Treningi
Re: Treningi
moze ktos coś napisać o wczorajszym treningu? kto jezdzil i jak przebiegał...
ze składu był Klimek,Michaluk,Stachyra. Polak także się pojawił
na kiedy zaplanowany najblizszy trening?
A ja właśnie szukałem jakichś planów na popołudnie 
Czy trening będzie planowany tradycyjnie na piątek? Wg prognozy piątek ma być ładniejszy od niedzieli
Dobre pytanie,kiedy trening przed meczem z Gnieznem??
Jak ktoś już ma jakieś informacje w tej materii to niech napisze kiedy odbędzie się trening i oczywiście o której godzinie.
Jak ktoś już ma jakieś informacje w tej materii to niech napisze kiedy odbędzie się trening i oczywiście o której godzinie.
od 1989 tylko SPEEDWAY
W piątek. Godziny nie znam.
No fajnie dzięki za info,
jak ktoś będzie jeszcze znał godzinę to w miarę możliwości niech napisze na stronce.
Pozdrawiam i do zobaczenia na treningu i na meczu
) )
jak ktoś będzie jeszcze znał godzinę to w miarę możliwości niech napisze na stronce.
Pozdrawiam i do zobaczenia na treningu i na meczu
od 1989 tylko SPEEDWAY
Godzina 15:00.
Wcześniej była podana 16 teraz 15?? na 100% 15??
to która wkońcu 16 czy 15?
o jezu - pojdz na 15.30 i nie zawracaj ludziom głowy.
trening o godzinie 15:00. Była godzina 16, lecz zmieniono ją z uwagi na szkółkowiczów 
Pokemon pisze:No to sobie chłopaki poprykają![]()
![]()
![]()
PS. Harry już kiedys pisał że biura pracują i 15 godzina odpada, więc będzie poślizg
Jakbyś czytał uważnie to byś nie pisał głupot i wiedział, że biura pracują do 15.00 i jest umowa, że od 15.00 mogą trytać.
Kolejny "polaczek" czekający tylko na okazję żeby czegoś sie czepić, matko skąd tacy ludzie się biorą
P.S. A poślizg pewnie i tak będzie jak zwykle, potem kilka kółek na rozjeżdżenie i gdzieś koło 16 można sie dopiero spodziewać jazdy z pod taśmy i czegoś ciekawszego.
Mikas, znów otwierasz Puszkę Pandory. Zaraz się zacznie jazda 
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Bo ile można znosić takich oszołomów, zaczynam walkę z takimi chorymi zjawiskami, uzbrójcie się w cierpliwość 
mikas pisze: zaczynam walkę z takimi chorymi zjawiskami, uzbrójcie się w cierpliwość
ale tak zza monitora czy może startujesz w wyborach? bo jeśli to pierwsze to zupełnie nie przekonałeś mnie.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Mam inne zajęcia w życiu niż startowanie w wyborach, jednak jak głosi stare słowiańskie przysłowie
najlepiej zaczynać od oczyszczania swojego podwórka i okolic, nie ma obowiązku od razu zbawiania całego świata a nawet tylko kraju 
P.S. Mam nadzieję, że jednak nie będziecie mnie chcieli z moich działań rozliczać i tak jak ja potraktujecie to trochę z przymrużeniem oka, chociaż nie do końca
W końcu to nie polityka 
P.S. Mam nadzieję, że jednak nie będziecie mnie chcieli z moich działań rozliczać i tak jak ja potraktujecie to trochę z przymrużeniem oka, chociaż nie do końca
Ta mikas naobiecywales, naobiecywales, a teraz sie wycofujesz 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
trudno mowic ze bylem na treningu bo to byla farsa nie trening.trzech seniorów, z czego jeden gorszy od drugiego. Skoro Franek nawiązuje walkę z Dawidem i Tomkiem, musi być już bardzo źle. Mam nadzieje ze obecność Frankowa jest uzasadniona jedynie ewentualnością odwołania lotu albo coś w tym stylu. Niestety jak zobaczyłem przy nim mechanika Darka Śledzia to przestało mi być do śmiechu. Generalnie dostrzeglem ze wszystkim dopisują humory i nikt sie nie przejmuje faktem ,ze jedziemy o byc czy nie byc. Gdzie był Klimek, Jeleniewski - nie wiem. aa zapomnialem obaj są mistrzami swiata w swojej kategorii wiekowej - oni juz nie muszą trenowac przed waznymi meczami. Generalnie jak nasi pojadą w niedziele tak jak dzisiaj (o upadku ala szkółkowicz Piszcza nawet nie wspominam) to nie będzie z nas co zbierać. Ide teraz na mszę pomodlić sie o cud
Franciszek byl dzisiaj dobry napieracz 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Franciszek byl dzisiaj dobry napieracz
A qrwa w co ??
Koniec świata muszę zgodzić się z Gelem.To był trening przed najważniejszym meczem w sezonie ?? Kabaret qrwa to chuj.I tyle.
Bardzo szkoda że chłopaki jakoś niezbyt przyłożyli się do treningu dzisiaj,
czyżby planowali jeszcze jeden trening z Jeleniem i Klimkiem?
Franko Kolanko dzisiaj był w niebie, jak dosiadł swoje osiołki po przeszczepie "serca".
Bo chyba jeździł z silnikami Śledzia. Ciekawe dlaczego takiej szansy Piszczowi nie dali??
Czyżby Franko Kolanko to pupil ??
Zobaczymy co pokaże w niedzielę.
czyżby planowali jeszcze jeden trening z Jeleniem i Klimkiem?
Franko Kolanko dzisiaj był w niebie, jak dosiadł swoje osiołki po przeszczepie "serca".
Bo chyba jeździł z silnikami Śledzia. Ciekawe dlaczego takiej szansy Piszczowi nie dali??
Czyżby Franko Kolanko to pupil ??
Zobaczymy co pokaże w niedzielę.