Treningi
Re: Treningi
Hmm, znajac charakter Tomka, to pewnie nie chcial, tylk wzial drucik i wyregulowal swojego trykacza
Drucik sie urwal, a Tomek hop w bande 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No tak na silnikach od Darka i z jego mechanikiem to Franek nawet umie jeździć.
Z tego co popytałem na dzisiejszym treningu, dostał do dyspozycji dwa silniki Śledzia i mechanika, miejmy nadzieje, że jak pojedzie w niedzielę to będzie je umiał wykorzystać.
Na pewno będzie potrzebny naszym "koziołkom" gorący doping, do którego serdecznie zachęcam.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na meczu.
Z tego co popytałem na dzisiejszym treningu, dostał do dyspozycji dwa silniki Śledzia i mechanika, miejmy nadzieje, że jak pojedzie w niedzielę to będzie je umiał wykorzystać.
Na pewno będzie potrzebny naszym "koziołkom" gorący doping, do którego serdecznie zachęcam.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na meczu.
od 1989 tylko SPEEDWAY
A co z naszymi obcokrajowcami? będą trenowali tylko na próbie toru?
A za kogo ma niby Franek jechac skoro ma byc ZZ ? Chyba, ze bez obcokrajowca jedziemy, to wszystko wyjasnia... Chociaz zdecydowanie wolalbym, zeby na silnikach Sledzia pojechal Piszcz. Jak na dloni widac, ze Frankowi lubelski tor nie lezy. W calej jego karierze raptownie wyszedl mu jeden mecz i jeden bieg - Grudziadz 04 i Grudziadz 05 - i dalej nic. W tym meczu nie mozna juz sobie pozwolic na bledy, wiec po co zyc nadzieja, ze Franek sie odrodzi ?
dziś zrobiłem 118 zdjęć z treningu. zaraz wrzucę mini galerię zapraszam ok 22.00 na forum
a o to mini galeria...

a o to mini galeria...

Nie no Gelu Daniel miał Ci specjalnie jechać na łeb na szyję z Frankfurtu, aby zdarzyć na trening. Trochę rozwagi, jechał w Czechach, potem w Rosji. Ma prawo do odpoczynku.
Wszystko będzie dobrze, jak pojedzie i śmignie komplet. A jak pocieniuje to porozmawiamy i wtedy możemy go ocenić.
Proszę o trochę rozwagi i oceńmy jego postawę po meczu. A co ma być to i tak będzie.
Wszystko będzie dobrze, jak pojedzie i śmignie komplet. A jak pocieniuje to porozmawiamy i wtedy możemy go ocenić.
Proszę o trochę rozwagi i oceńmy jego postawę po meczu. A co ma być to i tak będzie.
-
Speedway Fan
- Senior
Piszcz chyba zapomniał, że nie jedzie w Anglii 
Franek nie jeździł na silnikach Darka. Te czekają razem z mechanikiem na Nieminena, ponieważ Laukanen nie przyjeżdża i nie przywiezie motocykli Kauko.
Za to Franek jeździł na nowych oponach.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
O Panie Jarku, skoro już Pan tu jest. Ponawiam prośbę - niech nie jedzie jutro ten parodysta sportu żużlowego.
Hans pisze:Nie no Gelu Daniel miał Ci specjalnie jechać na łeb na szyję z Frankfurtu, aby zdarzyć na trening.
A po cholere w ogóle jechał w Rosji? Jutro ma najwazniejszy mecz sezonu, gdzie na jego punkty wszyscy liczymy najbardziej. Powinien sobie z tego zdawać sprawe i odpuscic sobie jeden mecz za Uralem - korona by mu z głowy nie spadła. Jako kibica interesuje mnie tylko wynik druzyny, a nie ile rubli wpadnie do kieszeni Daniela.
harry pisze:Za to Franek jeździł na nowych oponach.
Jemu wolno a Charczence nie bylo
Ciekawe dlaczego nie zauważył tego trener ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Za ktorego ma wskoczyc Sergiej Darkin.harry pisze:ponieważ Laukanen nie przyjeżdża
Darkin to chyba jakiś kiepski żart 
harry pisze:Franek nie jeździł na silnikach Darka. Te czekają razem z mechanikiem na Nieminena, ponieważ Laukanen nie przyjeżdża i nie przywiezie motocykli Kauko.
Buahahahaha, nie mam pytan. Wnioski sa takie:
- Johnston nie jedzie
- Znowu zobaczymy Franka, ktory razem z Trumna moze kandydowac do miana najwiekszego para-zuzlowca
- Na silnikach Sledzia pojedzie niepewny i cienki jak barszcz Nieminen
- Piszcz jedzie na swoich mega trykaczach co rowna sie zapewne gora 8 pkt
- Ja natomiast zycze szczescia
-
jataman22
Tragedia jak Johnston nie pojedzie a ta mizeria Nieminen...
Dlaczego Charczenko został wypieprzony na zbity pysk bo założył nowe opony, a Frankow mógł na nich zapierniczać??
Dlaczego znów pojedzie Frankow ?? Czy to ma być kabaret czy mecz o wszystko??
Czy klub już wie, że łączą ligi i jedzie treningowo ??
Byłem pewny wygranej jak nikt, a teraz sam mam wątpliwości...
Dlaczego Charczenko został wypieprzony na zbity pysk bo założył nowe opony, a Frankow mógł na nich zapierniczać??
Dlaczego znów pojedzie Frankow ?? Czy to ma być kabaret czy mecz o wszystko??
Czy klub już wie, że łączą ligi i jedzie treningowo ??
Byłem pewny wygranej jak nikt, a teraz sam mam wątpliwości...
Przestancie przezywac. Tak na dobra sprawe to z Gnieznem powinnismy sobie poradzic bez obco. U siebie na torze powinno byc ZZ i Franciszek i juz
A ja jakos nie widze zbawcow naszej druzyny w osobach jakis Dżonów i Kałków. Choc z ciekawoscia popatrze na jazde ktoregos z nich jutro (Kałki).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A nie mówiłem z dużej chmury mały deszcz 
Cały sezon obcokrajowcy mają nas w dupie i teraz nagle wszyscy mają ochote jechać.Dobrze że udało się Kauko załatwić ale i tak dopuki nie zobaczę nie uwierzę, a ten Franek to jakieś jaja na ten mecz
to jak będzie Kauko i Z/Z za Śledzia to kto w takim razie nie jedzie ??? Jeleń ? Dawid ? czy Piszcz ?
Już wolę michaluka oglądać niż tego patałacha franka
Cały sezon obcokrajowcy mają nas w dupie i teraz nagle wszyscy mają ochote jechać.Dobrze że udało się Kauko załatwić ale i tak dopuki nie zobaczę nie uwierzę, a ten Franek to jakieś jaja na ten mecz
Już wolę michaluka oglądać niż tego patałacha franka
tRAkToR zApEWnE 
I pewnie testuje nowe opony 
- tezetomaniak
- Trener
fakt$korzen$ pisze:Buahahahaha, nie mam pytan. Wnioski sa takie:
- Johnston nie jedzie
bzdura, Franka nie zobaczyłeś- Znowu zobaczymy Franka, ktory razem z Trumna moze kandydowac do miana najwiekszego para-zuzlowca
bzdura,swoje zrobił- Na silnikach Sledzia pojedzie niepewny i cienki jak barszcz Nieminen
megabzdura jak ktoś był na meczu to widział- Piszcz jedzie na swoich mega trykaczach co rowna sie zapewne gora 8 pkt
Szczęście nie było potrzebne a cienkich jak barszcz naszych kibiców jak widać dosyć dużo. Więcej wiary. Szczególnie w drugim meczu.
- Ja natomiast zycze szczescia
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Zgadzam sie Panie prezesie,
więcej wiary w naszych "koziołków" powinniśmy dać, a na pewno nas nie zawiodą, co pokazali w ta niedziele. Dali z siebie naprawdę sporo
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na mecz już 30 września.
więcej wiary w naszych "koziołków" powinniśmy dać, a na pewno nas nie zawiodą, co pokazali w ta niedziele. Dali z siebie naprawdę sporo
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na mecz już 30 września.
od 1989 tylko SPEEDWAY
kiedy jest trening?