Leciał właśnie w Edusat pierwszy mecz z Grudziądza. Tomek Piszcz to niezły wariat latał jak głupi Śledzik klasa sama w sobie. Jeleń bezbarwnie, kiepskie starty, kłopoty z płynną jazdą, Trumiński no comment, ten pan dla mnie nie istnieje.
Dzieki, rzeczywiscie zerknałem na program wp.pl i tak jest (myslalem ze po kliknieciu wyskocza tez kolejne emisje tego GP na Eurosporcie ale wydaje sie ze to tylko jest ta jedna powtórka) przy okazji dowiedziałem sie ze ze Dauvapils to po polsku Dyneburg.
W programie TVP3 widnieje taka oto pozycja: 18:30 Transmisja sportowa, Relacja.
Mam nadzieję, że jest to relacja z Ostrowa. Na TVP Sport na pewno jest relacja zaczyna się o 18:55, tylko o ile sie dobrze orientuję to ten kanał jest kodowany.
Wczoraj po powtorce GP w TVP3 sprawozdawca wyraznie zaprosil na dzisiejszy final na godz 18.55. Zapraszalby do radia albo do innego programu ?? Jesli to ja sie przeslyszalam to juz mam dla siebie wymyslona kare.
~~~~~~~~ "Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem. ~~~~~~~~
Na pewno zapraszał do TVP Sport. Poza tym, jesliby nawet byli tak łaskawi, i puścili relację w "Trójce", to chyba nie sądzicie że nasz oddział lubelski chciałby to pokazywać. U nas będzie piłka nożna.