Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007
Re: Play-off I runda GTŻ Grudziądz - TŻ Lublin 26.08.2007
Przecież to ściema z tym odwołanym lotem, żeby Grudziądz się nie kapnął co i jak. Weźmiemy ich z zaskoczenia. No nie chłopaki ? 
Tak więc jakieś połączenia są
Żeby to wszystko było takie proste... A może już na przykład wszystkie miejsca były zarezerwowane wcześniej?
Ge(L)u - ciiiiicho
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- tezetomaniak
- Trener
mysle ze w grudziadzu maja internet
a cztery z londynu juz leca.. i to ostatnie z Anglii dzisiaj...
Liverpool W6 406 11:40 odwołany Terminal 2
a cztery z londynu juz leca.. i to ostatnie z Anglii dzisiaj...
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2007, o 12:49 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiście na wszystkie loty odwołali nam najbardziej potrzebny
Czy ktoś wie z jakich przyczyn odwołali lot Nieminena ?
- stefanzdzialek
- Senior
zarfe pisze:Czy ktoś wie z jakich przyczyn odwołali lot Nieminena ?
W Grudziądzu się dowiedzieli, że ma jechać w meczu i załatwili
zarfe pisze:Oczywiście na wszystkie loty odwołali nam najbardziej potrzebny
Zadzwon pod 022 351 94 99 i zapytaj.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Franek i tak niewiele by pomogl, a swoja droga na najwazniejszy mecz sezonu przyjedzamy jakbysmy juz mieli utrzymanie zapewnione w maju
No nic trzeba sie sprezac i na Gniezno sciagnac ich 2 dni wczesniej, bo znowu sie ktos polamie, albo przyjedzie na mecz do Lubina, bo miasta sie pomyla.
No nic trzeba sie sprezac i na Gniezno sciagnac ich 2 dni wczesniej, bo znowu sie ktos polamie, albo przyjedzie na mecz do Lubina, bo miasta sie pomyla.
Z tego co mówił Harry, to jeśli teraz przegramy, to reszte meczów będziemy odpuszczać...
Tak więc chyba o Nieminenach i Hansenach możemy już tylko pomarzyć. Obyśmy wygrali Gnieznem. W innym wypadku należy się tylko modlić o połączenie lig
Tak więc chyba o Nieminenach i Hansenach możemy już tylko pomarzyć. Obyśmy wygrali Gnieznem. W innym wypadku należy się tylko modlić o połączenie lig

O Poznaniu ??? 
Gawrzyk pisze:bedzie brak zawodnika. nieminen wybral lot z liverpoolu bo to bylo jedno z niewielu polaczen bezposrednich do polski jakie udalo sie znalezc. w gre wchodzily poleczenia jak najblizej berwick bo wczoraj mial tam mecz. latwo sie pisze o londynach i innych...
nieminen dzwonil do mnie o 6:05 mojego czasu, 8:05 w polsce, a 7:05 w angli. w takim porze znalezc lot z anglii nie jest tak hop siup. ladnie sie pisze sprzed kompa, ze jest lot z birmingham za kilka minut i czy nie mogl pojechac...szkoda, bo nasze szanse zmalały do minimum. najpierw odpadł hansen, potem nieminen. a teraz bedzie brak zawodnika bo nie bedzie i franciszka...
Żałosne...Ale tak to jest jak się podpisuje kontrakty z takimi leszczami.
Gawrzyk pisze:2 dni. tez fajnie sie mowi. ale jak sie ma mecz w czwartek w szwecji, w piatek sie wraca, w sobote kolejny mecz w anglii a potem kolejna podroz na mecz to chyba jest inna gadka. chyba zeby postawic na charczenke...
zobczymy co sie bedzie dzialo dzis. potem zaczniemy myslec o poznaniu.
te 2 dni to byla taka przenosnia. Ale tak to jest kiedy caly czas cos stoi na przeszkodzie, by wzmocnic sklad ktoryms z obcokrajowcow.
- tezetomaniak
- Trener
wazne zeby chłopaki zakończyły ten mecz cało i zdrowo i bez strat w sprzęcie 
Trzymamy kciuki za Poznań..
Typuje: 55:35 (bez jokera
bo jak na złosc bedzie za mało biegow
)
BTW: Do Gorzowa Jensena sciągneli prywatym samolotem
Trzymamy kciuki za Poznań..
Typuje: 55:35 (bez jokera
BTW: Do Gorzowa Jensena sciągneli prywatym samolotem
No to wyszła znowu totalna amatorka. Nie winie nikogo za ten stan rzeczy ale kibice z Grudziądza nieźle się uśmieją jak zobaczą ten brak zawodnika w programie.
- tezetomaniak
- Trener
transmisja będzie od 17 w radiu PIK
- tezetomaniak
- Trener
dobrze ze odpuscili mecz
przynajmniej mniej zaległości i oszczedzony sprzet
przynajmniej mniej zaległości i oszczedzony sprzet
...........................
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2007, o 22:59 przez Ja-Jacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Na zawsze z Grudziądzem - na dobre i na złe!
-
Smirnek_
- Senior
A Ty jesteś kibicem? Dlaczego nie jesteś na stadionie?
w Poznaniu remis, zadecyduje bieg dodatkowy
Skóra wygrał z Cieślewiczem
- SolidSnake
To ja powiem tak. Nie spodziewałem się tak łatwego zwycięstwa Grudziądza
Wasza drużyna nie pokazała naprawdę nic, a warunki były trochę bardziej wyrównane bo deszczyk popadał, więc poprawki w motorach musieli wnieść wszyscy zawodnicy, a jedynie Piszcz i Śledź z waszej strony próbowali walczyć na torze, natomiast reszta to porażka. Młodzieżowców musicie wymienić
Jak tak pojedziecie to Gniezno raczej nie będzie miało problemów, coś musicie poprawić, żeby z nimi wygrać i jeszcze jedno, po tym meczu nie jestem taki pewny czy Trumiński na złość wszystkim wyjechał, jestem coraz bardziej skłonny wierzyć właśnie mu, bo to co wasi zawodnicy robili to śmiech
Wy tam macie jakiegoś kierownika albo coś, a jeśli tak to ta osoba chyba nic nie robi
Klimek i Śledź wyjeżdżają w takim samym kasku, a zanim dotarło do Klimka co i jak to go wykluczyli
Piszcz jeszcze lepiej
wyjechał bez plastronu
to już normalnie leżałem ze śmiechu, to była przegina
ale on akurat zdążył na start. U was takie wypadki no normalka widzę, więc wersja Truminy przynajmniej dla mnie coraz bardziej prawdopodobna 
SolidSnake pisze:To ja powiem tak. Nie spodziewałem się tak łatwego zwycięstwa Grudziądza![]()
A ja się tego spodziewałem. Tor był przygotowany tak jak zawsze ( poza zeszłym tygodniem) to raz. dwa, że każdy z zawodników (poza Hefe) miał odpowiedni sprzęt. Pewnie zaraz zaczną się posty typu co by było gdyby wasi zawodnicy dojechali. Nie ma to znaczenia bo to świadczy tylko o tym jak jesteście zorganizowani, co potwierdziło się w czasie meczu. jedyne czego wam zazdroszczę to tego, że zobaczycie jeszcze przynajmniej jedenmecz na waszym stadionie.
Pozdrawiam