Darek Śledź
Re: Darek Śledź
Chciałem tylko odszczekać, to co pisałem na temat Darka w marcu.
Na szczęście, powrót Darka okazał się strzałem w dziesiątkę-(mimo początkowych wątpliwości) Darek traktuje poważnie to co robi, bawi się jazdą i do tej pory dostarczył Nam dużo radochy w tym sezonie oraz punktów mnożonych x2!!!
Podobała mi się również Jego spikerka na finale IMP we Wrocku-szczególnie faworyzowanie Daniela i Ułamka, tzn. swoich kolegów z drużyn: polskiej i rosyjskiej. Baron przy nim wysiadał-może przez to że przed zawodami walnął parę browarków (gorąco było, jak cholera)!
Jednym słowem: Biję się w piersi i padam na kolana!!!
Na szczęście, powrót Darka okazał się strzałem w dziesiątkę-(mimo początkowych wątpliwości) Darek traktuje poważnie to co robi, bawi się jazdą i do tej pory dostarczył Nam dużo radochy w tym sezonie oraz punktów mnożonych x2!!!
Podobała mi się również Jego spikerka na finale IMP we Wrocku-szczególnie faworyzowanie Daniela i Ułamka, tzn. swoich kolegów z drużyn: polskiej i rosyjskiej. Baron przy nim wysiadał-może przez to że przed zawodami walnął parę browarków (gorąco było, jak cholera)!
od 1988 tylko SPEEDWAY
MIERZWIN pisze:Chciałem tylko odszczekać, to co pisałem na temat Darka w marcu.
Na szczęście, powrót Darka okazał się strzałem w dziesiątkę-(mimo początkowych wątpliwości) Darek traktuje poważnie to co robi, bawi się jazdą i do tej pory dostarczył Nam dużo radochy w tym sezonie oraz punktów mnożonych x2!!!![]()
Podobała mi się również Jego spikerka na finale IMP we Wrocku-szczególnie faworyzowanie Daniela i Ułamka, tzn. swoich kolegów z drużyn: polskiej i rosyjskiej. Baron przy nim wysiadał-może przez to że przed zawodami walnął parę browarków (gorąco było, jak cholera)!![]()
No no Mierzwin ciekawa wypowiedz nic dodac nic ujac,
podpisuje sie pod Twoimi slowami bez wahania,
ściągnięcie Darka do Lublina to był naprawde strzał w przysłowwiową dziesiątkę.
Oby więcej takich udanych transferów było w nadchodzącym sezonie.
od 1989 tylko SPEEDWAY
Krakus pisze:Oby więcej takich udanych transferów było w nadchodzącym sezonie.
Jeżeli wogóle będzie speedway za rok nad bystrzycą.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
-
Speedway Fan
- Senior
Darek w Rosji 3. Dariusz Śledź (0,-,0,-) 0 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Coś czuje ze Darkowi kończy się już sprzęt, ale mogę sie mylic.Speedway Fan pisze:Darek w Rosji 3. Dariusz Śledź (0,-,0,-) 0
Tak, a Karlsson się kończy, a koniec świata będzie w 2012.
Koper pisze:Coś czuje ze Darkowi kończy się już sprzęt, ale mogę sie mylic.Speedway Fan pisze:Darek w Rosji 3. Dariusz Śledź (0,-,0,-) 0
A czy w Rosji nie jezdzi sie wylacznie na klubowych sprzetach?
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Masz racje bkapusta 
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
to zalezy od zawodnika, wspomniany Karlsson w Rosji jezdzil/jezdzi na swoim motocyklu
no i w koncu to w interesie klubu jest podstawic swojemu zuzlowcowi jak najlepszy sprzet, myle sie? 
Bogu dzięki, że to "dobre złamanie" jak to określił Darek, co oznacza , że rdzeń nie jest uszkodzony . Przyznaję, że to najlepsza informacja z ostatnich dni, zwłaszcza przed Urodzinami naszego kapitana.
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=217490
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... _id=217490
Dla mnie najbardziej zadziwiajace i wywolujace szczery podziw jest jedno zdanie,wypowiedziane przez Darka.Wydawaloby sie,ze tego typu zdarzenie to ulamek sekundy,mgnienie oka,kiedy nie ma czasu na myslenie,a jesli juz to mysli sie glownie o sobie,a on mowi :
Darku - szybkiego "zalania" złamanego kregu.
Miałem spore obawy czy żaden z zawodników nie próbuje atakować mnie po zewnętrznej dlatego zawahałem się z wypuszczeniem motocykla nie chcąc nikogo zabrać w bandę razem z sobą – opowiada dzisiaj Dariusz Śledź
Darku - szybkiego "zalania" złamanego kregu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
to co powiedział i o czym myślał przed uderzeniem w bande świadczy o jego wielkiej klasie!!! bravo Darku szybkiego powrotu do zdrowia
A dzieci z Gniezna w komentach na syfach wypsiują, że darek jest "leszczem", nie umie jeździć, sam się wpakował w bande i wogóle pocisną nas już pierwszym meczu...
"Życie to jazda"
-
jataman22
Bardzo dobrze, niech piszą będzie wieksza satysfakcja po meczu w Lublinie

-
Speedway Fan
- Senior
Oni już przed sezonem tam wypisywali, że w ekstralidze będąA dzieci z Gniezna w komentach na syfach wypsiują, że darek jest "leszczem", nie umie jeździć, sam się wpakował w bande i wogóle pocisną nas już pierwszym meczu...

Darek serdecznie dziekuje za wszystkie cieple slowa, ktore otrzymuje z calej Polski. Przesyla pozdrowienia dla wszystkich kibicow!
carpe diem!
Speedway Fan pisze:Ale jak tam same dzieci neo co widać na obrazku niżej.
Jak bym widzial nasz FK.
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
piv pisze:Speedway Fan pisze:Ale jak tam same dzieci neo co widać na obrazku niżej.
Jak bym widzial nasz FK.
A znasz kogos, że tak twierdzisz?

piv pisze:przychodze na mecze to widze.
A po czym ich poznajesz? Po "fanklubowych" koszulkach?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
po sektorze na ktorym siedza i po osobach ktore ostatnio chcialy prowadzic doping (czyt. jeden lat 16, drugi lat 14). Chodzi mi o to ze smiejecie sie z innych a u nas to samo.
piv pisze:po sektorze na ktorym siedza i po osobach ktore ostatnio chcialy prowadzic doping (czyt. jeden lat 16, drugi lat 14). Chodzi mi o to ze smiejecie sie z innych a u nas to samo.
Ale przeciez kazdy moze sobie probowac prowadzic doping i nie musi byc od razu z FK. Nie mowiac o tym, ze nie ma czegos takiego jak sektor FK, bo ta grupa ludzi jest zbyt mala, zeby wypelnic caly sektor.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]