Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

żużel w Lublinie

Kogo chcialbys widziec w Lublinie w sezonie 2004?

Krzysztof Pecyna
6
6%
Robert Dados
24
22%
Tomasz Chrzanowski
21
19%
Robert Sawina
3
3%
Piotr Swiderski
1
1%
Andrzej Zieja
3
3%
Zbiegniew Czerwiński
5
5%
Tomasz Jędrzejak
2
2%
Robert Miskowiak
2
2%
Andy Smith
16
15%
Krzysztof Słaboń
1
1%
Piotr Dym
8
7%
Karol Baran
3
3%
Sebastian Trumiński
6
6%
Maciej Kuciapa
8
7%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Piotrbaz

#576 Postautor: Piotrbaz » 18 grudnia 2003, o 08:46

no powiem ze przy takim składzie jaki podał holly to ostrów moze moec klopoty z wyjsciem z 30.... pozatym taki gdansk...no nei powiedziecie mi ze jablonski jest lepszy od sledzia karlsona piszcza a jeszcze jeleniewski sie rozkreca więc ten skład= e-liga :lol:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#577 Postautor: $korzen$ » 18 grudnia 2003, o 14:01

A kto ci powiedzial że Dados bedzie u nas jezdzil !? dam sobie reke uciac ze zostanie w Wroclawiu.

max3
Zawodowiec

#579 Postautor: max3 » 18 grudnia 2003, o 14:47

napewno klub musi zakontraktowac oczywsicie oprocz Sledzia ,jeszcze jednego seniora ,na pewno klub zatrudni zawodnika gwarantujacego odpowiednia zdobycz punktowa.

Piotrbaz

#580 Postautor: Piotrbaz » 18 grudnia 2003, o 14:58

no nie jestem pewny bo nikt nie jest pewny...ja tylko wierze ze dadi wreszcie zrozumie gdzie go naprawde potrzebują ...i gdzie moze zdobywac po 15 ptk :D ...gleboko wierze ze rusko bedzie na tyle dobry i pusci nam sledzia i dadosa... :wink: :arrow: oczywiscie za drobna opłata :wink:

Awatar użytkownika
mescalito

#581 Postautor: mescalito » 18 grudnia 2003, o 15:15

Gdyby przypadkiem Dados trafił do nas na zasadzie wypożyczenia to bardziej strategicznym posunięciem byłoby żeby specjalnie się nie wysilał bo w następnym sezonoe albo wróci do Wrocławia albo zażyczą sobie za niego kosmiczną cenę myślę że nie powinien robić więcej jak 7-10 pkt.

Zulu
Junior

#582 Postautor: Zulu » 18 grudnia 2003, o 20:47

mescalito pisze:Gdyby przypadkiem Dados trafił do nas na zasadzie wypożyczenia to bardziej strategicznym posunięciem byłoby żeby specjalnie się nie wysilał bo w następnym sezonoe albo wróci do Wrocławia albo zażyczą sobie za niego kosmiczną cenę myślę że nie powinien robić więcej jak 7-10 pkt.

Jeżeli celem strategicznym TŻ SIPMA LUBLIN ma być jazda Dadosa w tym klubie a nie awans do Ekstraklasy, to oczywiście bardzo dobry pomysł. Ja jednak wolałbym, żebyśmy awansowali. Z Dadosem lub bez...

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#583 Postautor: Dobromir » 18 grudnia 2003, o 21:48

A czy ktos wie do kiedy Dados ma ważny kontrakt z WTS-em?

max3
Zawodowiec

#584 Postautor: max3 » 18 grudnia 2003, o 23:12

jak wejdziemy do Unii to kazdy zawodnik bedzie na liscie transferowej za 0zl

harry
Trener

#585 Postautor: harry » 19 grudnia 2003, o 00:04

max3 pisze:jak wejdziemy do Unii to kazdy zawodnik bedzie na liscie transferowej za 0zl

Ale tylko taki, któremu się skończy kontrakt. Ponieważ Dadiemu kontrakt kończy się po 2005 roku to na liście transferowej nie będzie.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#586 Postautor: Maxx » 19 grudnia 2003, o 09:48

Przede wszystkim jak wejdziemy do Unii to skończy się samowolka idiotów z GKSŻ i prywata, którą w tym roku kilku pajaców z Extraligi nas uraczyło. A poza tym lista transferowa przestanie istnieć (i horrendalne kwoty przy nazwiskach żuzlowców).

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mescalito

#587 Postautor: mescalito » 19 grudnia 2003, o 12:28

Zulu pisze:
mescalito pisze:Gdyby przypadkiem Dados trafił do nas na zasadzie wypożyczenia to bardziej strategicznym posunięciem byłoby żeby specjalnie się nie wysilał bo w następnym sezonoe albo wróci do Wrocławia albo zażyczą sobie za niego kosmiczną cenę myślę że nie powinien robić więcej jak 7-10 pkt.

Jeżeli celem strategicznym TŻ SIPMA LUBLIN ma być jazda Dadosa w tym klubie a nie awans do Ekstraklasy, to oczywiście bardzo dobry pomysł. Ja jednak wolałbym, żebyśmy awansowali. Z Dadosem lub bez...

Ale ja się zgadzam w 100% że celem nr 1 ma być awans. Ale chętnie tez widziałbym Dadosa i to najlepiej jako pełnoprawnego zawodnika a nie wypożyczonego, a to dlatego że wierzę że Dados swoje największe osiągnięcia ma jeszcze przed sobą. Teraz powinien być najlepszy okres żeby go sprowadzić do Lublina bo raczej nikt nie będzie za nim płakał we Wrocławiu. Ale z drugiej strony wcale nie wiemy czy działcze są zainteresowni jego kandydaturą a sam zawodnik też w jednym wywiadzie mówi że chciałby jeźdźić w Lublinie by w następnym powiedzieć że bardzo mu zależy na startach we Wrocławiu. Mam nadzieję że wszystko się szybko wyjaśni i tą niespodzianką będzie właśnie Dadi.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#588 Postautor: Maxx » 20 grudnia 2003, o 10:06

Zulu pisze:

Cel uświęca srodki przyjacielu. Gdyby Robert reprezentował w nadchodzącym sezonie lubelskie barwy to bylibyśmy znacznie bliżej Extraligi niż gdyby go nie było w składzie, to chyba oczywiste i nie wymaga komentarza.

Pozdrawiam

Kilok

#589 Postautor: Kilok » 21 grudnia 2003, o 02:12

ZA Przegladem Zuzlowym
"Karol Baran nie potwierdza słów prezesa Tadeusza Szylara. Co prawda faktycznie dogadał się ze sponsorem z Płocka i jest gotów podpisać kontrakt 28 grudnia, ale nie ze Stalą! - "Po wczorajszych rozmowach z prezesem jestem załamany" - mówi Karol. Jednocześnie dodaje, że jest bardzo blisko przejścia do innego klubu. Na razie nie ujawnił, o jaki chodzi.

22 - letni wychowanek Stali szczerze obawia się o przyszłość rzeszowskiego speedwaya"
Mam wielka nadzieje ze chodzi tu o nasz klub.Bardzo bym chcial widzeiec tego zawodnika u nas w kadrze.Moim zdaniem bardzo pasowal by do naszej ekipy.Co Wy na to??

max3
Zawodowiec

#590 Postautor: max3 » 21 grudnia 2003, o 03:09

mzoe ktos podac ,kiedy mozemy spodziewac sie nowych kontraktow

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#591 Postautor: Dobromir » 21 grudnia 2003, o 12:46

Wg mnie Baran w ostatecznosci mógłby być jezeli nie ściągną Dadosa ale wolał bym raczej Andy Smitha

Zulu
Junior

#592 Postautor: Zulu » 21 grudnia 2003, o 12:52

Tylko że awans z Dadosem, który "się nie wysila" jest tak samo realny jak z Konradem Kurtzem jeżdżącym na maxa. Nie neguję przydatności Roberta dla naszego klubu, ale dziwi mnie wypowiedź, że jeżeli już będzie jeździł w TŻ, to nie powinien się wysilać. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić dyrektora Siwka, a już tym bardziej potencjalnego sponsora, którzy sprowadzają Dadosa do Lublina za ciężkie pieniądze, a potem mu mówią, żeby jazdę w SIPMIE sobie odpuścił, bo może go za rok znowu zechcą we Wrocławiu. Jeżeli mamy awansować, to Robert MUSI zaprezentować pełnię swoich umiejętności. W przeciwnym wypadku ściąganie go do Lublina zupełnie mija się z celem - lepiej zatrudnić Piotrka Dyma albo innego zawodnika, który za mniejsze, jak sądzę, wynagrodzenie, gwarantowałby przyzwoitą ilość punktów w każdym meczu. Pzdr

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

Sprawa Dadosa........

#593 Postautor: Drabol » 21 grudnia 2003, o 18:57

jest sprawą zlekka skomplikowaną.Ja napewno bym za nim nie płakał. :) DLa mnie to poprostu zawodnik i juz.Żaden z moich faworyzowanych :D 8) Wiem że zarząd tez płąkać za nim nie bedzie.To zależy.Wkońcu z TŻetem mamy świetne kontakty więc mysle że wypozyczenie było by taniuchne.W końcu Dados kompletów w lidze nie robi.Darka Śledzia w końcu wypożyczenie tez wele nie kosztowało:D Pożyjemy zobaczymy.

Pozdrufffka dla wszytskich fanów TŻ-tu z Wrocławia !!!
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

harry
Trener

#594 Postautor: harry » 21 grudnia 2003, o 19:25

Właśnie niedawno się dowiedziałem o co chodzi w sprawie Dadosa. Na jesieni był on w Lublinie i na jakiejś imprezie rozmawiał z człowiekiem, który "kręci" się przy żuzlu ( dlatego działacz??? ). W czasie rozmowy nastąpiło zbliżenie stron odnośnie jazdey w Lublinie. Ale zawodnik podobno wymienił taką kwotę za podpis, która wystarczyła by na wszystkich pozostałych zawodników krajowych. Dlatego myślę, że ta kandydatura jest niakceptowalna no chyba, że pseudodziałacz coś poplątał.

max3
Zawodowiec

#595 Postautor: max3 » 21 grudnia 2003, o 19:45

Harry mozesz podac mniej wiecej ,kiedy mozna spodziewac sie nowych kontraktow.

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#596 Postautor: Drabol » 21 grudnia 2003, o 19:48

max3

harry chyba nie jest w stanie tego określić:)
Trudno powiedzieć.Wszystko zalezy od rozwoju sytuacji.Moze akurat trafi wam się jakis dobry zawodnik??Może nawet z eligi(nie mowie o Dadosie:))
?? Kto wie ?? W końcu transwery to los szczęścia , może wam sie uda??

Co ja widze , co ja widze Lublin w ekstralidze!!

Do zobaczenia na stadionie za rok:)

pzdr.z Wrocławia

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#597 Postautor: Gelo » 21 grudnia 2003, o 20:20

Drabol pisze:max3
Trudno powiedzieć.Wszystko zalezy od rozwoju sytuacji.Moze akurat trafi wam się jakis dobry zawodnik??Może nawet z eligi(nie mowie o Dadosie:))

Ja mysle ze harry moze to okreslic ;). Zalezy jakich ma informatorów, a z tego co zauwazylem ma dobrych... Co do zawodników z eligi to opróćz Dadosa chyba niewiele zostało, np. Łukaszewicz ale jego chyba nie bierze sie pod uwagę i słusznie.

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#598 Postautor: Drabol » 21 grudnia 2003, o 20:42

Gelo pisze:
Drabol pisze:max3

Ja mysle ze harry moze to okreslic ;). Zalezy jakich ma informatorów, a z tego co zauwazylem ma dobrych... Co do zawodników z eligi to opróćz Dadosa chyba niewiele zostało, np. Łukaszewicz ale jego chyba nie bierze sie pod uwagę i słusznie.

No to już doużo wiem :D Przybyłem na forum dziś i juz dużo wiem :D
Co za dzień :D:D:D
A co do Łukaszewicza to on naprawde liderem już był :) Wymiatał jak się patrzy , szkoda tylko że w .......... Wandzie Kraków :) No więc chyba do sqadu Lublina nie pasi z "lekka" :)

Powodzenia.

pzdr. Z Wrocławia

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#599 Postautor: Mars » 22 grudnia 2003, o 01:40

Lukaszewicz napewno donas nie trafi albo pozostanie w Gnieznie lub trafi do Grudziadza

POZDRO
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol: