TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07
Re: TŻ Lublin - Start Gniezno 16.09.07
brawo!! częsc planu o utrzymanie zrealizowane. Piszcz swietnie Daniel też Dawid dobrze Kauko też sobie nieźle poczynał jak na 1 występ na naszym torze i czyjeś motocykle. Brawo dla Macka ze pokonał Fajfera. Klimek jak juz wyjdzie ze startu dobrze pojedize 1 luk dalej słabiutko. Koniecznie jakiś junior/obco na next mecz. Jeszcze raz brawo panowie

No Gniezno rozjechane jak "motór kurę".
Piszcz dzisiaj pojechał na 150% i to dla niego Szczególna pochwała.
Tomek takiego cię chcemy już zawsze, nie wiem co on zrobił z silnikami.
Kauko Nieminen mimo iż jechał po raz pierwszy na naszym torze na obcych motocyklach wypadł całkiem dobrze, bałem się że będzie gorzej. Szkoda tylko tego upadku, bo byłoby z pewnością lepiej.
Piszcz dzisiaj pojechał na 150% i to dla niego Szczególna pochwała.
Tomek takiego cię chcemy już zawsze, nie wiem co on zrobił z silnikami.
Kauko Nieminen mimo iż jechał po raz pierwszy na naszym torze na obcych motocyklach wypadł całkiem dobrze, bałem się że będzie gorzej. Szkoda tylko tego upadku, bo byłoby z pewnością lepiej.
Klimek w konfrontacji z Gomólskim dzisiaj, chyba w końcu zejdzie na ziemię.
Jeszcze Chłopaczyna w kompleksy popadnie
Jeszcze Chłopaczyna w kompleksy popadnie
Coz mozna powiedziec.. brawo chlopaki. Bylismy faworytami, ale chyba kazdy z nas mial mniejsze lub wieksze obawy. Kontuzja Sledzia, ogromna niewiadoma w postaci Nieminena.. dzisiejsze zwyciestwo mimo slabego przeciwnika musi cieszyc. Jezeli za 2 tygodnie bedzie taka mobilizacja, to ani Stead ani Allen naszym dzisiejszym gosciom nie pomoga, tymbardziej, ze to utrzymanie nam sie na prawde nalezy. Co do zawodnikow, pochwalic trzeba szczegolnie Piszcza. Uwielbiam go ogladac gdy jest tak dysponowany jak dzisiaj, szkoda tylko, ze tak pozno a przede wszystkim tak zadko. Nieminen na mnie osobiscie nie zrobil zadnego wrazenia, bo gdyby dzisiaj jechal z nami Ostrow/Gorzow/Gdansk Fin skonczylby zapewne z max 2-3 pkt na koncie. No ale zawsze lepsze to anizeli 0 Franka badz zalosne machanie rekami Truminskiego. Dawid i Daniel swoje. Martwi i to strasznie Klimek, tak slabej jazdy nie mozna tlumaczyc tekstami typu "dajcie mu troche czasu, a wyniki przyjda" widac golym okiem, ze chlopak cofa sie w rozwoju. Do sprzetu rowniez mozna miec wiele zastrzezen, ale tego tematu nie ma co rozdmuchiwac, wszyscy wiemy jak jest w klubie. Tak czy siak chlopak bedzie mial nad czym rozmyslac w zimie.
- tezetomaniak
- Trener
9. Tomasz Piszcz - (2,3,3,3,2,w) 13 - brawo.. te akcje na dystansie ehh.. oby tak dalej 
11. Dawid Stachyra - (2,3,1,2,2,3) 13 - podobnie jak w przypadku Piszcza. Dobra jazda i walka na dystansie
12. Kauko Nieminen - (3,w,1,1,1,1) 7 - koniecznie trzeba go zaprosić za 2 tyg. Debiut na naszym torze, obce motocykle. Jak sie rozjeździ to na 1 lige może być. Dzisiaj średnio, a co potem się okaże
13. Daniel Jeleniewski - (3,3,3,3,1,3) 16 - zrobił swoje ;>
14. Maciej Michaluk - (1) - to co zwykle
15. Rafał Klimek - (2,0,1,1,0) 4 - żałosny występ
Ogolnie dobrze jest, za tydzień powinno być podobnie chociaż pewnie Start przyjedzie mocniejszy.
11. Dawid Stachyra - (2,3,1,2,2,3) 13 - podobnie jak w przypadku Piszcza. Dobra jazda i walka na dystansie
12. Kauko Nieminen - (3,w,1,1,1,1) 7 - koniecznie trzeba go zaprosić za 2 tyg. Debiut na naszym torze, obce motocykle. Jak sie rozjeździ to na 1 lige może być. Dzisiaj średnio, a co potem się okaże
13. Daniel Jeleniewski - (3,3,3,3,1,3) 16 - zrobił swoje ;>
14. Maciej Michaluk - (1) - to co zwykle
15. Rafał Klimek - (2,0,1,1,0) 4 - żałosny występ
Ogolnie dobrze jest, za tydzień powinno być podobnie chociaż pewnie Start przyjedzie mocniejszy.
gdybyśmy mieli takiego juniora jak gomólski.... 21pkt. na wyjexdzie robi wrazenie...
co do naszych: Piszcz,Jeleń i Dawid pojechali przyzwoicie. Po Nieminienie spodziewałem sie więcej. A teraz jak dla mnie nasz najsłabszy punkt-Klimek. Punkty na Michaluku, Fajferze i na defektach....Cieniutko...
co do naszych: Piszcz,Jeleń i Dawid pojechali przyzwoicie. Po Nieminienie spodziewałem sie więcej. A teraz jak dla mnie nasz najsłabszy punkt-Klimek. Punkty na Michaluku, Fajferze i na defektach....Cieniutko...
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
-
Mateusz111
- Junior
Dlaczego Piszcz nie wystartowal w 15 ?
-
zenek
Podejrzewam, że Franciszek pojechałby podobnie ja Nieminen, który wcale nie miał startu . . . .jeden mu wyszedł i pojechał ładnie, pozostałe nic ciekawego.
wiem wiem, ze nie swój sprzęt itd ale przecież miał próbę toru, gdzie mógł wyczuć motocykl w momencie startu, a tymczasem Nieminen zrobił próbę startu 2(!) razy w przeciągu dwóch serii!!!! więcej czasu spędził na staniu i przyglądaniu się na silnik motocykla . . .
Klimek Tragedia, punkty na trupach
wiem wiem, ze nie swój sprzęt itd ale przecież miał próbę toru, gdzie mógł wyczuć motocykl w momencie startu, a tymczasem Nieminen zrobił próbę startu 2(!) razy w przeciągu dwóch serii!!!! więcej czasu spędził na staniu i przyglądaniu się na silnik motocykla . . .
Klimek Tragedia, punkty na trupach
Mateusz111 pisze:Dlaczego Piszcz nie wystartowal w 15 ?
oszczędność sprzetu??
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Zastanawiam się po meczu co się dzieje z Klimkiem?? Jeździ słabiej niż rok temu po zdaniu licencji. Zero zadziorności słabe starty. Nieminen też mnie nie zachwycił sądze, że jakby jechał na swoich furach a nie Śledzia to byłoby jeszcze gorzej. Cała reszta bardzo ładnie poproszę tak jescze raz za 2 tygodnie.
-
Smirnek_
- Senior
Ma ktoś może czas 15 wyścigu
?
Wkacu znalazlem czas w tym sezonie zeby pojsc na zuzel i jestem zadowolony z postawy i wyniku naszego zespolu. Kauko to lepiej juz niech nie przyjezdza i za 2 tyg. Steven albo Ulrich pojedzie, a najlepiej jakby Trumna mogl jechac do tego moze bardzo plynnie mowiacy po angielsku M.Kuś na juniora i Start w 3 lidze 
Ale porażka ten Kakałko
Ale zawsze lepiej oglądać jakiegoś nowego niż Franka
Startowi zabrakło kasy na obco, gdyby był Podżuks i Laukanen to mogło być różnie...
Gomólski Superstar !
Gomólski Superstar !
zenek pisze:Podejrzewam, że Franciszek pojechałby podobnie ja Nieminen, który wcale nie miał startu . . . .jeden mu wyszedł i pojechał ładnie, pozostałe nic ciekawego.
Jasne już ja to widzę, jak Franków walczy i wyprzedza. Nawet po słabych startach Kauko walczył na dystansie. Uważam, że jest to perspektywiczny zawodnik.
Po meczu mówił, że bardzo smakują mu cukierki od ks. Kiełbasy
Trumna? jaki trumna?, Urlich? jaki Urlich? Steve? jaki Steve?. Uważam, że nie ma różnicy, który z nich przyjedzie. Kauko zaprezentował się przyzwoicie, bez fajerwerków.
Hans pisze: Nawet po słabych startach Kauko walczył na dystansie. Uważam, że jest to perspektywiczny zawodnik.
Zartujesz teraz.. co nie ?
zaraz panowie. Nie oszukujmy się. Kauko to nędza i rozpacz, ale na drugą linię na Gniezno wystarczyło o dziwo 
-
Smirnek_
- Senior
Kauko pojechał dobrze. Widać, że jechał pod wielką presją i chciał wypaść jak najlepiej. Jechał do tego nie na swoich motorach. Zdecydowanie wolę oglądać jego niż Frankowa czy Trumińskiego.
-
zenek
Hans pisze:
Jasne już ja to widzę, jak Franków walczy i wyprzedza. Nawet po słabych startach Kauko walczył na dystansie. Uważam, że jest to perspektywiczny zawodnik.
Sorki ale kogo wielkiego on wyprzedził?????
Mistrza własnego toru Cieślewicza i Wielkiego Mistrza Rosyjskiego speedwaya Darkina,który zamarakował później defekt, czy ostatniego Wielkiego mohikanina klanu Rempałów Tomasza.
Nie wspominam nawet jaka dzieliła różnica w każdym biegu Nieminena i Gomólskiego czy Jabłońskiego.
Sorki, ale jak dla mnie to bardzo mało . . .
Swoją drogą nasz tranejro miał rację mówiąc, że na sprzęt Darka potrzebny jest jakiś kozak, który potrafiłby okiełznać te rumaki. Nieminen takim nie był, nie jest i zapewne nie będzie. . .
1.Za taką jazdę jaką dzisiaj zaprezentował nam Start powinno odbierać się licencję zawodniczą. Poza Gomólskim w gnieźnieńskim zespole węgla i papy nie było żadnego faceta z jajami
. Gdzie ambicja i wola walki !? Odjechali spotkanie i zapewne zepną się na kolejny pojedynek, mam nadzięję, że nasi zawodnicy podejdą do tego meczu maksymalnie skoncentrowani i zleją ich tak samo jak dzisiaj albo jeszcze wyżej.
Szkoda kibiców gości, jechać tyle km żeby zobaczyć taki piach ...
2. Ciekaw jestem czy co niektorzy podtrzymaliby swoją ocenę na temat dzisiejszego występu Kauko jeśli wynik byłby w drugą stronę
?
U wszystkich panuje hurraoptymizm, ale obiektywnie trzeba przyznać, że Fin pojechał dzisiaj bardzo przeciętnie. Po pierwszym biegu myślałem, że będzie ładnie punktował ,ale kolejne pokazały ile w tym momencie jest wart na lubelskim torze.
Szkoda kibiców gości, jechać tyle km żeby zobaczyć taki piach ...
2. Ciekaw jestem czy co niektorzy podtrzymaliby swoją ocenę na temat dzisiejszego występu Kauko jeśli wynik byłby w drugą stronę
U wszystkich panuje hurraoptymizm, ale obiektywnie trzeba przyznać, że Fin pojechał dzisiaj bardzo przeciętnie. Po pierwszym biegu myślałem, że będzie ładnie punktował ,ale kolejne pokazały ile w tym momencie jest wart na lubelskim torze.
Ostatnio zmieniony 16 września 2007, o 19:59 przez Erwin, łącznie zmieniany 2 razy.
O jakiej presji wy tu piszecie? Przecież każdy z naszych jechał pod presją i chciał zaprezentować się jak najlepiej.
A do k n czego ty oczekiwałeś od nieminena? Kompletu ? Ludzie czy wam jest ciężko zrozumieć, kim jest Kauko? Przecież to jest zwykły średniak i tego nie zmienisz.
Chciał sie bardzo pokazać, trochę nie wyszło, ale mnie mimo wszystko podobał się jego występ. Ludzie to nie jest KARLSSON !
Chciał sie bardzo pokazać, trochę nie wyszło, ale mnie mimo wszystko podobał się jego występ. Ludzie to nie jest KARLSSON !
Myślę, że po góra 4 wyścigach presja zeszła jak nasi zobaczyli co jedzie Gniezno. Ja myślę, że to była ich taktyka - zrujnować nas finansowo po tym meczu. Plan im średni wyszedł, bo mieli Gomółę, a my fajtłapę Kauko i Klimka.
- tezetomaniak
- Trener
hehe zenek.. sorki
jechał na obcych maszynach i na torze ktory widział pierwszy raz.. sorki ;]
to jest ocenianie zawodnika po jednym występie.. najlepiej go powieście za to ze taki cienki jest bo kogo on dzisiaj pokonał
to jest ocenianie zawodnika po jednym występie.. najlepiej go powieście za to ze taki cienki jest bo kogo on dzisiaj pokonał