarowno w TVP jak i w Polsacie.
http://wiadomosci.onet.pl/1612165,11,item.html
Wolalbym, zeby za ta debate sztaby wyborcze zaplacily jak za reklame w TVP, a z zysku TVP kupila jakies sensowne programy czy filmy. Ale k.....a mnie wezmie, jak wyjdzie, ze za debate to ja zaplace moim abonamentem. I pewnie mnie wezmie 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Płacisz abonament ? 
Ciekawostka: dzisiejszy mecz Stal Rzeszów - Sparta Wrocław na żywo w itvp.pl od godz. 17:15. Będzie więc okazja przekonać się, jak TVP poradzi sobie z ligowym speedway'em.
O 18:00 w Polsacie Sport finał Apator - Unia Leszno.
O 18:00 w Polsacie Sport finał Apator - Unia Leszno.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
orientuje się ktoś kiedy będzie powtórka finału DMP ?
No, dzis po polnocy na zwyklym polsacie zapewne.
-
Smirnek_
- Senior
Powtórki:
Polsat Sport Extra
Poniedziałek, 8 października 11:00
Polsat Sport
Poniedziałek, 8 października 13:10
Polsat Sport
Wtorek, 9 października 17:20
Polsat Sport
Piątek, 12 października 11:20
źródło: http://www.polsatsport.tv
Polsat Sport Extra
Poniedziałek, 8 października 11:00
Polsat Sport
Poniedziałek, 8 października 13:10
Polsat Sport
Wtorek, 9 października 17:20
Polsat Sport
Piątek, 12 października 11:20
źródło: http://www.polsatsport.tv
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Do tego pewnie dzis na polsacie w okolicach północy.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt: