Mozna wykorzystac fakt ze obecne plastrony sa analogiczne do tych szachownic z lat 90 i zrobic fotomontaż fotki Darka sprzed lat jako juniora naszej druzyny i Darka z obecnego sezonu, moze opatrzec calosc komentarzem Darek jak winoDj_Korgi pisze: Jak dla mnie jeden z grafików naczelnych powinien zrobić swego rodzaju fotomontaż wizerunku Darka w naszym obecnym plastronie na tle kibiców - lub coś w tym rodzaju
Darek Śledź
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Darek Śledź
-
Mateusz111
- Junior
Zrobić transparent "Dariusz Śledź - 100% lublinianin / koziołek" i bedzie git 
-
jataman22
Tak gdybajmy do niedzieli... Panowie decyzja i jedziemy z tym koksem. To, że zjedza tort to chyba normalne, na ścianie go nie powieszą... niemniej wg. mnie byłaby to napewno miła niespodzianka dla Darka.
Gawrzyk pisze:o polsko, mikasie, rozum Ci odebrało![]()
??
![]()
a we wroclawiu nie ma cukierni ??
Zmęczony byłem po pierwszym dniu pracy po urlopie a jeszcze do tego już późno było i myślałem już tylko o tym żeby położyć się spać, wybacz
- Dj_Korgi
- Senior
- Kontakt:
bardzo dobry pomysl z tymi zdjęciami. Komentarz może bym dal inny ale narazie mi nic do głowy nie przychodziKoper pisze:Mozna wykorzystac fakt ze obecne plastrony sa analogiczne do tych szachownic z lat 90 i zrobic fotomontaż fotki Darka sprzed lat jako juniora naszej druzyny i Darka z obecnego sezonu, moze opatrzec calosc komentarzem Darek jak winoDj_Korgi pisze: Jak dla mnie jeden z grafików naczelnych powinien zrobić swego rodzaju fotomontaż wizerunku Darka w naszym obecnym plastronie na tle kibiców - lub coś w tym rodzaju
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Treaz czy ktos chce wziasc na siebie wykonanie tego od strony graficznej? Ja rozmawialem z jedna osoba zajmujaca sie grafika ktora wyceniła wykonanie tej wersji ze starym miastem w kolorze plus dedykacja na 50 pln, wykonanie byloby na pewno profesjonalne, ale moze ktos z forumowych grafikow ma czas i bedzie chciał sie za to zabrać. Do tego nalezy doliczyc wywolanie takiej fotografii A4 (8-10 pln) plus oprawienie w ramkę.
Koper pisze:Treaz czy ktos chce wziasc na siebie wykonanie tego od strony graficznej? Ja rozmawialem z jedna osoba zajmujaca sie grafika ktora wyceniła wykonanie tej wersji ze starym miastem w kolorze plus dedykacja na 50 pln, wykonanie byloby na pewno profesjonalne, ale moze ktos z forumowych grafikow ma czas i bedzie chciał sie za to zabrać. Do tego nalezy doliczyc wywolanie takiej fotografii A4 (8-10 pln) plus oprawienie w ramkę.
Pojebalo tego profesjonaliste?
Wyslij mi fotki i powiedz co gdzie umiescic
Zrobie to oczywiscie gratis i mam nadzieje rownie profesjonalnie